Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy J7 (2016) fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy J7 (2016) fehér
4,7 45 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 1280x720 super AMOLED, Octa Core 64bit processzor, 2GB RAM, belső memória 16GB, microSDXC akár 128GB, kamera 13MP f/1.9 + 5MP f/1.9, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, Micro SIM-kártya, 3300mAh akkumulátor, Android 6.0 (SM-J710F)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0140b Termékszám:  SM-J710FZWNETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy J7 (2016) fehér

telefon funkciók

151,1 mm

le
Samsung Galaxy J7

76 mm

le
Samsung Galaxy J7

7,8 mm

Telefon súlya: 170g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3300 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

76 × 151,1 × 7,8 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

2 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13/5 megapixel

kamera

Připojení

802.11 b / g / n

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

170 g

súly kézibeszélő

Galaxy sorozat J tartozik a legegyszerűbb a Samsung okostelefonok. Mégis azt látjuk, hogy tisztességesen felszerelt okostelefonok nem fogja tönkretenni a költségvetést. Ez különösen igaz a modell Galaxy J7 (2016) a tisztességes fekete, amelyet egyébként díszített fém keret.Az ideális ár-minőség arány csak az egyik oka annak, hogy leadott az új Samsung Galaxy J7 (2016). Připravte svůj zrak na ohromující multimediální podívanou a svoje prsty na časté cvakání kameraem nebo na používání šikovných aplikacích.

legfontosabb jellemzői

  • Minimalista design, fém váz és a 5,5 "AMOLED
  • 13Mpx fényképezőgép
  • Van a nagy sebességű adatátvitelt keresztül LTE vagy NFC egyre népszerűbb
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 3300 mAh
  • A modern rendszer Android 6.0 Marshmallow

Kipróbálni az ízét a sebesség

Profil képek, videók és játék egy új szintre, és nem csak azért, mert a tartós AMOLED kijelző felbontása 1280 x 720. A oroszlánrészét hordoz és nyolcmagos processzor, amely zökkenőmentesen kezeli a sok feladat egyszerre. Valójában ez is nagyban segíti csak két gigabájt memóriával. Most a növekedés nagyon ismerős a válasz a környezetet. Vychutnejte si živější a kvalitnější obraz s vysokým kontrastním poměrem a okuste, co u mobilního telefonu znamená pojem "opravdová rychlost".

Kattintson egy profi portré

Ha az akarat szunnyadó szenvedély a fotózás, a kompakt hagyja otthon, hogy köze csak egy telefon.Cityscape, pillanatkép és portré is néz ki, ha áthaladt a kezét csengő. 13Mpx hátsó kamera is van egy tökéletes maximális rekesz (f / 1.9). Ugyanez rekesz fel van szerelve egy elülső kamera, amely így rögzíti részletes selfíčka még gyenge fényviszonyok mellett is. Samsung Galaxy J7 (2016), a fotós válhat bárki.

Minden fontos szilárdan a kezében

Útközben értékelni fogják a különböző modulokat, vezette a GPS vagy a lehetőséget, hogy használja a gyors adatátvitelt keresztül LTE. Akkumulátor Galaxy J7 (2016) maguk is húzza keresztül nagyon kiváló tartósság folyamatos üzemben. Az állapota, de a fennmaradó memóriaterület vagy RAM kihasználtságát, megnézheti a Smart menedzser. Minden fontos az Ön ellenőrzése alatt egyértelműen, világosan és egy helyen.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy J7 (2016) fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy J7 (2016) bíly . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy J7 (2016) biely.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ