Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB fantomfekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB fantomfekete
4,7 71 értékelés
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUSAMO0245c5 Termékszám:  SM-S916BZKGEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB fantomfekete

Vlastnosti telefonu

157,8 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23+ 5G

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

76,2 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23+ 5G

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

7,6 mm

Telefon súlya: 195 g

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

6,6"

képátló

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

Android 13

operációs rendszer típusa

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

4 700 mAh

akkumulátor kapacitása

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

1× Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

76,2 × 157,8 × 7,6 mm

telefon méretei (SzxMxV)

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

512 GB

belső tárhely

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

50 + 10 + 12 Mpx

kamera

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

5G/LTE

leggyorsabb internet

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

memóriakártya slot

 Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 5G

195 g

telefon súlya

A Samsung Galaxy S23+ 5G 512 GB fantomfekete színben segít megosztani az emlékezetes pillanatokat




A Galaxy S23+ a természet ihlette dizájnra támaszkodik

Üdvözöld az életedben a Galaxy S23+ sorozatot a fáradhatatlan innovátortól, azaz a Samsungtól. Első pillantásra elvarázsol a részben újrahasznosított anyagokból készült, buja, természet ihlette színekkel díszített, polírozott fémkeretbe foglalt test. Az okostelefon fejlett, 50 megapixeles, széles látószögű kamerával rendelkezik, amely a mesterséges intelligencia erejét kihasználva a legapróbb részleteket is megőrzi az összes fényképen. Ezután a naplemente után sem kell abbahagynod egyedülálló kalandjaid dokumentálását, mivel a Nightography továbbfejlesztett változata valósághű fényerőt és színt kölcsönöz a fotóknak, míg a dual-pixel funkcióval a az egészszemélyiségedet megörökítheted a Night selfie móddal. A Samsung Galaxy S23+ tökéletes kameráját a forradalmi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor nagy feldolgozási teljesítménye és a Galaxy finomhangolt ökoszisztémája egészíti ki.




A Galaxy S23+ tervezésénél a fenntartható jövőt tartották szem előtt

Légy részese a pozitív változásnak. A Galaxy S23+ sorozat telefonjai újrahasznosított üveg és PET-fólia felhasználásával készültek, az egyedi színárnyalatokat pedig természetes festékekkel érték el. Magát a csomagolást ezután újrahasznosított papírdobozzal és papír alapú védőfóliával tervezték. Az eredmény egy olyan eszköz, amelyet azzal az érzéssel használhatsz, hogy kivetted a részed a környezet védelméből, amelynek állapota közvetlen hatással van a jövőnkre.



A Samsung Galaxy S23+ 5G készen áll a világ felfedezésére

Örökítsd meg mindennapjaid pillanatait éjjel-nappal a Samsung Galaxy S23+ készülékkel. Élményeket szerezhetsz egy professzionális minőségű kamerával, amely nagy felbontású érzékelővel és intelligens fényelnyelő pixelrendszerrel rendelkezik, így mindig lenyűgözően tiszta felvételeket készíthetsz.



Még az éjszaka leple alatt is tökéletes képeket készíthetsz

Töltsd meg Samsung Galaxy S23+ galériáját lenyűgöző fotókkal, amelyek téged, családodat és barátaidat is ragyogóvá tesznek. A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia a Nightography funkcióval minden részletet tisztán tart, így a gyenge fényviszonyok közt készült képek is világosak és természetes színekkel teliek maradnak.



Örökítsd meg magad sötétedés után is

A Galaxy S23+ dual-pixeles technológiával rendelkező előlapi kamerája gyorsabban fókuszál a témára - még gyenge fényviszonyok között is. A fejlett mesterséges intelligencia ezután olyan színpompás tűzijátékot biztosít, amely kiemeli világunk szépségét. A fényképek mellett a rendszer a rögzített videókkal is képes dolgozni, így például az éjszakai partik vagy a barátokkal való grillezés páratlan minőségben és lenyűgöző tisztasággal rögzíthető.



Emlékek rendkívüli részletességgel

A Galaxy S23+ modell 50 megapixeles, széles látószögű fő kamerája a telefon egyértelmű büszkesége, amely egy fejlett chippel együtt gyorsan egyesíti az egyes képeket, hogy kivonja a részleteket, amelyeket aztán egyetlen nagy felbontású fotóvá állít össze. Adjuk hozzá mindehhez a Detail Enhancer technológiát, és olyan éles fotókat kapunk, amelyek még a legfinomabb képi árnyalatokat is megörökítik.



A Samsung Galaxy S23+ 5G még egy hibát is műalkotássá változtat

Add meg fotóidnak a művészi érintést, és alakítsd galériádat professzionális stúdióvá. A fényerő beállítása vagy fokozása, a kulcsfontosságú kontraszt elérése, a színtelítettség hozzáadása vagy az egyes felvételek élesítése másodpercek alatt elvégezhető a Samsung Galaxy készüléken. Készíts kiváló minőségű tartalmat a közösségi hálózatok számára, és oszd meg gyönyörű képeidet barátaiddal - a lehetőségek tárháza végtelen.



Bármilyen helyzetben kitart melletted

Sűrű nap elé nézel, és aggódsz, hogy a telefonod nem fog tudni lépést tartani Veled? A Galaxy S23+ sorozat esetében ez természetesen nem így van. A készülékbe integrált forradalmi chip zökkenőmentesebb játékot, videostreaminget és fáradhatatlan akkumulátor-üzemidőt biztosít, amely nem hagy cserben.



A Samsung Galaxy család szerves része

A Samsung készülékekkel lényegesen könnyebb az élet. Csatlakoztasd okostelefonodat a Galaxy Buds vagy Galaxy Watch készülékhez a SmartThings alkalmazáson keresztül, és rögzítsd a rendszeres edzés során elért eredményeidet. Tetszeni fog az otthoni készülékekkel, például a mosógéppel való zökkenőmentes együttműködés is, amely értesítéseken keresztül jelez, ha a mosás elkészült, és kiveheted a mosógépből. Irányítsd távolról eszközeidet, használd ki a bennük rejlő lehetőségeket, és könnyítsd meg az életedet. A Galaxy ökoszisztéma könnyedén összeköti az összes eszközt - az okostelefonoktól kezdve a konyhai eszközökön át a porszívóig.


A Samsung Galaxy S23+ a Te telefonod

A Samsung Galaxy S23+ készüléked az igényeidhez való testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű. Nem számít, hogy óvodáskorú gyermeked, lázadó tinédzsered vagy nagymamád van, aki nem ért annyira a technológiához. A felhasználói felületet egyéni igényeidhez igazíthatod - nagyíthatod a betűtípusokat, választhatsz háttértémát, vagy átrendezheted az alkalmazásokat a napi használatnak megfelelően.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex) Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 700 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,36 GHz (3 360 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB fantomfekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ