Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S21+ 5G

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S21+ 5G
4,4 20 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2400 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 2100 processzor, 8 GB RAM, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 64 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Dual SIM + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 4,5W, 4800 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  SAMO0208ax Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S21+ 5G


A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három integrált kamera jóvoltából elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, akár játszhatsz is rajta. Az operatív memória kapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G mobilt jókora kapacitású 4800 mAh akkumulátor tartja életben. Ez a modelltípus villámgyors kényelmes vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik. Hatalmas előnye, hogy USB-C konnektorral is bír. Vízálló felépítése sokkal biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Az úgynevezett fordított töltéssel mások mobilját is fel tudod tölteni. Villámgyors netre van szükséged? Akkor ezt a telefont az 5G-s kapcsolattal neked találták ki. A(z) Samsung okostelefonja Samsung One UI kiegészítést is kapott.

A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM + eSIM
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • Samsung Exynos 2100 processzor és 8 GB memória
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 12 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • A vezetékes gyorstöltés hatásfoka 25 W, a vezeték nélküli gyorstöltés teljesítménye pedig 15 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • Az ún. fordított töltés maximuma: 4,5 W
  • A(z) Samsung mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig eSIM
  • VoWifi és VoLTE technológia

A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G mobiltelefon kamerája és kijelzője

kijelző kör alakú kivágással és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket nyújt minimális energiafogyasztás mellett. Képernyőjének frissítési rátája 120 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 64Mpx (f/2), melyből a széles látószögű felbontása 12Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 12Mpx (f/1,8) módfelett elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor támogatásának köszönhetően gyönyörű, éles képek készíthetők. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon precíz és hatékony, ami leegyszerűsíti a fényképezést. Egy praktikus kis dióda plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 10 Mpx felbontású előlapi kamerát. Vidófelvételeket akár 8K-s csúcsminőségben is rögzíthetünk! A kép közelről is tökéletesen éles lesz. Továbbá 3× optikai zoomal is ellátták.

A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G csodás funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg A(z) Samsung Galaxy S21+ 5G telefon biztonságáról a kijelzőbe integrált modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő lehetővé teszi a telefon azonnali feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex) Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB, 256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,91 GHz (2 910 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2100 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S21+ 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S21+ 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S21+ 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21+ 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21+ 5G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ