A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray
5 1 értékelés
Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SATA1026d5 Termékszám:  SM-X205NZAAEUE_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray

Ez a célszerű SAMSUNG Galaxy Tab A8 tablet megbízható társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,5" méretű kijelzővel rendelkezik, így munkára és tanulásra egyaránt használhatod. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 8 magos Unisoc Tiger T618 processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A RAM kapacitása 3 GB. 32GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a kapacitás megfelel a legtöbb felhasználónak, és több tucat alkalmazás telepítését teszi lehetővé. A szükséges energiát 7040 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. Ez a tablet az elsőrangú Samsung Galaxy Tab sorozat része.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray ...

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray tablet - érdekes tulajdonságok

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme Samsung tableten!
  • 8magos processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A RAM kapacitása 3 GB
  • 10,5" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál
  • Az előnyös Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7040 mAh
  • 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali G52 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1000 GB méretű Micro SD típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray Képernyő

Fotózz lépten-nyomon!

A tablet fényképezéshez 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 5Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen Samsung tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videók készíthetők. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít a jobb eredmények biztosításában. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portréra van szükséged. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Számíthatsz a tablet akkumulátorára

Ezen Samsung tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Mali G52 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray Hátoldal
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray Oldalnézet

Az előnyös Samsung tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 11 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 3 GB méretű, amely teljes mértékben elegendő lesz a kevésbé igényes felhasználók számára. 32 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Samsung tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést biztosít. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően élvezheted a zenehallgatást a fejhallgatóról. A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a lehető leggyorsabbá teszi a nagy fájlok letöltését, tartalmak megtekintését streaming platformokon vagy a másokkal való videochaten keresztüli kapcsolatot.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray ...

Hasznos funkciók

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a nagyszerű Samsung tablettel! A külvilággal való kapcsolatba lépéshez hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a remek mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció segíti a tájékozódást a városban vagy útközben. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. Beépített fényérzékelővel rendelkezik, amely értékeli a környezeti fényszintet, és a képernyő fényerejének és kontrasztjának változtatásával automatikusan hozzáigazítja a képernyőt. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

246,8 × 161,9 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

508 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Samsung akció
10% kedvezmény 2 különböző termék vásárlása esetén, vagy 15% kedvezmény 3 különböző termék vásárlása esetén Kész!
Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Samsung - minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz

Samsung akció
10% kedvezmény 2 különböző termék vásárlása esetén, vagy 15% kedvezmény 3 különböző termék vásárlása esetén Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
216 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
3 GB (3 072 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 040 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc Tiger T618 Kész!
Grafikus chip
Mali G52 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
246,8 mm (24,68 cm) Kész!
Szélesség
161,9 mm (16,19 cm) Kész!
Mélység
6,9 mm (0,69 cm) Kész!
Tömeg
508 g (0,51 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

További változatok Samsung Galaxy Tab A8 LTE termékhez:

86 990 Ft - 86 990 Ft

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Pink Gold

Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
Infó
86 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ