Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi, fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi, fehér
4,8 29 értékelés
Tablet - Samsung Exynos7870 Octa Core 1.6 GHz, 10.1" 1920 x 1200 érintőképernyő, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, microSDXC akár 200 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 2x kamera 8 MPx + 2 MPx, microUSB, 7300 mAh akkumulátor, Android 6.0 (SM-T580)
Kód:  SATA1015b Termékszám:  SM-T580NZWAXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi, fehér

A 10,1" képernyőjű Samsung Galaxy Tab A tablet csúcsminőségű kivitelezést és a legkorszerűbb felszereltséget nyújtja, megfizethető áron. Nagyméretű képernyője tökéletes a netes böngészéshez, a filmnézéshez és a játékhoz is, akár otthon, akár útközben. A nagy teljesítményű processzor és az Android 6.0 operációs rendszer együttesen biztosítja a problémamentes hátteret, a 7300 mAh akkumulátor pedig lehetővé teszi az egész napos működést.

A Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi tablet legfontosabb jellemzői

  • 10,1" kijelző, 1920 × 1200 pixeles felbontással
  • 8 magos Exynos processzor és 2 GB memória
  • 7300 mAh kapacitású akkumulátor
  • 8 Mpx hátsó kamera és 2 Mpx elülső kamera
  • A legújabb Android 6.0 operációs rendszer

Mindent az optimális élményért

A fehér Galaxy Tab A 10.1 tablet 10.1" 1920 × 1200 pixel felbontású IPS képernyővel rendelkezik, amely kristálytiszta képélményt nyújt. A kijelző alatt találod a klasszikus home gombot, amely két szenzorral egészül ki, így gyorsan visszatérhetsz az éppen futó alkalmazásaidhoz, vagy válthatsz köztük. A Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi tablet egy nyolcmagos Exynos 7870 processzorral működik, 2 GB RAM memóriával. A programok telepítéséhez 16 GB belső memória áll rendelkezésedre. Ezt micro SD kártyával tovább bővítheted akár 200 GB-ra.  

Praktikus kamera

A Samsung Galaxy Tab A 2016-os verziójával élethű részletességgel örökítheted meg az értékes pillanatokat. A hátsó kamera 8 MPx felbontású, f/1.9 autofókuszos. Az elülső 2 Mpx kamera megbízható, nagyon jó minőségű  videó kommunikációt kínál. Ez nem lehetséges megfelelő adatátvitel nélkül, amelyet itt a gyors 802.11ac WiFi biztosít.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi 16GB bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ