Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Tablet - 14,6" QHD 2960 × 1848 AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 2,8 GHz, 16 GB RAM, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM + eSIM, IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 11200 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
558 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G ettől558 290 Ft Kérés esetén megrendeljük

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G

Ez az előnyös SAMSUNG Galaxy Tab S9 Ultra tablet hűséges partnered lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Lehetővé teszi az online események figyelemmel kísérését, videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 14,6" méretű kijelzővel készült, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékok és filmek rajongói is megtalálják itt a kedvükre valót. 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A rendszermemória kapacitása 16 GB. A szükséges energiát 11200 mAh. USB-C csatlakozóval rendelkezik. A szóban forgó tablet vízálló kivitelű, így a vízzel kapcsolatos balesetek nem fogják tönkretenni. IP68 védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozat része.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G tablet - fontos paraméterek

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Samsung tableten!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 16 GB
  • 14,6" kijelzőt kapott
  • USB-C csatlakozóval készült
  • Vízálló
  • IP68 védelmi fokozattal van tanúsítva
  • A hasznos Samsung Galaxy Tab sorozatú
  • A hátsó kamera felbontása 13 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 11200 mAh
  • 45 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített Adreno 740 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és eSIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

Fényképezéshez a tablet 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx elülső kamerát kínál. Ezen Samsung tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. A segédvilágító LED javítja a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezés vagy videókészítés lehetőségét. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portréra van szükséged. Az optikai zoom funkció távoli témák fényképezését teszi lehetővé, amely lehetővé teszi a nagyítást és a célzott részletek elérését. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet biztosít, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps és 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen Samsung tablet 11200 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 45 W vezetékes töltés jellemzi. A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Adreno 740 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

A praktikus Samsung tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 16 GB méretű, amely 3D-s játékokat vagy virtuális valóságot is képes kezelni. Ha a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a praktikus Samsung tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent minden olyan helyen, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, amely hasznos navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalnaplózáshoz, közeli helyek kereséséhez és sok máshoz. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és eSIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a lehető leggyorsabbá teszi a nagy fájlok letöltését, tartalmak megtekintését streaming platformokon vagy a másokkal való videochaten keresztüli kapcsolatot.

Jól átgondolt funkciók

Élvezz minden pillanatot ezzel az előnyös Samsung tablettel! A környezettel való interakció segítésére kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és ujjlenyomat olvasó. Csak érintsd meg a tabletet, és az ujjlenyomat-felismerés feloldja azt. A digitális iránytű funkció segítségével könnyebben tájékozódhatsz a városban és az úton. A tablet giroszkóppal is rendelkezik, amely meghatározza a készülék helyzetét a térben, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes olvasás érdekében. Fényérzékelővel rendelkezik, amely elemzi a környezeti fényt, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltőkábel és stylus

Méret:

326,4 × 208,6 × 5,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

737 g

Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
14,6" (37,08 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2960 × 1848 Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
14,6" (37,08 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2960 × 1848 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
240 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
12 GB (12 288 MB), 16 GB (16 384 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB, 1 024 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
11 200 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus chip
Adreno 740 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
326,4 mm (32,64 cm) Kész!
Szélesség
208,6 mm (20,86 cm) Kész!
Mélység
5,5 mm (0,55 cm) Kész!
Tömeg
737 g (0,74 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel, Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ