AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S7 Fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S7 Fehér
4,7 191 értékelés
Mobiltelefon - 5.1"Quad HD Super AMOLED 2560x1440, Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit processzor, RAM 4 GB, belső memória 32GB, microSDXC akár 200GB, 12Mpx F/1.7 + 5Mpx F/1.7 kamera, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3000mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G930)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
116 020 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAMO0134b Termékszám:  SM-G930FZWAETL Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S7 Fehér 116 020 Ft Felbontott raktáron

Samsung Galaxy S7 Fehér

Samsung Galaxy S7 Fehér egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A telefon tulajdonságai

142,4 mm

le
Samsung Galaxy S7

69,6 mm-es

le
Samsung Galaxy S7

7,9 mm

Súly: 152 g

Úhlopříčka displeje

5,1"

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer 

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor 

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya 

Rozměry

69,6 x 142,4 x 7,9 mm

Mérete (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb mobilnet

SD karta

microSD

Memóriakártya-slot

Váha

152 g

Súly 


Nézzen más szemmel a mobiltelefonokra

A Samsung megváltoztatja azt, amit eddig a mobiltelefonokról tudott. Máshogy fogja emlékeit és éményeit rögzíteni és megosztani. Ez a készülék a legjobb választás a mobiltelefonok között.



Galaxy S7

A Samsung teljesíti elvárásait, majd túlszárnyalja azokat. Elhozza Önnek az összes olyan funkciót, amit csak kívánhat.  A stílusos megjelenés tökéletes összhangban van a funkcionalitással. Eddig még nem látott sajátosságokat mutat be és kész jobbá tenni az életét. Ez a Galaxy S7 és a Galaxy S7 Edge. 



le
Design

Megjelenés

A Galaxy S7 és S7 Edge tervezése során kizárták a kompromisszumokat. Ennek eredménye a lenyűgöző megjelenés és a modern tulajdonságokat hordozó kiváló funkcionalitás.

le
Fotoaparát

Kamera

Az élet különböző fényviszonyok mellett zajlik. Fotózás közben ne kelljen amiatt aggódnia, hogy van-e elegendő fény.

le
Hry

Játékok

Élvezze a magasabb szintre emelt mobil játékokat. A Galaxy S7 és S7 Edge játékközpontja olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a játékok rögzítése.

le
Hardware

Hardver

A zökkenőmentes működést a nagy teljesítményű processzor teszi lehetővé, adatait egy microSD kártyára mentheti. A nagy kapacitás ellenére az akkumulátor gyorsan töltődik.



Céltudatos tervezés

A Samsung tudja, hogy sok időt fog tölteni a Galaxy S7 és S7 Edge készülékkel, ezért különösen odafigyeltek arra, hogy a megjelenés egyedi és sokoldalú legyen.


Tökéletes anyagok

Nagy odafigyelést szenteltek a Galaxy S7 és S7 Edge vonalainak. A 3D hőformázás lehetővé tette azt, hogy a tökéletesen ívelt 3D kijelző összhangban legyen a fémötvözettel. A különféle anyagok elegáns és erős szerkezetet alkotnak.


Kényelmes fogás

A duplán ívelt kivitel valamint a természetes vonalak és a vékony ház miatt a készüléket jó kézbe fogni és biztonságosan kézben tartható.



Ellenálló kivitel

A Galaxy S7 és S7 Edge használata közben nem kell amiatt aggódnia, hogy letegye-e a készüléket egy vizes felületre. A készülék a vízbe esést is kibírja. Játszhat a medencénél, szelfizhet a strandon és taxit foghat az esőben. A telefon IP68 besorolással rendelkezik.



Teljesítmény gyenge fényben

Életünkben számos dolog történik olyankor, amikor épp nincs elég fény. A Galaxy S7 és S7 Edge készülékek számára ez nem akadály. Az F1.7 rekeszértékű lencse és a képérzékelő szenzor 1.4 mikronos képpontjai több fényt gyűjtenek össze, így a fotók élesek és részletgazdagok lesznek.


le
Technologie Dual Pixel

Dual Pixel

Ez az első olyan okostelefon, ahol a képérzékelő képpontjaihoz egy helyett két fotodióda tartozik. A DSLR-szintű Dual Pixel Sensor olyan gyorsan és pontosan fókuszál, akár az emberi szem.

le
Revoluční ostření

Forradalmi fókusz

A Dual Pixel Sensor minden egyes képpontja segíti a tökéletes fázisérzékelést, ezáltal az autofókusz hihetetlenül gyors és gond nélkül ragadja meg a legváratlanabb mozdulatot is akár gyenge fényviszonyok közepette.


Mozgó panoráma

A nagy kiterjedésű mozgást örökítse meg panoráma változatban. Az eredmény tökéletes lesz, éles és élettel teli képekkel. Ha emlékeit szeretné újra átélni, csak húzza el ujját a kijelzőn vagy tegyen oldalirányú mozdulatot a Galaxy S7 vagy S7 Edge készülékkel.


Válassza ki a legjobb képet

Három, kettő, egy, csíz! A Mozgó Fénykép megörökíti a kioldógomb megnyomása előtti három mp-et. Ezek után kiválaszthatja, hogy melyik pillanatot őrzi meg állókép formájában.


Tökéletes szelfik

Szép arc mód

Használja a szépség módot, ha arcát  és arcvonásait szeretné kiemelni vagy a fény erejét és irányát szeretné különféle hatások érdekében állítani.

Szelfi vaku

A megfelelő megvilágítás csodáskra képes, különösen igaz ez a szelfikre. Az előlapi vaku a teljes sAmoled kijelzővel világítja meg arcát és lágy ragyogást kölcsönöz neki, miközben egyenletesen oszlatja el a fényt. 



A játék élvezete

Még a legkomolyabb grafikus igénnyel rendelkező játékok is zökkentőmentesen, jelentősen kevesebb akadással és akkumulátor fogyasztással futnak a készüléken. Ne aggódjon, mert telefonja nem fog hamar felforrósodni, ezért hűvös nyugalommal koncentrálhat a nyerésre. A Galaxy S7 és S7 Edge az okostelefonok között elsőként támogatja a Vulkan API-t, amely segítségével még drámaibb hatásokat élvezhet.


Minden egy kézben

Mindent kézben tudhat a játékközpontnak köszönhetően. A játékokat egy helyen tárolja és a frissítések automatikusak. Az energiatakarékosság jegyében még a játék megkezdése előtt némítsa le vagy rejtse el a figyelmeztetéseket


Lélegzetelállító teljesítmény

Az új egyedi CPU, az erős GPU és a 4GB RAM erős kombinációt alkot. A játékoktól a videostreamelésig minden gyorsabb és zökkenőmentesebb. A telefon nem hagyja cserben, továbbra is úgy fog működni, akár új korában.

CPU

Elődjénél akár 30% -kal gyorsabb

GPU

Elődjénél akár 64% -kal gyorsabb

4 GB RAM

3 GB RAM-ról növelve


Bővíthető memória

A microSD támogatásnak köszönhetően a tárolási kapacitást igény szerint bővítheti. Egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem kell kitörölnie. 


Nagy kapacitású akkumulátor vezeték nélküli töltés

Hosszabb élettartam

A Galaxy S7 és S7 Edge nagy kapacitású akkumulátora lehetővé teszi, hogy órákon át nézze kedvenc TV-műsorát és hallgassa zenéit. Az egyedi CPU és a GPU teszi lehetővé azt, hogy az akkumulátor lehetőségeit a legvégsőkig kihasználja.

Gyors töltés

A nagyobb akkuk esetében is bízhat a beépített a gyorstöltésben, így jó ideig nem kell majd a telefont újra töltőre csatlakoztatnia.

Vezeték nélküli töltés

Ez a töltés legegyszerűbb módja. Csak tegye le a telefont és az el is kezd töltődni. A vezeték nélküli töltés az egyik olyan funkció, amely a Galaxy S7 és S7 Edge készülékeket zseniálissá teszi. 


Ingyenes bónusz csomag

  • Kizárólag Galaxy S7 vásárlása esetén járó ingyenes cseh alkalmazások

  • Reflex - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Flash - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Flash nőknek - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Sportnapló - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • OK! Magazin - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • YouRadio - prémium változat - 2 hónap ingyen
  • További külföldi alkalmazások

  • Onedrive - 100 GB cloud tárhely ingyen 2 évre
  • Kindle for Samsung - egy könyv minden hónapban ingyen
  • SimCity Buildit - Starter Pack játék - ingyenes
  • Star Wars: Galaxy of Heroes - egy kreditcsomag és a játék elemei ingyen

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
5,1" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,1" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
142,4 mm Kész!
Szélesség
69,6 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
152 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S7 Fehér
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ