A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 WiFi - fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab S3 9,7 WiFi - fekete
5 2 értékelés
Tablet - Qualcomm Snapdragon 820, 9.7" 2048x1536 Super AMOLED érintőképernyő, 4 GB RAM, 32 GB belső memória, 256 GB microSDXC, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, 13 MPx hátlapi kamera + 5 MPx előlapi kamera, USB Type-C, ujjlenyomat-olvasó, Android 6.0 (SM-T820) + S Pen
Kód:  SATA1016e Termékszám:  SM-T820NZKAXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 WiFi - fekete


Off
4 reproduktory

4 hangszóró

Off
Baterie o kapacitě 6000mAh

6000 mAh-s akkumulátor kapacitása

Off
Operační paměť o velikosti 4GB

4GB rendszermemória

Off
Operační systém Android N

Android N operációs rendszer

Off
Konektor USB Type-C

USB Type-C csatlakozó

Off
Nahrávání videa v rozlišení 4K

4K felbontású videofelvétel


Off
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý

Teljesen új üveg kialakítás

A Galaxy Tab S3 fényes üveg hátlapja és a fémkeret nyújtotta prémium érzés már első tapintásra is érezhető. A tablet mindössze 6 mm vastag és 429 grammot nyom, amelynek köszönhetően kényelmesen tarthatod a kezedben.


Szemet gyönyörködtető látvány

A 9.7 hüvelykes, prémium minőségű kijelző 2048 x 1536 pixeles felbontással rendelkezik, amely már annyira finom, hogy a különálló pixelek a szem nem is érzékeli. A HDR támogatásnak köszönhetően a videonézés még valóságszerűbb élményt nyújt, mint valaha. A 4: 3-es képarány kellemes újságolvasást és Internetes böngészést tesz lehetővé.

Off
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý

Off
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý

Fantasztikus fotók és hangzás

A Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiF továbbfejlesztett kamera funkcióinak hála könnyedén megörökítheted a felejthetetlen pillanatokat. A tablet egy 13 Mpx-es hátoldali kamerával lett ellátva, amely 4K videofelvétel készítésére is képes. Az előlapon található 5 megapixeles kamera segítségével magas minőségű videohívásokat bonyolíthatsz le, és természetesen, a népszerű szelfi-készítést is megkönnyíti. A Samsung Galaxy Tab S3 4 darab AKG hangszóróval is fel lett szerelve, amely erőteljes és gazdag hangzást garantál.


Maximális teljesítmény a teljes körű szórakoztatásért

A nagyteljesítményű Qualcomm Snapdragon 820 processzor több feladat egyidejű elvégzésére is képes, akárcsak a profik. A Galaxy Tab S3-hoz optimalizált Galaxy Game Launcher még a legigényesebb játékok futtatását is lehetővé teszi. A 32GB-is belső memóriának köszönhetően elegendő tárhely áll rendelkezésedre az összes adatod számára. Ha szükséges, a belső tárhelyet memóriakártyával akár 256GB-ig is bővítheted.

Off
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý

Off
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý

Újratervezett S Pen

A Samsung Galaxy Tab S3 9.7-hez egy teljesen új S Pen is jár, amely segít, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tabletedből. Az S Pen tökéletesen működik, az akár 4,096 nyomást is érzékelő, 7 mm-es hegye pedig mindig gyors és tökéletesen pontos munkát végez.

Paraméterek

Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
256 GB (262 144 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon 820 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
237,3 mm (23,73 cm) Kész!
Szélesség
169 mm (16,9 cm) Kész!
Mélység
6 mm (0,6 cm) Kész!
Tömeg
429 g (0,43 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 WiFi - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 127 Tablet Samsung Galaxy Tab S3 9.7 WiFi Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ