Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

Samsung Galaxy M23 5G narancsszín

Termékkatalógus
Samsung Galaxy M23 5G narancsszín
4,4 10 értékelés
Mobiltelefon - 6,6"-es kijelző, 2408 × 1080, 120Hz, TFT kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 750 5G processzor, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 50 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 12 operációs rendszer
Kód:  HSAMO0235b2 Termékszám:  SM-M236BIDGEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy M23 5G narancsszín

A telefon jellemzői

165,5 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy M23 5G mobiltelefon, narancssárga

77 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy M23 5G mobiltelefon, narancssárga

8,4 mm

A telefon tömege: 198 g

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

6,6"

képátló

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

Android 12

operációs rendszer típusa

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

5000 mAh

akkumulátor kapacitása

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

2 × Nano SIM

SIM kártya típusa

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

77 × 165,5 × 8,4 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

128 GB

belső memória

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

50 + 8 + 2 Mpx

kamera

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

5G/LTE

leggyorsabb internet

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

1 TB Micro SDXC

memóriakártya-foglalat

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

198 g

telefon tömege


A Samsung Galaxy M23 5G 128 GB narancssárga köntösben a következő generációs okostelefon


A mobilélmények új galaxisa az ultragyors 5G-vel

Merülj el az élénk színek és valósághű részletek világában a nagyméretű 6,6 hüvelykes Infinity-V képernyővel. A Samsung Galaxy M23 5G kijelzője 120 Hz-es frissítési frekvenciával biztosítja a zökkenőmentes élményt a multimédiás tartalmak megtekintésekor, a HD videók nézésekor pedig a zökkenőmentes képet. Az akár 800 nites fényerővel még napsütéses napokon sem hagy cserben. Te és a szemed pedig élvezhetitek a színek és kontrasztok egész tűzijátékát - az Eye Comfort Shield csökkenti a káros kékfényt, hogy megóvja látásodat a Samsung Galaxy M23 készülékkel.


A Galaxy M23 5G megállíthatatlan teljesítményt nyújt

Igazi filmrajongó, sorozatrajongó vagy lelkes játékos vagy, aki élvezi a legújabb címeket? Akkor a Samsung Galaxy M23 5G okostelefonod féktelen teljesítménye le fog venni a lábadról. A Snapdragon 750G nyolcmagos processzor és a 4 GB RAM együttesen minden igényt kielégít. Ne hagyd, hogy a bosszantó szaggatottság vagy a kép lefagyása tönkretegye az élményt.

Bővíthető RAM rendszermemória

Az alkalmazások, játékok vagy a videók összeomlása gyakori félelem. Ezért a Galaxy M23 5G fejlett RAM Plus funkcióval rendelkezik, amely intelligensen elemzi a tevékenységedet és alkalmazkodik az aktuális helyzetedhez. Sok nyitott fájlod vagy böngészőablakod van? A RAM automatikusan bővül, így elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy kedvenc alkalmazásaid sokkal zökkenőmentesebben és gyorsabban fussanak.



128 GB belső memóriakapacitás a Samsung Galaxy M23 5G telefonon

Felejtsd el azt az érzést, amikor a fotógalériát vagy a fájlkezelőt kell végigpörgetned, és eldöntened, hogy mit törölj, és mit tarts meg. A 128 GB-os belső tárhelynek köszönhetően bőven lesz hely az összes kedves emléked számára. Ha pedig az egész életed nem fér el a telefon memóriájában, könnyedén bővítheted azt egy 1 TB-os microSD kártyával.

A Galaxy M23 5G időtlen formatervezést kínál új köntösben

Egy minimalista okostelefonra vágysz? Akkor a Galaxy M23 5G a megfelelő választás a számodra! Élvezd a könnyedség, a kényelem, a tiszta vonalak, a lekerekített élek és a karcsú test egyedülálló érzését egy elegáns megjelenésben. Mindenképpen válaszd azt, amelyik a legközelebb áll a személyiségedhez, és mutasd meg egyedi stílusodat a környezetednek.



Fantasztikus színtűzijáték

Készülj fel a látványos, gazdag színekkel, pontos részletekkel és dinamikus kontrasztokkal teli műsorra a 6,6 hüvelykes képernyőn. A tökéletes HD+ felbontással minden tartalom tiszta, éles és jól elkülöníthető lesz. Emellett a játékosokról és a közösségi média rajongóiról sem feledkezik meg a 120 Hz-es frissítési frekvencia, amely a játék és az alkalmazások használatát igazán figyelemre méltó élménnyé teszi.

Három kamera minden helyzetre

Kezdj el kiváló minőségű fényképeket készíteni, amelyek megörökítik mindennapi életedet. Az 50Mpx-es főkamerával a lehetőségek tárháza végtelen. A téli hegyek szépsége, egy nyári este a barátokkal vagy egy apró részlet? Tágítsd ki a képet egy ultraszéles látószögű objektívvel, vagy érd el a maximális zoomot egy makro objektívvel. A választás a te kezedben van.


A Samsung Galaxy M23 5G 2 napos tápellátással rendelkezik

Nem kell aggódnod, hogy gyakran kell töltőt keresned, az 5000 mAh kapacitású akkumulátor akár két napig is készenlétben tartja a Samsung M23 5G készüléket. A rendszer követi téged a konkrét napi feladataid során, miközben méri a használati szokásaidat, hogy a lehető legjobban optimalizálja a készülék teljesítményét. És ha mégis kifogyna a szuszból, a szupergyors 25 W-os töltéssel gyorsan újra játékba hozhatod.



Halló? Halljuk egymást? 

A forgalmas utcák, fesztiválok és a rohanó élet világában rendkívül fontos, hogy a másik fél halljon téged. Mikrofon módban a hangot a különböző helyzetekhez igazíthatod. A Samsung Galaxy M23 telefon a prémium Voice Focus funkcióval elkülöníti a hangodat, és aktívan elnyomja a háttérzajokat és más nem kívánt zavaró tényezőket. Az innovatív algoritmus tervezésén alapuló készülék intelligensen felerősíti az egyes hangokat, hogy a másik fél tisztán és világosan hallhasson téged. Az All Sound technológia viszont lehetővé teszi, hogy felerősítsd a környezet hangjait, így például csoportos hívások során mindenki tökéletesen hallható lesz.



Add meg a fülednek az életre szóló hangzást a Galaxy M23 5G-vel

Vedd fel a Samsung Galaxy Buds fülhallgatót, és hagyd magad lenyűgözni a fantasztikusan kifinomult 3D Dolby Atmos hangrendszer által, amely gyönyörűen mély basszusokat és kiegyensúlyozott magas hangokat kínál. Merülj el kedvenc lejátszási listáidban, podcastjaidban vagy műsoraidban bárhol és bármikor. Élvezni fogod a legtisztább hangvisszaadást, amely egyenletesen oszlik el a szobában.


Megbízható adatvédelem

A személyes fényképek, videók, kapcsolatok, üzenetek, dokumentumok, alkalmazások és egyéb fájlok teljes biztonságban vannak a Samsung robusztus Knox biztonsági platformjának köszönhetően. Többrétegű biztonságával az első pillanattól kezdve megvédi eszközeidet minden támadástól és rosszindulatú szoftverektől hardver- és szoftverszinten egyaránt. Ugyanakkor a kezdőképernyő megnyitásához egyedi ujjlenyomat vagy jelszó szükséges, így a Samsung Galaxy M23 5G minden tartalma csak a te szemed előtt marad.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
165,5 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
8,4 mm Kész!
Súly
198 g Kész!
Szín
Narancsszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 750 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 619 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy M23 5G narancsszín
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ