Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke
Tablet - 8,7" HD 1340 × 800 TFT kijelző, MediaTek MTK8768T 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SATA1025x5 Termékszám:  SM-T225NZAAEUE_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke

Ez a célszerű SAMSUNG Galaxy Tab A7 tablet hűséges társad lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 8,7" méretű kijelzővel van ellátva, amely alkalmas üzleti utazások során vagy online tevékenységekhez. Böngéssz az interneten, olvass érdekes e-könyveket, hallgasd kedvenc zenédet vagy beszélgess barátaiddal. 8 magos MediaTek MTK8768T processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM mérete 3 GB. 32GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a méret megfelelő lesz a legtöbb felhasználó számára, és több tucat alkalmazás telepítését teszi lehetővé. Az energiát 5100 mAh. USB-C csatlakozóval rendelkezik. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozat része.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke Hátoldal
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke ...

Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke tablet - alapvető tulajdonságok

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Samsung tableten!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória kapacitása 3 GB
  • 8,7" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • Az előnyös Samsung Galaxy Tab sorozatú
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 5100 mAh
  • 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált IMG GE8320 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső memória akár 1024 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke Képernyő

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

A tablet fotózáshoz 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 2Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Samsung tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket, a LED háttérvilágítás segít neked. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen Samsung tablet 5100 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet IMG GE8320 grafikus chippel rendelkezik, amely elég nagy teljesítményű a szükséges multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke ...
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke Oldalnézet

A hasznos Samsung tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióit és műveleteit Android 11 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 3 GB méretű, amely különösen a kevésbé igényes felhasználók számára optimális. 32 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és megoldja a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolásának problémáját. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Samsung tablet különböző lehetőségeket biztosít a kommunikációra

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábeles kapcsolat nélkül. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú SIM kártya számára.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke Oldalnézet

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a nagyszerű Samsung tablettel! A környezettel való kapcsolat tekintetében nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a remek digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció segít eligazodni a városban vagy az úton. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot érhetsz el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takaríthatsz meg az akkumulátorban.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

8 × 212,5 × 124,7 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

371 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
8,7" (22,1 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
179 PPI Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
8,7" (22,1 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
179 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
3 GB (3 072 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
5 100 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek MTK8768T Kész!
Grafikus chip
IMG GE8320 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
8 mm (0,8 cm) Kész!
Szélesség
212,5 mm (21,25 cm) Kész!
Mélység
124,7 mm (12,47 cm) Kész!
Tömeg
371 g (0,37 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mekkora a táblagép akkumulátora?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke
Kiegészítők: Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE szürke
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ