A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S21 5G

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S21 5G
4,7 76 értékelés
Mobiltelefon - 6,2"-es kijelző, 2400 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 2100 processzor, 8 GB RAM, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 64 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Dual SIM + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  SAMO0207ax Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S21 5G


A(z) Samsung Galaxy S21 5G esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamerának köszönhetően elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. Az operatív memória kapacitása 8 GB. Erejét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) Samsung Galaxy S21 5G mobilt komoly teljesítményű 4000 mAh akkumulátor látja el energiával. Ez a típus villámgyors vezeték nélküli akku töltéssel is büszkélkedhet. Egyéb előnye, hogy USB-C konnektorral is felszerelték. Vízhatlan kivitel sok bosszankodástól fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Képernyőjének frissítési rátája 120 Hz. Villámgyors internetre van szükséged? Akkor ezt a telefont az 5G-s kapcsolattal neked találták ki. A(z) Samsung telefonja Samsung One UI kiegészítést is kapott.

A(z) Samsung Galaxy S21 5G okostelefon főbb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM + eSIM
  • Vízhatlan kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • Samsung Exynos 2100 processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 660
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 12 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó
  • A kábeles gyorstöltés hatásfoka 25 W, a vezeték nélküli gyorstöltés teljesítménye pedig 15 W
  • A(z) Samsung mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
  • VoWifi és VoLTE hanghívás technológia

A(z) Samsung Galaxy S21 5G okostelefon képernyője és kamerája

méretű kijelző kör alakú kivágással és részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy modern AMOLED technológiára épül, amely rendkívül éles színeket kínál minimális energiafogyasztás mellett. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Samsung Galaxy S21 5G okostelefon modern három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 64Mpx (f/2), melyből a széles látószögű felbontása 12Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 12Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor támogatásának hála gyönyörű, éles fényképek készíthetők. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon precíz és hatékony, ami számottevően leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 10 Mpx felbontású előlapi kamerát. A vidófelvételeket akár 8K minőségben is rögzítheted! A kép természetesen közelről és távolról is tökéletes lesz.

A(z) Samsung Galaxy S21 5G csodás funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg A(z) Samsung Galaxy S21 5G okostelefon biztonságáról a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB, 256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz), 2,91 GHz (2 910 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2100 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 660 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S21 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S21 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S21 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21 5G.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ