30 dnů na vrácení Shop roku

Samsung Galaxy S9 Duos fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S9 Duos fekete
4,7 7 értékelés
Mobiltelefon - 5,8", 2960 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9810 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 400 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/2,4) hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, 68 IP védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli töltés, gyorstöltés, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.0 Oreo
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SSAMO0157b Termékszám:  SM-G960FZKDORX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S9 Duos fekete

A telefon funkciói

147,7 mm

Samsung Galaxy S9+ Duos, displej

73,8 mm

Samsung Galaxy S9+ Duos, boční pohled

8,5 mm

Telefon tömege: 163 g

Úhlopříčka displeje

5,8"

Képátló

Typ operačního systému

Android 8

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3 000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

Dual SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

68,7 × 147,7 ×8,5 mm

Telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8 Mpx

kamera

Připojení

LTE

a leggyorsabb belső

SD karta

MicroSD akár 400 GB-ig

Memóriakártya-foglalat

Tömeg

163 g

Telefon tömege

Bemutatjuk az új Galaxy S9 Duos Black-et

A kamera új definíciója

Forradalmian új kamera, amely az emberi szemhez hasonlóan alkalmazkodik a környezeti fényhez.

Nappalra és éjjelre tervezve

Az inspiráció nem mindig napközben érkezik. Épp ezért van szükséged egy olyan kamerára, amely bármikor, bármilyen körülmények között készen áll a felvételkészítésre. A Galaxy S9 okostelefon duál kamerája optikai stabilizátorral és variálható rekesszel rendelkezik, amely nagyobb mozgásteret eredményez. Intelligens módon váltogathatsz az f / 2.4-es, világosabb környezethez való rekeszérték, valamint a gyenge fényviszonyok között is éles képeket garantáló f / 1.5-ös rekeszérték között. A Duál Rekesz funkció az emberi szemhez hasonlóan automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz. Szükség szerint a rekeszérték manuálisan is állítható. Bármelyik módot választod is, biztos lehetsz abban, hogy a felvételeid mindig a megfelelő paraméterekkel, és a legjobb minőségben fognak elkészülni.

A végtelen pillanat varázsa

A barátaid arcára kiülő öröm vagy grimasz.  Bajnoki mozdulat a gördeszkán. A felfújt léggömb kipukkanásának pillanata. Csapkodó rovarszárnyak. Számtalan olyan mozdulat létezik, amely rövidebb, mint egy pillanat, ám a Galaxy S9 okostelefonnal lencsevégre kaphatod azokat. Így még a legtünékenyebb pillanatokat is teljes szépségükben örökítheted meg. A másodpercenként 960 képkockát rögzítő, szuperlassított felvétel segítségével hosszan tartó és részletgazdag alkotásokat hozhatsz létre. Gyors mozdulatok észleléséhez az automatikus felvételkészítést is alkalmazhatod, amely manuális képkészítés esetén 20 lassított képkocka rögzítését teszi lehetővé.

Készíts Emojit a szelfijeidből

Egészítsd ki Virtuális Énedet és megjelenésedet színes emojikkal. A barátaiddal való beszélgetés szórakoztatóbbá tétele érdekében egyszerűen készíthetsz a szelfijeidből a mozdulataidat imitáló, animált emojikat, vagy különféle matricákat. Készíts képet, hozd létre a saját 3D-s avatárodat és állítsd be a megjelenésedet – csakis tőled függ, hogy valósághű, vagy az aktuális hangulatodnak megfelelő karaktert raksz össze. A létrehozott AR emojik ugyanúgy használhatók, mint a különféle kommunikációs applikációkban található grafikus elemek, azzal a különbséggel, hogy ezek teljesen egyediek. Ők igazán a tieid.

Élvezd a gazdagabb hangzást

A Samsung Galaxy S9 a legnagyobb gondossággal készült. A hangszórók fejlesztésében az AKG szakértői is részt vettek. A sztereóhangszórók a korábbi modellekhez képest 40%-kal hangosabbak, és sokkal mélyebb basszust képesek produkálni. A Dolby Atmos térhangzás technológia a nagyfelbontású filmek esetében is rendkívüli audiovizuális élményt biztosít. Ennek köszönhetően sokkal gazdagabb hangzásban lehet részed, mint eddig, amikor a telefonodról hallgattál zenét.

Az egész világ megérti

Bonjour! How are you? Auf Wiedersehen! A készülék játszi könnyedséggel birkózik meg a széles körben elterjed európai nyelvek alapvető kifejezéseivel. De mi a helyzet a bolygó különböző sarkaiban található egzotikus abécékkel? A Samsung legújabb mobiltelefonjának még ez sem jelent gondot! A Galaxy S9 okostelefon beépített virtuális asszisztenseBixby – valós idejű automatikus fordításra is alkalmas.

Hat kulcs a telefonhoz

Íriszszkenner. Arcfelismerés. Ujjlenyomat-leolvasó. Minta. Saját jelszó. Numerikus PIN-kód. Válaszd ki a leginkább hozzád illő feloldási technikát a telefonod biztonságát szolgáló kulcsok széles választékából! Az intelligens arcfelismerő rendszer mellé szükség esetén az íriszszkennert is beállíthatod. Csak nézz rá a Galaxy S9 telefonodra, és az még gyenge fényviszonyok között is képes felismerni. Ha pedig az ujjlenyomat-leolvasót választod, bizonyára tetszeni fog annak új elhelyezkedése, amely a készülék normál módon való kézben tartása esetén is könnyedén elérhető.

Samsung Galaxy S9+ Duos černý, značka Samsung

Ismerd meg a Samsung ökoszisztémáját

Fedezd fel a Samsung termékekkel körbevett világot! A Galaxy S9 okostelefon az online kommunikáció és a környezeteddel való kapcsolattartás nagyszerű eszköze. A saját Samsung fiókod használatának megkezdésekor egyszerűbben, és még szélesebb körben szinkronizálhatod a tartalmaidat. Nem fontos, hogy épp milyen eszköz van nálad.

A forradalmian új Galaxy S9 okostelefonnal rögzített videók és képek könnyedén megjeleníthetők Samsung tableteken, telefonokon és Samsung monitorokon.


Minden nézőpont egyedi

A Samsung Galaxy okostelefonokkal esetében már megszokhattad a készülék széltől szélig terjedő prémium kijelzőt. Ez alól természetesen a csúcsmodell képernyője sem kivétel. A Samsung Galaxy S9 mobiltelefon 5,8 hüvelykes, HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel büszkélkedhet. A képernyő a készülék előlapjának 83.2%-át foglalja el, a minimalista formatervezésű keret tetején pedig még az íriszszkenner is helyet kapott.

Zsebben is elférő munkafelület

A Galaxy S9 modell okostelefon és touchpad is egyben. Az érintőképernyős vezérlés a készülék DeX Pad-ra (külön megvásárolható) történő ráhelyezésekor érhető el. Úgy tervezték, hogy az okostelefonodat egyszerűen csatlakoztathasd a monitorodhoz, létrehozva ezáltal egy asztali környezetet. Ily módon a csatlakoztatott képernyőn élvezheted a legnépszerűbb alkalmazásokat és multimédiás tartalmakat. Többé nem kell laptopot magaddal vinned az üzleti utazásokra vagy a nyaralásra. A Galaxy S9 és a DeX Pad együttműködésének köszönhetően bármilyen képernyőn létrehozhatod a saját munkaállomásodat.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S9 Duos fekete Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S9 Duos čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ