Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy J5 (2016) Fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy J5 (2016) Fehér
4,7 282 értékelés
Mobiltelefon - 5,2" IPS 1280x720 Super AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core 64bit processzor, 2GB RAM, 16GB belső memória, akár 128GB microSDXC, 13Mpx + 5 megapixeles kamera, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, Dual SIM (2x Micro SIM), 3100mAh akkumulátor, Android 6.0 (SM-J510F)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0141b Termékszám:  SM-J510FZWUETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy J5 (2016) Fehér

telefon funkciók

145,8 mm

le
Samsung Galaxy J5

72,3 mm-es

le
Samsung Galaxy J5

8,1 mM

Telefon súlya: 159 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3100 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 x Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

145,8 × 72,3 × 8,1 mM

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

2 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13/5 megapixel

kamera

Připojení

802.11 b / g / n

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

159 g

súly kézibeszélő

Galaxy sorozat J tartozik a legegyszerűbb a Samsung okostelefonok. Mégis azt látjuk, hogy tisztességesen felszerelt okostelefonok nem fogja tönkretenni a költségvetést. Ez különösen igaz a modell Galaxy J5 (2016) fehér, ami ráadásul díszített fém keret.

Az ideális ár-minőség arány csak az egyik oka annak, hogy leadott az új Samsung Galaxy J5 (2016). Készítsünk a szemét a lenyűgöző multimédiás show, és az ujjaim gyakori a csattanó a kamera vagy a használatát az intelligens alkalmazások.

legfontosabb jellemzői

  • Minimalista design fémkerettel
  • 13Mpx fényképezőgéppel pillanatfelvételek kedvére
  • Van a nagy sebességű adatátvitelt keresztül LTE vagy NFC egyre népszerűbb
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 3100 mAh
  • Modern Android 6.0 verzió Marshmallow

Kipróbálni az ízét a sebesség

Profil képek, videók és játék egy új szintre, és nem csak azért, mert a tartós AMOLED kijelző felbontása 1280 x 720. A oroszlánrészét hordoz és négymagos Qualcomm Snapdragon 410, ami gond nélkül képes kezelni számos feladatot egyszerre. Valójában ez is nagyban segíti csak két gigabájt memóriával. Most a növekedés nagyon ismerős a válasz a környezetet. Vychutnejte si živější a kvalitnější obraz s vysokým kontrastním poměrem a okuste, co u mobilního telefonu znamená pojem "opravdová rychlost".

Kattintson egy profi portré

Ha az akarat szunnyadó szenvedély a fotózás, a kompakt hagyja otthon, hogy köze csak egy telefon.Panoráma és portrékat is néz ki, ha áthaladt a kezét csengő. 13Mpx hátsó kamera is van egy tökéletes maximális rekesz (f / 1.9), és nincs optikai kép stabilizáció. Ugyanez rekesz fel van szerelve egy elülső kamera, amely így rögzíti részletes selfíčka még gyenge fényviszonyok mellett is. Samsung Galaxy J5 (2016), a fotós válhat bárki.

Minden fontos szilárdan a kezében

Útközben értékelni fogják a különböző modulokat, vezette a GPS funkció, vagy képes váltani a két SIM kártyát. Akkumulátor Galaxy J5 (2016) maguk is húzza keresztül nagyon kiváló tartósság folyamatos üzemben. Az állapota, de a fennmaradó memóriaterület vagy RAM kihasználtságát, megnézheti a Smart menedzser. Minden fontos az Ön ellenőrzése alatt egyértelműen, világosan és egy helyen.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy J5 (2016) Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy J5 Duos (2016) bílý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ