Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany
4,7 7 értékelés
Mobiltelefon - 6.2" Quad HD+ Super AMOLED 2960x1440, Samsung Exynos 9810 Octa Core processzor, 6GB RAM, 256GB belső memória, akár 400GB MicroSDXC (SIM-kártyával megosztott foglalat), 12Mpx (f/1.5;f/2.4) dual rekeszértékű kamera + 12Mpx f/2.4 + 8Mpx f/1.7, GPS, szuperlassított felvétel 960fps, saját animált emojik, NFC, 3G/LTE, USB-C, OTG, ujjlenyomat-olvasó és írisz szenzor, Dual SIM (2x Nano SIM), IP68 vízállóság, Qi vezeték nélküli töltés, gyorstöltés, Bluetooth 5.0, sztereó AKG hangsugárzók, 3500mAh akkumulátor, Android 8.0
Kód:  SSAMO0158f Termékszám:  SM-G965FZDHORX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany

A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany készüléknél első pillantásra nyilvánvaló, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Alkalmas fényképezésre, hírek olvasására, online ismerkedésre, valamint táblázatok szerkesztésére. Ezen smartphone 6,2 " képátlójú AMOLED kijelzővel és 2960 × 1440 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív tár kapacitása 6 GB. Ezenfelül Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, OTG, Ujjlenyomat olvasó, Íriszszkenner, FM Rádio és Jelző dióda funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany operatív tárja

Az operatív tár kapacitása 6 GB. Ez tökéletes igényes felhasználók számára. Nem jelent gondot virtuális valóság alkalmazások használata. Az 1 GB-os belső memória minimum tárhelyet jelent. Ilyen mobilban lényegében csak szöveges fájlok férnek el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os belső memória elegendő helyet biztosít minden kedvenc játékod számára. A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany mobil belső memóriája memóriakártyával bővíthető. A telefont 3500 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany?

A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany 12 Mpx felbontásban fényképez. Alkamas tehát nagyobb felbontású képek rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 8 Mpx felbontásban tud képet alkotni. Az optikai képstabilizátor lényegesen meghatározza a fotók minőségét. Ezen technológia növeli az expozíciós időt, valamint csökkenteni a kézbemozdulás káros hatásait, így alkonyatkor is remek képeket fogsz tudni készíteni.

A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany telefon érdekes tulajdonságai

  • A biometrikus azonosító jelentősen növeli a biztonságot. Ezen technológiának köszönhetően biztonságban tudhatod adataidat.
  • A mobil értékét tovább növeli nedvességgel szembeni ellenálló képessége. Az eső sem jelent gondot.
  • A LED dióda jelzi, hogy új üzeneted van.
  • Néha jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz mobiltelefonodhoz.
  • Gyorstöltési funkció - hogy ne kelljen egész éjszaka töltened.
  • Ujjlenyomat-olvasó a biztonságos használatért.
  • A(z) Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany mobil Hibrid nyíllás kivitelben kapható. Ez azt jelenti, hogy a mobiltelefonba két SIM helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB arany Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S9+ Duos 256GB zlatý.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ