A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE arany

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE arany
5 4 értékelés
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 TFT kijelző, 1,8 GHz-es Samsung Exynos 7904, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 512 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 470g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  SATA1015t Termékszám:  SM-T515NZDDXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE arany


Új lehetőségek tableten

A Galaxy Tab A segítségével még közelebb került hozzád a szórakozás. A Samsung tablete egy multifunkcionális eszköz, amely sokoldalú, kifinomult, ám árban mégis elérhető; mert a szórakoztató elektronika új generációja minden korosztályt megillet. Csodálatos teljesítményt, kiváló megjelenést, reális képeket, lélegzetelállító hangot és könnyű kezelhetőséget kínál.



A legjobb tulajdonságok kombinálása

Egy praktikus és szórakoztató tablet segítségével könnyebbé és élvezetesebbé teheted az életet. A Galaxy Tab A a prémium szolgáltatások és a megfizethető árak egyedülálló kombinációja. Ezen felül, kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén magaddal viheted bárhová, mivel csak 7,5 mm vastag.



Magával ragadó vizuális élmény

Hozz ki többet mindabból, amit amúgy is szemedre való! A Galaxy Tab A élénk, 10,1 hüvelykes WUXGA kijelzője 1920 x 1200 pixeles, lenyűgöző színvisszaadást és optimális fényerőt biztosít. Mostantól fejest ugorhatsz kedvenc Netflix filmjeidbe és tévésorozataidba.



A jó hangzás szerelmeseinek

Kettős hangszórós hangrendszerével a Galaxy Tab A együtt hallgatja veled kedvenc zenéidet a Spotify-on és azon is túl – bármikor, ha telt, élethű hangzásra vágysz. A Dolby Atmos háromdimenziós térhangzásával pedig teljesen átélheted azt, amit a kijelzőn látsz.



Biztonságos használat a gyermekek számára

A Gyereksarok segítségével biztonságos környezetet teremthetsz a világot felfedezni vágyó gyermekeidnek. Ehhez koppints a Gyereksarok ikonra a Gyorspanelen, és játsszatok együtt a saját alkalmazások kedves karaktereivel, akik ebben a virtuális világban élnek. A Szülői felügyelet segítségével nyomon követheted a monitor használatát és a játékidőt, így nyugodt lélekkel odaadhatod a táblagépet a kicsiknek.



Csatlakoztatott eszközök irányítása egyetlen képernyőn

A Galaxy Tab A kiválóan beleillik az okosotthon csatlakoztatott eszközeinek körébe. A SmartThings alkalmazás segítségével egyszerűen, távolról, egyetlen képernyőről felügyelheted és irányíthatod a többi eszközt, a csatlakoztatott háztartási gépeket, sőt akár külső felek eszközeit is.



Tablet, ami összehoz

Családi csoportként minden családtag használhatja a Samsung-fiókot, és egyszerűen megoszthatja mindazt, ami fontos. A képek azonnali megosztása, a naptáresemények, a feljegyzések és egyéb emlékeztetők segítségével nemcsak együtt dolgozhattok, de együtt teremthettek értékes emlékeket.



Intelligens interfész

Szabadulj meg a képernyőn megjelenő nem kívánt elemektől. A Samsung One UI felhasználói felület segítségével a Galaxy Tab A csökkenti a kijelző rendezetlenségét, és összeállítja a számodra legrelevánsabb tartalmat. Koppints rá, és rögtön arra az egy dologra koncentrálhatsz, amit látni és olvasni szeretnél, így kiélvezheted a nagy kijelzőre optimalizált táblagép-élményt.



Lélegzetelállító teljesítmény

A jó dolgoknak sose legyen vége! A Galaxy Tab A 6150 mAh-s akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel még hosszabb üzemidőt érhetsz el. A hihetetlenül erős akkumulátor segítségével hosszú órákat tölthetsz filmnézéssel anélkül, hogy röghöz kötne a konnektor. A nagy teljesítményt a 2 GB RAM garantálja.Ezen felül 32 GB belső tárolóhely is használható. Később sem kell törölnöd tartalmaidat, mert könnyen hozzáadhatsz egy akár512 GB-os micro SD-kártyát.


Paraméterek

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
512 GB (524 288 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz Kész!
Processzor modell
Samsung Exynos 7904 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 9.0 Pie Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
245,2 mm (24,52 cm) Kész!
Szélesség
149,4 mm (14,94 cm) Kész!
Mélység
7,5 mm (0,75 cm) Kész!
Tömeg
470 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 2019 10,1 LTE Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 2019 10,1 LTE Gold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ