AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy S23 5G 256GB green

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 5G 256GB green
4,8 165 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Kód:  HUSAMO0246c4 Termékszám:  HUSAMO0246c4 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S23 5G 256GB green

Ez a fejlett SAMSUNG Galaxy S23 okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,1" -es képernyővel van ellátva, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Ideális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül Dual SIM + eSIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ekkora memóriának a nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd. A kellő energiát az erős, 3900 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme Samsung mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...

Samsung Galaxy S23 5G 256GB green mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Samsung okostelefon 6,1" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 3900 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,1"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 1750 Nits fényerőt garantál
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely biztosított
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 3900 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ezen Samsung telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Samsung telefonnal töltünk el, mivel 6,1" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely minden típusú jelenetet tökéletesen renderel. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Samsung okostelefon 1750 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Samsung mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 10Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kapunk a távolabbi dolgokról. Ez jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Eme Samsung okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek készítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Ezen Samsung mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 3900 mAh, probléma nélkül kibírja akár két napig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, valamint gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. Eme Samsung okostelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként funkcionáljon egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy töltőállomásként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 4,5 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...

Eme Samsung mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek Samsung okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. Praktikus kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB RAM-mal rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ez az ügyes Samsung mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi és Bluetooth. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 5G 256GB green ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, ami a kommunikáció olyan formája, amikor is az interneten keresztül történik a hívás a hagyományos telefonhálózat helyett. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen érintéssel feloldható. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A Samsung Desktop Experience segítségével úgy használhatod a telefonod, mint egy asztali PC-t. Csak csatlakoztatnod kell egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és máris létrehozhatod a hagyományos számítógépes felhasználói felületet. A barométer méri a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel

Méretei:

146,3 × 70,9 × 7,6 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

168 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex) Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 900 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,36 GHz (3 360 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S23 termékhez:

287 990 Ft - 336 800 Ft

Samsung Galaxy S23 5G 128GB zöld

Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
299 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete

Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
292 490 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Samsung Galaxy S23 5G 128GB krém

Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
289 900 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S23 5G 128GB levendula

Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
287 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

Samsung Galaxy S23 5G 256GB fantomfekete

Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
336 800 Ft
Szállításra kész 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23 5G 256GB green
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ