Shop roku Shop roku

Samsung Galaxy S7 edge rózsaszín

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S7 edge rózsaszín
4,9 241 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" Quad HD Super AMOLED 2560x1440 kijelző, Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit processzor, 4GB RAM, 32GB belső memória, microSDXC akár 200GB-ig, 12 megapixeles F / 1.7 + 5 megapixeles F / 1.7 kamera, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3600mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G935) operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0135e Termékszám:  SM-G935FEDAETL Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S7 edge rózsaszín

A telefon tulajdonságai

150,9 mm

le
Samsung Galaxy S7

72,6 mm-es

le
Samsung Galaxy S7

7,7 mm

Telefon tömege: 157 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3600 mAh

az akkumulátor üzemideje

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya típusa

Rozměry

72,6 x 150,9 x 7,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

12 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

157 g

telefon tömege


Ez a telefon megváltoztatja a perspektívádat

Teljesen megváltoztatja a tapasztalataidat és az emlékeidet. Lebontja a telefon képességeinek határait. És ez a legjobb dolog, ami a mobiltelefonok világában történhet.



Galaxy S7

Beteljesítjük az elképzeléseidet és elhozzuk a funkciókat, amelyeket kívánsz. Egyensúlyba hoztuk a designt és a funkcionalitást. Olyan tulajdonságokkal állunk elő, amelyekkel még nem találkoztál az okostelefonoknál, de hamarosan nem fogsz tudni nélkülük létezni. Ez a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge.



le
Design

Design

A telefon tervezése nem volt kompromisszumokhoz kötve. Az eredmény a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya, amely kifejlett funkciókat kínál egy rendkívül elegáns házban.

le
Fotoaparát

Kamera

A való élet különböző fényviszonyok között zajlik, neked pedig  fotóznod kell anélkül, hogy gondolkodnod kellene, van-e elég fény.

le
Hry

Játékok

A mobilos játékok élményét egy fokkal feljebb toltuk, mivel a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge speciális játékcentrummal van felszerelve, amely funkciói közé tartozik többek között a játék folyamatának felvétele.

le
Hardware

Hardver

A nagy teljesítményű processzornak köszönhetően a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge mobiltelefon simán és gyorsan működik és megbízhatóan dolgozza fel a microSD kártyán található adataidat. Annak ellenére, hogy az akkumulátor nagyobb kapacitással bír, a töltés továbbra is gyors marad.



Tudatos tervezés

Mivel  tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S7  telefonnal sok időt fogsz tölteni, az egyedi és praktikus design tervezésén rendkívüli erőfeszítéssel dolgoztunk.


Tökéletes anyagok

A Samsung Galaxy S7 okostelefon vonalainak tökéletesítésébe nagy erőt fektettünk. A sajátos 3D formálásnak nevezett eljárás segítségével kialakítottuk a tökéletesen ívelt 3D üveget, amely követi a fémötvözet vonalát, így alkotva az egyedülállóan sima és ellenálló testet.


Kényelmes fogás

A Samsung Galaxy S7 telefon duplán ívelt hátsó részének köszönhetően a készülék kényelmesen tartható a kézben. A természetes vonalaktól kezdve a telefon vastagságáig a teljes design úgy van tervezve, hogy az okostelefon minidig kényelmes fogást biztosítson.



Kitűnő ellenállás

A Samsung Galaxy S7 és S7 Edge telefont nem kell félteni a nedves felületektől. Vízbe esés esetén is nyugodtan használhatod tovább. Játszhatsz vele a medence mellett, szelfizhetsz a tengerparton és az esőben hívhatsz egy taxit. A Samsung Galaxy S7 okostelefon IP68 minősítéssel rendelkezik.



Alkalmazkodik a gyenge fényviszonyokhoz

Életünk számos pillanata kevés fény mellett játszódik le. A Samsung Galaxy S7 okostelefonnak ez nem okoz gondot. Az objektív F1.7 értékű javított rekesze és a nagyobb pixelekkel rendelkező, 1,4 µm képérzékelő annyival több fényt enged be, hogy az elkészült fényképek élesek és részletgazdagok lesznek.


le
Technologie Dual Pixel

Dual Pixel technológia

Ez az első alkalom, hogy egy okostelefonnál a képérzékelő összes pixelének két fotodióda érzékelője van egy helyett, ami azt jelenti, hogy a DSLR Dual Pixel érzékelő olyan gyorsan és pontosan élesít be, mint az emberi szem. 

le
Revoluční ostření

Forradalmi fókusz

A telefonban a Dual Pixel érzékelő összes pixele a fázisok kimutatására használatos, ami hihetetlenül gyors és megbízható autofókuszt tesz lehetővé, amely még a legváratlanabb mozgásokat is rögzíti, még gyenge fényviszonyok mellett is.


Mozgás a panorámában

A Samsung Galaxy S7 mobiltelefon az első, amellyel rögzítheted a mozgást a panorámaképeken. A panorámaképek folyamatos, tökéletesen összekapcsolt, rendkívül éles képek. Ha szeretnéd az adott pillanatot újra átélni, elég csak elhúzni a képernyőt vagy oldalra húzni a Samsung Galaxy S7-et.


Válaszd ki a legjobb képet

Három, kettő, egy, csíz! A Motion photo a három másodperccel az exponáló gomb lenyomása előtti pillanatokat rögzíti. Kiválaszthatod, melyik pillanatot őrzöd meg fotó formájában.


Tökéletes szelfik

Fejlesztések üzemmódja

Ha a Gyönyörű arc üzemmódban bekapcsolod a Spotlight funkciót, kihangsúlyozhatod az arcod bizonyos részeit. A fény erősségét és irányát beállíthatod a különféle effektusok eléréséhez. 

Szelfi vaku

A megfelelő megvilágítás lenyűgöző különbséget jelenthet. Főleg a szelfinél. A Samsung Galaxy S7 okostelefon vakuja előre fordított használatnál az egész SAMOLED kijelzőt kihasználja, hogy egyenletesen világítsa meg arcodat.



A legjobb játékélmény

A Samsung Galaxy S7 okostelefonon még a leggrafikaigényesebb játékok is folyamatosan működnek, feltűnően kisebb késleltetéssel és lényegesen alacsonyabb akkumulátor terheléssel. Még ha a játék folyamán felforrósodik is a szituáció, a telefon nem melegszik fel egykönnyen, így nyugodtan koncentrálhatsz a játékra. játékot. Mivel a Samsung Galaxy S7 az első okostelefon, amely támogatja a Vulkan API felületet, játék közben kiélvezheted a dramatikus effektusokat is.


Abszolút áttekinthető

Egy igazi játékirányító központról van szó. A Galaxy S7 mobiltelefonnal az összes játék kényelmesen egy helyen található és az új frissítések automatikusan töltődnek le. Mielőtt elkezdenél játszani, elnémíthatod és elrejtheted a figyelmeztetéseket és akkumulátorkímélő üzemmódba állíthatod a játékokat.

Egyedi jellemzők

Hozzáférhetsz néhány olyan kiváló funkcióhoz, amelyek jobbá teszik a játékélményt, mint valaha. Elérhető többek között a játék rögzítése. Hiszen ha te vagy a legeredményesebb a játékban, akkor meg szeretnéd osztani az internetet más felhasználókkal.



Lélegzetelállító teljesítmény

Az új saját CPU, a nagy teljesítményű GPU és a 4 GB RAM egy erős kombináció. A játékok játszásától kezdve a videók megosztásáig - a telefonon minden gyorsabban és simábban megy. Telefonod mindig úgy fog működni, mint új korában. 

CPU

Akár 30% -kal gyorsabb, mint elődje

GPU

Akár 64% -kal gyorsabb, mint elődje

4 GB RAM

Növekedés 3 GB RAM-ról

 

Bővíthető memória

A microSD támogatásnak köszönhetően a Samsung Galaxy S7 memória kapacitása szükség szerint bővíthető. Sokáig nem kell majd törölnöd semmilyen fájlt, képet vagy videót. 


Nagy kapacitású akkumulátor vezeték nélküli töltéssel

Hosszabb élettartam

A Samsung Galaxy S7 telefonok nagyobb teljesítményű akkumulátora órák hosszára lehetővé teszi kedvelt TV-műsoraid követését és online zene hallgatását. A saját CPU és a tökéletesített GPU biztosítja, hogy az akkumulátor teljes potenciálját kihasználd.

Gyors töltés

A nagyobb elemekkel is kihasználhatod a gyorstöltés funkcióját, hogy ne kelljen a telefont hosszú ideig az elektromos csatlakozóra kapcsolva tartani.

Vezeték nélküli töltés

Ez a legegyszerűbb módja a telefon feltöltésének. Leteszed a Samsung Galaxy S7 mobiltelefont  és elkezd tölteni. A tény, hogy a töltés ennyire gyors teszi a vezeték nélküli töltés lehetőségével a Samsung Galaxy S7 telefont ilyen fenomenálissá.


Bónusz tartalom ingyen

Kizárólag a Samsung Galaxy S7 telefon megvásárlásával lesznek elérhetőek az ingyenes cseh alkalmazások

  • Reflex - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Lightning - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Blesk nőt - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Sportnapló - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • OK! Magazin - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • YouRadio - prémium változat 2 hónap ingyen

és más kiválasztott külföldi aplikációk

  • Onedrive - 100 GB cloud tárolási ingyen 2 év
  • Kindle Samsung - egy könyv minden hónapban ingyen
  • SimCity Buildit - Starter Pack játék ingyenes
  • Star Wars: Galaxy of Heroes - egy csomag a kiegészítőkkel ingyenesen

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
150,9 mm Kész!
Szélesség
72,6 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
157 g Kész!
Szín
Rózsaszín Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 600 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S7 edge rózsaszín
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ