Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 778G 2,4 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,9), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), IP68 védettségi fok, USB-C, 7600 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSATA1025a0b Termékszám:  SM-T636BZKEEEE_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition Megszűnt

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition

Ez a praktikus SAMSUNG Galaxy Tab Active 4 Pro tablet megbízható segítőd lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, és számos praktikus alkalmazást és játékot is élvezhetsz. A tablet 10,1" méretű kijelzővel van ellátva, amely munkakörnyezetben vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok rajongói vagy a filmek szerelmesei is találnak kedvükre való szórakozást. 8 magos Qualcomm Snapdragon 778G processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM kapacitása 6 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával mindenféle korlátozás nélkül használhatja a tabletet. A szükséges energiát 7600 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. Ez a tablet vízálló, ami azt jelenti, hogy ellenáll a mindennapok kihívásainak. IP68 védelmi besorolású. Ez a tablet az elsőrangú Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition ...

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition tablet - lényeges jellemzők

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Samsung tableten!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését
  • A RAM kapacitása 6 GB
  • 10,1" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült
  • Vízálló
  • IP68 védelmi fokozattal van jelölve
  • A nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik
  • A hátsó kamera felbontása 13 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7600 mAh
  • A belső memória akár 1024 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal
  • 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • Az OTG funkció is elérhető
  • Képes képet továbbítani a televízió képernyőjére
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition ...

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat!

A tablet fotózáshoz 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 8Mpx előlapi kamerát kínál. A háttérvilágító LED javítja a fényképek vagy videók minőségét gyenge fényviszonyok esetén. Ez a funkció hasznos lesz este vagy éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,9, míg az elülső kamera fényereje f/2. Kisebb mélységélességet kínál, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition ...

A hasznos Samsung tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról ismert. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes működtetni. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és megoldja a még a legnagyobb mennyiségű adatok és alkalmazások tárolásának problémáját. Ha a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a nagyszerű Samsung tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

NFC, WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A Near Field Communication (NFC) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli adatcserét rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon belül. Használd ki ezt a funkciót, és fizess egyszerűen az üzletekben anélkül, hogy keresgélned kellene a hitelkártyádat. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol van elérhető jel. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdak jeleit használja az eszközök helyzetének meghatározásához. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helymeghatározást kapjon, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően zenét hallgathatsz vezetékes fejhallgatóról. 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

Örülni fogsz a hozzáadott funkcióknak

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a praktikus Samsung tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, ami lehetővé teszi az eszközhöz más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. Csatlakoztasd tabletedet a TV képernyőjéhez és nézz filmeket vagy tekintsd meg alkotásaidat a nagy monitoron. A környezettel való interakció segítésére értékelni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint az előnyös mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és ujjlenyomat olvasó. Érintsd meg a tabletet az ujjlenyomat-felismerés aktiválásához és a feloldáshoz. A közelségérzékelővel a tablet felismeri, ha hívás közben közel van az arcodhoz. Ezután automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintések elkerülése érdekében. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), tok és stylus

Méret:

10,2 × 242,9 × 170,2 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

674 g

Paraméterek

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
6 GB (6 144 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 600 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon 778G Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Képátvitel TV-re, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
10,2 mm (1,02 cm) Kész!
Szélesség
242,9 mm (24,29 cm) Kész!
Mélység
170,2 mm (17,02 cm) Kész!
Tömeg
674 g (0,67 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Tok, Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G black - Enterprise Edition
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ