AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy S7 - arany

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S7 - arany
Mobiltelefon - (EU verzió) 5.1"Quad HD Super AMOLED 2560 x 1440, Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit processzor, 4GB RAM, 32GB belső memória, microSDXC-vel akár 200 GB-ig bővíthető, 12 MPx hátlapi kamera F / 1.7 + 5 MPx előlapi kamera F / 1.7, optikai képstabilizátor, GPS, WiFi, Bluetooth NFC, 3G / LTE, microUSB OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3000 mAh-s akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G930)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  EUSAMO0134c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S7 - arany

telefon funkciók

142,4 mm

le
Samsung Galaxy S7 edge

69,9 mm-es

le
Samsung Galaxy S7 edge

7,9 mm

A telefon tömege: 152 g

Úhlopříčka displeje

5,1 "

Képátló

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

22 óra

Az akkumulátor élettartama

MicroSim

NanoSim

A SIM-kártya típusa

Rozměry

142,4 × 69,6 × 7,9 mm

A telefon méretei (Ma x Szé x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSDHC / SDXC

Memóriakártya-foglalat

Váha

152 g

A telefon tömege


 

Felejtsd el, amit eddig az okostelefonokról tudtál

Az emlékeid megosztásának teljesen új élményét biztosítjuk. A korlátok ledöntésével megváltoztatjuk az okostelefonokról alkotott véleményedet. A legjobb, ami a mobiltelefonok világában történhet.



Galaxy S7

Ledöntöttük az akadályokat, hasznos újdonságokat fejlesztettünk, és merész lépéseket tettünk. Hallgattunk rátok és egyesítettük a funkciót a formával. Okostelefonban eddig sosem látott funkciókat vezettünk be, amelyeket mostantól egy percig sem akarsz majd nélkülözni. Galaxy S7 és S7 edge.

 


le
tervezés
 

Kialakítás

A Galaxy S7 és S7 edge tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumot. Az eredmény: páratlan használhatóság, fejlett funkciók és letisztult, karcsú kialakítás.

Bővebben

le
kamera
 

Kamera

Az élet éjjel-nappal zajlik, ezért azt szerettük volna, hogy többé ne kelljen kompromisszumokat kötnöd, amikor fényképezel. Legyen szó gördeszkázásról vagy a szülinapi gyertya elfújásáról, a Galaxy S7 és S7 edge telefonnal készített képek mindig élesek, tiszták és élettelik lesznek.

Bővebben

le
Hry
 

Játékok

A Galaxy S7 és S7 edge játékvezérlő központjának, valamint játékfelvételi és más, játékokkal kapcsolatos funkcióinak köszönhetően a mobilos játék ezentúl sokkal élvezetesebb lesz.

Bővebben

le
hardver
 

Hardver

Nagy teljesítményű processzorainak köszönhetően az alkalmazások a Galaxy S7 és S7 edge telefonokon gyorsan és simán futnak, valamint megbízhatóan kezeli a microSD-kártyán tárolt összes adatot. A töltés pedig még a nagyobb akkumulátorral is villámgyors.

Bővebben



Alapos tervezés

Tudjuk, hogy sok időt fogsz tölteni a Galaxy S7 vagy S7 edge mobiltelefonoddal, ezért sok energiát fektettünk abba, hogy egyedülálló és egyben funkcionális kialakítást hozzunk létre.


Kiváló anyagokból

Sok időt töltöttünk a Galaxy S7 és S7 edge íveinek tökéletesítésével. A 3D-hőformázás nevű szabadalmaztatott eljárással lágyított 3D-üveget olyan pontosan hajlítjuk meg, hogy az ívelt fémötvözethez illeszkedve tökéletesen hézagmentes és erős, egyetlen darabból álló szerkezet jöjjön létre.


Kényelmes fogás

A Galaxy S7 és S7 edge duplán ívelt hátlapja biztosítja a kényelmes fogást. A természetes vonalvezetéstől a vékony kialakításig a telefon minden eleme egyetlen egésszé áll össze, és olyan kényelmes fogást biztosít, hogy legszívesebben többé le sem tennéd a telefont.



Víz- és porálló

A Galaxy S7 és S7 edge telefonnal többé nem kell félned a víztől. A vízbe ejtett készülékeket is úgy használhatod tovább, mintha mi sem történt volna. Játszhatsz a medence mellett, küldhetsz szelfiket a strandról, és akár esőben is hívhatsz taxit. Az új telefonok elnyerték az IP (Ingress Protection) 68 besorolást.



Teljesítmény gyenge fényben is

Életünk sok fontos pillanata történik kevésbé jó fényviszonyok mellett. Sokszor zárt helyen tartózkodunk, vagy éjszaka van, amikor épp fényképeznénk. A Galaxy S7 és S7 edge számára azonban ez sem jelent gondot. A nagyobb fényerejű, F1.7 rekeszértékű lencse és a képérzékelő szenzor nagyobb, 1.4µm méretű képpontjai több fényt gyűjtenek össze, így fotóid mindig élesek és részletesek lesznek.


le
Dual Pixel
 

Dual Pixel technológia

Az okostelefonok között elsőként a képérzékelő minden képpontjához egy helyett két fotodióda tartozik. Ennek köszönhetően a DSLR-szintű Dual Pixel Szenzor olyan gyorsan és pontosan tud fókuszálni, akár az emberi szem.

le
forradalmi fókusz
 

Forradalmi fókusz

A Dual Pixel Szenzor minden egyes képponttal elősegíti a tökéletes fázisérzékelést, így az autofókusz annyira gyorsan és egyenletesen működik, hogy még a leggyorsabb mozgások is megörökíthetőek – akár alkonyatkor is.


Mozgó panoráma

Mostantól a nagy kiterjedésű mozgásokról mozgó panorámákat készíthetsz telefonoddal. A mozgó változat legélesebb képeinek összeillesztésével pedig álló panorámaképet is készíthetsz. A megörökített pillanat megelevenítéséhez csak húzd végig ujjad a képernyőn, vagy tegyél oldalirányú mozdulatot a Galaxy S7 vagy S7 edge telefonnal.


Kapd el a legjobb pillanatot

Három, kettő, egy, Csíz! A Mozgó fénykép a zárgomb megnyomása előtti három másodpercet rögzíti. Arra is lehetőséged van, hogy ezek közül kiválaszd azt a pillanatot, amelyet állóképként meg szeretnél őrizni.


Tökéletes szelfi

Pontfény

Megvilágíthatod arcod bizonyos részeit a pontfény segítségével, a ”széparc” funkciójával kiemelheted vonásaid. A pontfény erősségének és irányának változtatásával különböző hatásokat érhetsz el.

Szelfivaku

A megfelelő megvilágítás csodákra képes, különösen igaz ez a szelfikre. Az elülső vaku az egész sAMOLED-kijelzőt felhasználva világítja meg az arcodat, és a fény egyenletes elosztásával lágy ragyogást kölcsönöz neki.



A játék komolyra fordul

Még a legrészletesebb grafikájú játékok is akadásmentesen futnak, miközben az akkumulátort kevésbé merítik. A telefon a játék komolyra fordulásakor is megőrzi hidegvérét, így egy túlmelegedő eszköz helyett Neked csak a győzelemre kell koncentrálnod. A Galaxy S7 és S7 edge a Vulkan API-t támogató első telefonok, és ez látványosan meg is mutatkozik az API által fejlesztett játékok futtatásakor..


Játék indítás

Ez a telefon a tökéletes vezérlőpult játékaid számára. Az összes játékot egy helyre gyűjtve tárolja, ott, ahová az új letöltések automatikusan bekerülnek. A játék megkezdése előtt lenémíthatod és elrejtheted a jelzéseket, valamint energiatakarékos játékbeállításokat adhatsz meg.

Egyedi játékeszközök

Minden eddiginél jobb játékélményt biztosító funkciók állnak a rendelkezésedre. Ezek közé tartozik a játékok rögzítése is – mert tudjuk, hogy a bajnokok szeretnék megosztani győzelmüket az egész világgal.



Lélegzetelállító teljesítmény

Az új, egyedi CPU, a nagy teljesítményű GPU és a 4GB RAM ütőképes kombinációt alkotnak. Az alkalmazásindítástól a játékon át a videóstreamelésig minden gyorsabban és simábban megy. A telefon mindig úgy fog működni, mint új korában.

CPU

Elődjénél akár 30%-kal gyorsabb

GPU

Elődjénél akár 64%-kal gyorsabb

4 GB RAM

3 GB RAM-ról növelve


Könnyedén bővíthető memória

A microSD-támogatásnak köszönhetően igény szerint bővítheted a tárhelyet, így sokáig nem kell majd törölnöd egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem.


Nagy teljesítményű akkumulátor vezeték nélküli töltővel

Hosszabb üzemidő

Mind a Galaxy S7, mind az S7 edge nagyobb akkumulátorral rendelkezik, így sok-sok órán keresztül élvezheted kedvenc tévéműsoraid és zenéid. Az egyedi CPU és a csúcskategóriás GPU gondoskodnak az akkumulátor teljes kihasználásáról.

Villámgyors töltés

A beépített gyorstöltési képességek még a nagyobb akkumulátorok mellett is gondoskodnak róla, hogy ne legyél túl sokáig a konnektorhoz béklyózva.

Vezeték nélküli töltés

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a telefontöltés legegyszerűbb módja. Csak rakd le a telefont, és az máris elkezd töltődni. A Galaxy S7 és S7 edge vezeték nélküli töltését azonban a gyorsasága teszi zseniálissá.


 

Paraméterek

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S7 - arany
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ