A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld
4,9 211 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HUSAMO0244c4 Termékszám:  SM-S918BZGHEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld 521 890 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld

Vlastnosti telefonu

163,4 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

78,1 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

8,9 mm

Telefon súlya: 233 g

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

6,8"

képátló

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Android 13

operációs rendszer típusa

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

5 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

1× Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

78,1 × 163,4 × 8,9 mm

telefon méretei (Sz×M×V)

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

512 GB

belső tárhely

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

200 + 10 + 12 + 10 Mpx

kamera

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

5G/LTE

leggyorsabb internet

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

memóriakártya slot

Mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

233 g

telefon súlya

A Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512 GB zöld színben segít megosztani az emlékezetes pillanatokat




A Galaxy S23 Ultra a természet ihlette dizájnra támaszkodik

Üdvözöld az életedben a Galaxy S23 Ultra legendás társat. Első pillantásra elvarázsol a kifinomult design, amelyet a természetes árnyalatok egyedülálló palettája ihletett. A Samsung elkötelezett a környezetvédelem iránt, ezért a gyártási folyamat során újrahasznosított anyagokat használ, hogy csökkentse bolygónk terheit anélkül, hogy ez befolyásolná a készülék teljesítményét és funkcionalitását. Az eddigi legerősebb chipset - a Snapdragon 8 Gen 2 - biztosítja a zökkenőmentes működést, legyen szó streamingről, multimédiás lejátszásról vagy hosszan tartó játékról, a telefon az 5000 mAh-s akkumulátor támogatásával maximálisan kitart. A látványos, 6,8 hüvelykes QHC+Dynamic AMOLED 2X kijelzőn a 120 Hz-es, magas adaptív frissítési frekvenciával a tartalom egyenletesen, élesen és fantasztikus színekkel jelenik meg, amelyek a Vision Booster funkciónak köszönhetően még közvetlen napfényben is jól láthatók. Örökítsd meg az életet magad körül a fejlett 200 megapixeles kamerával, és oszd meg a gyönyörű képeket barátaiddal. Élvezni fogod az új éjszakai fotózási lehetőségeket vagy a praktikus S Pen érintőceruzát is, amely segít a multitaskingban és a szórakozásban is.




A Galaxy S23 Ultra a természetes árnyalatok finom eleganciáját kínálja

A finom színárnyalatokat a zabolátlan természet szépsége ihlette. Engedd, hogy a természet gyönyörű motívumai minden nap elvarázsoljanak - legyen az a klasszikus természetes fantomfekete, a zöld erdő nyugtató árnyalatai vagy a virágos levendula. A Galaxy S23 Ultra egyesíti magában Földünk eleganciáját és szépségét.



A Samsung Galaxy S23 Ultra a fenntartható jövőt szem előtt tartva készült

A kompromisszumok nélküli teljesítményt, a fejlett funkciókat és az elegáns formatervezést kiegészíti az ökológiai szempontok előtérbe helyezése. A Samsung Galaxy S23 Ultra felülete újrahasznosított műanyagokat és fémeket tartalmaz, míg a színeket gardénia levelekből és kakaóbabhéjból származó természetes festékekkel hozták létre. Az S Pen érintőceruza belső része, valamint a hangszóró modellje részben az óceánból kihalászott, majd újrafelhasználásra feldolgozott műanyagokból készült. Még maga a csomagolás is 100%-ban újrahasznosított papírból készült, ami szintén hozzájárul bolygónk védelméhez.



Felejtsd el a papírnaplókat

Hozd ki a legtöbbet a Galaxy S23 Ultra készülékből, és jegyzetelj közvetlenül a kijelzőre. A fejlett funkciókkal egész mondatokat írhatsz át, fordíthatsz idegen nyelvekre, rajzolhatsz vagy távolról vezérelheted a telefonodat. A beépített S Pen érintőceruza a következő szintre emeli a produktivitást.



A Galaxy S23 Ultra gyönyörű felvételeket készít, amelyek nem hagynak hidegen

A Galaxy S23 Ultra forradalmian új, 200 megapixeles, ultra-nagy felbontású kamerája a hagyományos objektívekhez képest akár 16-szor nagyobb részletességgel örökíti meg a felejthetetlen emlékeket. A képek kristálytiszták, és kivételes figyelmet fordítanak a részletekre, így olyan éles fotókat eredményeznek, amelyek kiemelkednek a közösségi média világában. A jeleneteket ezután egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű objektív egészíti ki, amely még a nagyon távoli témákat is megbízhatóan, fantasztikus minőségben rögzíti, akár 10-szeres zoommal.



Éjszakai bagoly vagy?

Azok számára, akik szeretik az esti tábortüzet, a csillagos eget vagy a csillogó fényeket, a Nightography mód abszolút élvezetes lesz. A tiszta éjszakai szelfiket és a tökéletes portrékat a Galaxy S23 Ultra prémium kategóriás 12 MPx-es előlapi kamerája rögzíti, amelynek dupla pixelei természetes, elmosódás- és zajmentes fókuszálást biztosítanak eddig még soha nem látott mélységben, még gyenge fényviszonyok mellett is. Örvendeztesd meg magad és barátaidat gyönyörű képekkel, amelyek automatikusan művészi bokeh hatással gazdagodnak.



A produktivitás új szintje a Samsung Galaxy S23 Ultra készülékkel

Az S Pen egyetlen mozdulatával rajzolhatsz, vázlatokat készíthetsz, és akár le is írhatod az összes érdekes felfedezésedet közvetlenül a Galaxy S23 Ultra kijelzőjére. A kézzel írott szöveg nyomtatottá alakítása olyan érzést kelt, mintha közvetlenül a hagyományos papírra írnál. Minden fontos gondolatodat, találkozódat és meglátásodat rögzítsd az új virtuális jegyzetfüzetedben - ez az a hely, ahol minden ötletedet megtalálod.



Féktelen energia egész nap

Ne vesztegesd az időt elektromos aljzat keresésére. A megbízható 5000 mAh-s akkumulátort úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülmények között is ellenálljon, és támogatja a gyors vezeték nélküli töltést is. Streamelj nagy felbontásban, pihenj a Galaxy S23 Ultra készülékkel videojátékozás közben, vagy nézd kedvenc műsoraidat útközben, megszakítás nélkül. A Galaxy telefonok sorozatában eddig legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip remekül együttműködik az akkumulátorral, így ideális a mai felgyorsult időkben.



A Samsung Galaxy család szerves része

A Samsung készülékekkel lényegesen könnyebb az élet. Csatlakoztasd okostelefonodat a Galaxy Buds vagy Galaxy Watch készülékhez a SmartThings alkalmazáson keresztül, és rögzítsd a rendszeres edzés során elért eredményeidet. Tetszeni fog az otthoni készülékekkel, például a mosógéppel való zökkenőmentes együttműködés is, amely értesítéseken keresztül jelez, ha a mosás befejeződött, és kiveheted a ruhákat. Irányítsd távolról eszközeidet, használd ki a bennük rejlő lehetőségeket, és könnyítsd meg az életedet. A Galaxy ökoszisztéma könnyedén összeköti az összes eszközt - az okostelefonoktól kezdve a konyhai eszközökön át a porszívóig.


A Samsung Galaxy S23 Ultra a Te telefonod

A Galaxy S23 Ultra készüléked az igényeidhez való igazítása még soha nem volt ilyen egyszerű. Nem számít, hogy óvodáskorú gyermeked, lázadó tinédzsered vagy idős nagymamád van, aki nem ért annyira a technológiához. A felhasználói felületet egyéni igényeidhez igazíthatod - nagyíthatod a betűtípusokat, választhatsz háttértémát, vagy átrendezheted az alkalmazásokat a napi használatnak megfelelően.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3088 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3088 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása
10 Mpx Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje
f/4,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Optikai zoom
10× Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,36 GHz (3 360 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!

Samsung - minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz

Samsung akció
10% kedvezmény 2 különböző termék vásárlása esetén, vagy 15% kedvezmény 3 különböző termék vásárlása esetén Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S23 Ultra termékhez:

489 990 Ft - 521 890 Ft

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB krém

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
489 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB zöld

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
489 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB fantomfekete

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
489 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
521 890 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB zöld
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ