30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros
Érintőceruza - telefonhoz, aktív, 4096 nyomáspont, kompatibilitás Android, hegy anyaga műanyag, Bluetooth, nyomásérzékelés, programozható gomb és cserélhető hegy, hossza 105,1 mm, átmérő 0,7 mm, tömege 3 g
Kód:  WR6121a17 Termékszám:  EJ-PS908BQEGEU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros

Szeretnéd megkönnyíteni az érintőképernyős készülékkel való munkát és kényelmesen írni, rajzolni vagy dolgozni? Ez a célszerű Samsung érintő ceruza nem támogatja a többérintéses gesztusokat, azonban az ujjhoz képest sokkal nagyobb pontosságot ér el. Aktív technológiájának köszönhetően olyan további funkciókat is biztosít, mint pl. Bluetooth, nyomásérzékelés, programozható gomb és cserélhető hegy, így nemcsak az érintős készülék vezérlésére, hanem írásra, rajzolásra, fotószerkesztésre és egyéb tevékenységekre is tudod használni. A kiegészítő funkciókhoz elem szükséges. Ezen Samsung érintő ceruza hasznos segédeszköz a mindennapi érintőképernyős munkához.

Érintőceruza Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros Képernyő
Érintőceruza Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros Jellemzők/technológia

A nagyszerű Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros érintő ceruza lényeges jellemzői

  • A praktikus Samsung aktív stylus lehetővé teszi az érintőképernyős készülék pontosabb irányítását
  • Ez egy telefonhoz használatának megkönnyítésére tervezett stylus toll
  • Android operációs rendszerrel működik együtt
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont pontos munkát tesz lehetővé
  • A hegy előállításához használt anyag: műanyag
  • Ez a stylus pen pontosan reagál az alkalmazott nyomásra
  • A programozható gomb kényelmes működést biztosít
  • A Bluetooth technológia megkönnyíti a csatlakozást
  • Cserélhető hegy
  • A célszerű Samsung stylus mérete: 105,1 × 0,7 mm (hossz × átmérő)
  • A termék tömege: 3 g

Samsung érintő ceruza - kényelem munka közben

Ez a praktikus Samsung érintő ceruza telefonhoz alkalmas, kapacitív képernyős eszközökkel működik zökkenőmentesen, és tökéletesen utánozza a klasszikus papíron való munkát. Android operációs rendszert kezel. A nagyszerű 4096 nyomáspont a legfinomabb érintést is képes rögzíteni, így hozzájárul a teljesen precíz munkához. A stylus hegyének anyaga műanyag.

Utazásbarát méret

A nagyszerű Samsung érintőceruzával különösen értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. Az érintőtoll érzékeny a nyomásra, amit kifejtesz, amikor dolgozol vele. Ez lehetővé teszi a vonalvastagság szabályozását. A vékony vonalak gyengéd nyomással jönnek létre, erősebb nyomásra pedig vastag vonal jön létre. A programozható gombnak köszönhetően az érintőceruzát igényeidhez igazíthatod. A Bluetooth technológia megkönnyíti a készülékhez való csatlakozást. Remek választás rajzoláshoz, íráshoz, szövegkiválasztáshoz és játékhoz. A cserélhető hegy lehetővé teszi, hogy a stylust saját igényeidhez igazítsd. Ezen Samsung stylus mérete: 105,1 × 0,7 mm (hossz × átmérő). Súlya 3 g.

Paraméterek

Készülék
Telefonhoz Kész!
Kompatibilitás
Android Kész!
Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Rendeltetés

Készülék
Telefonhoz Kész!
Kompatibilitás
Android Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Bluetooth, Nyomásérzékelés, Programozható gomb, Cserélhető hegy Kész!

Méret & súly

Hossz
105,1 mm Kész!
Átmérő
0,7 mm Kész!
Súly
3 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen sötétpiros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen tmavě červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen tmavočervený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen - Dunkelrot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen - Dunkelrot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ