A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Fit e, fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Fit e, fehér
4,5 23 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth, gyorsulásmérés, vízállóság: 50 m (5 atm) , operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0010a8 Termékszám:  SM-R375NZWAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Fit e, fehér

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér okoskarkötőt nők és férfiak is viselhetik. A(z) 0,74"-es kijelzőn megtekintheted az összes szükséges információt. A(z) Samsung okoskarkötő gond nélkül kommunikál a(z) Android és iOS rendszerrel, mégpedig Bluetooth interfészen keresztül. A megbízható pulzusmérő egy nélkülözhetetlen segédeszköz az aerob és anaerob mozgási zóna meghatározásához és a hatékonyabb zsírégetéshez. A fitnesz karkötőt úgy alkották meg, hogy ellenálljon a vízzel való érintkezésnek például zuhanyozás során vagy kézmosáskor, de úszás vagy búvárkodás esetében le kell venni. Az akkumulátor állapotának megjelenítése teljesen magától értetődő.

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér fitnesz karkötő kulcsfontosságú funkciói

  • Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón
  • Vízállóság: 50 m (5 ATM)
  • A hét napja és dátum funkció
  • A(z) Samsung által gyártott karkötő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő szenzor sem hiányzik
  • A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér fitnesz karkötőt a következő funkciókkal is kiegészítették: értesítés mobilról, rezgés és akkumulátor állapota
  • A(z) okoskarkötő olyan sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló és kalóriaszámítás
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS rendszeren futó okoseszközökkel

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér meglep a felszereltségével

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér okoskarkötő ámulatba ejt a számos intelligens funkciójával. A hasznos emlékeztetőknek köszönhetően sohasem maradsz le semmiről. Ez az eszköz rezgéssel is figyelmeztet a lényeges információkra.

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér okoskarkötő a személyi edződ lesz

A(z) Samsung Galaxy Fit e, fehér a következő tevékenységek kiértékelésére szolgál: futás, triatlon, kerékpározás, úszás, fitnesz, síelés, golf, evezés, jachting, séta, jóga, mászás, búvárkodás és túrázás. Például az alvásfigyelő funkció méri a REM fázis hosszát. Ezenfelül tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva ne legyél fáradt napközben. A kalóriaszámítás segít a kiegyensúlyozott táplálkozás elérésében. Az integrált lépésszámláló éjjel-nappal méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal buzdít a mozgásra.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fehér Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Dátum Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot! Olyan kérdésem lenne hogy a mai napon kaptam meg az altivitásmérőmet viszont mikor meg kaptam az aktivitásmérő viszont már akkor kiírta hogy 978 kcal lett égetve ezt hogyan tudnám le nullázni?

Üdvözlöm! Hogyan lehet feltölteni a karkötőt, külön kell venni hozzá töltőt vagy van usb kimenete? Köszönettel: Berényi ZSombor

Úszáshoz szeretném használni az órát. Leúszott távolságot tud mérni?

Üdvözlöm Azt szeretném kérdezni,hogy lehet vele telefonálni,vagy csak a hívót jelzi ki,és elő kell vennem a telefont,hogy telefonálni tudjak? Köszönöm válaszukat

Stopper van benne?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Fit e, fehér
Kiegészítők: Samsung Galaxy Fit e, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fit e White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Fit e White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ