AP+ nový vizuál Shop roku

Samsung Galaxy M13 tokok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
FIXED
(1)
Tactical
(1)
Típus
Flipes
(1)
Hátlap
(1)
Anyag
TPU
(1)
Műbőr
(1)
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
(1)
Kijelző karcolás elleni védelme
(1)
Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
(2)
Szín
Fekete
(1)
Átlátszó
(1)
Szűrés

Gondolkodsz azon, hogy milyen típusú tok a legjobb a Samsung Galaxy M13 készüléked számára? A különféle tokok és borítók széles választékát kínáljuk a Samsung Galaxy M13 telefonok számára többféle stílusban és kivitelben. Olvass tovább, és győződj meg róla magad is.

Tovább

 Samsung Galaxy M13 tok változatok közti különbségek

A minőségi Samsung Galaxy M13 tok teljesen körbeveszi a telefont, és maximális védelmet biztosít annak számára. Ha Samsung Galaxy M13 telefonhoz tokot választasz, akkor még hitelkártya- vagy bankjegyzsebezseket is találhatsz ratjuk. Az alternatív vagy márkás tokok általában a telefon hátsó részének védelmére összpontosítanak.

Míg a Samsung Galaxy M13 tok egyik része védi a telefon hátsó felét és az oldalait, a Samsung Galaxy M13 tok flip változata a legjobb védelmet nyújtja a kijelző számára is, amikor nem használod. A flip tokok gyakran népszerűek a kifinomult megjelenés és a hasznos kártya- és igazolványtartó miatt is.

Milyen anyagokból készül a Samsung Galaxy M13 tok?

A felhasznált anyagok közé tartozik a TPU, műanyag, gumi és szilikon, amelyek rugalmasságot és tartósságot kínálnak. A műbőr luxus kinézetet és kellemes tapintást ad. Az esztétika mellett fontos figyelem előtt tartani az anyag praktikusságát és élettartamát is.

Samsung Galaxy M13 tok további funkciója és az egyéb kiegészítők kínálata

Ha többet szeretnél, mint a csinos kinézet, biztosan értékelni fogod a vezeték nélküli töltéssel való kompatibilitást. Lehet, hogy preferálod a hitelkártya tartóval ellátott verziót, amely nagyban megkönnyítheti az utazást. A kijelző védelme az eszköz minőségének megőrzésének alapja, míg a tartó ideális a videók nézéséhez.

i

A Samsung Galaxy M13 tok változatok elérhetők sokféle színben. Az elegáns feketétől a fehéren, kéken vagy piroson át többféle színváltozatból és mintából válogathatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
4,5 12×
FIXED Samsung Galaxy M13 átlátszó tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy M13 tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
1 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b914
4,0
Tactical Field Notes Samsung Galaxy M13 4G fekete tok
Mobiltelefon tok - SAMSUNG Galaxy M13 telefonokhoz, flipes, anyaga műbőr, kijelző karcolás elleni védelme és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TACTea93
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...

Samsung Galaxy M13 tokok

A Samsung Galaxy M13 tokok kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó samsung Galaxy M13 tokok
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ