30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Fold

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Fold
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  SAMO0180b1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Fold

Vlastnosti telefonu


Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold


Úhlopříčka displeje

4,6" + 7,3"

kijelző átmérője

Typ operačního systému

Android 9

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4 380 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

később lesz megadva

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Vnitřní paměť

512 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

16 + 12 + 12 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Nincs

memóriakártya-foglalat

Váha

később lesz megadva

telefon tömege

Samsung Galaxy Fold hajlítható telefon

Évek óta terjed a szóbeszéd egy flexibilis mobiltelefonnal kapcsolatban, de az álom csak 2019-ben vált valósággá. A Samsung Galaxya Fold több, mint egy átlagos mobil készülék, hiszen új kapukat nyit a csatlakoztatott eszközök és szolgáltatások teljes galaxisára, amelyet a Samsung fejlesztett ki a hosszú évek során. A burkolatba rejtett szabadalmaztatott mechanizmusnak köszönhetően az innovatív telefon már első pillantásra is egyszerűen egyedülálló megjelenést kelt.



Két kijelző és kiterjesztett multitasking

A hajlítható struktúrának köszönhetően két 4,6”-es HD+ Super AMOLED kijelzőt tarthatsz a kezedben, 21:9 képaránnyal. Ám elég csak egy apró mozdulat és máris 7.3”-es képátlójú főképernyőt, valamint 4.2:3 képarányt kapsz. Ráadásul a Samsung jelenleg is az alkalmazások folyamatos futtathatóságán dolgozik, megkönnyítve ezzel is a főképernyőről a mellék-képernyőre történő váltást annak érdekében, hogy amikor amelyben becsukod és újra kinyitod a Galaxy Fold-ot, akkor az automatikusan azt az állapotot jelenítse meg, hagytad.



Időtlen hardware

A három alkalmazás zökkenőmentes futtatása érdekében a Samsung egy nagy teljesítményű, 7nm generációs AP lapkakészlettel és 12GB RAM memóriával látta el a Galaxy Fold-ot, amelynek teljesítménye megfelel a modern személyi számítógépekének. A magas kapacitású, 512GB-os belső memória szintén említésre méltó. A készülék izgalmas tulajdonsága, hogy két akkumulátorral lett ellátva, amelyek összekapacitása 4 380 mAh. Hagyományos töltőhöz csatlakoztatva a Galaxy Fold egyidejűleg tud töltődni és tölteni egy másik készüléket is a vezeték nélküli PowerShare technológiának köszönhetően, így mások nyugodtan otthon hagyhatják a töltőjüket.


Samsung Galaxy Fold

A legsokoldalúbb kamera

Nem lényeges, hogy éppen hogyan tartod vagy hajlítod a készüléket, a kamera mindig készen áll a felvételkészítésre, így többé semmi izgalmasról nem fogsz lemaradni. Összesen hat objektív áll a rendelkezésedre. Ebből három a telefon hátoldalán, kettő a kihajtott előlapon, egy pedig az előlapon foglal helyet. A kamera-rendszernek köszönhetően a Galaxy Fold minden helyzetben rendkívüli hajlékonysággal bír.


Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Fold Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ