Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Tab S9 WiFi (12/256GB) - Grafit

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab S9 WiFi (12/256GB) - Grafit
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Tablet - 11" QHD 2560 × 1600 AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 2,8 GHz, 12 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G és 4G/LTE, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM, IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 8400 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HUSATA1027b2 Termékszám:  SM-X710NZAEEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Tab S9 WiFi (12/256GB) - Grafit 357 390 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Samsung Galaxy Tab S9 WiFi (12/256GB) - Grafit

Új generációs, por- és vízálló tabletek


Samsung Galaxy Tab S9 WiFi 256 GB 11"

Szeress bele a Galaxy Tab S9 széria egyik tabletjébe, és szerezz magadnak egy olyan társat, amely habozás nélkül alkalmazkodik az igényeidhez! A legkönnyebb Galaxy Tab S9 a 11"-es kijelzővel tiszta teret biztosít a sürgős feladatok elvégzéséhez az üzleti utakon. A Galaxy Tab S9+ készülékkel nagyobb szabadságot kapsz a munkához és a videónézéshez a praktikus 12,4"-es méretnek köszönhetően. A kényelmes élmény és a legsimább kezelés érdekében a Galaxy Tab S9 Ultra 14,6"-es kijelzője egy klasszikus laptop képernyőjére hasonlít.



Éles kép színes palettán

Öltöztesd tableted képernyőjét képzeleted színeibe! Minden Galaxy Tab S9 tablet kreatív önkifejezésre hív, és az AMOLED 2X kijelzőnek köszönhetően lélegzetelállító filmeket nézhetsz, vagy hihetetlenül zökkenőmentes játékokat játszhatsz. Ráadásul a csökkentett mennyiségű kékfény kíméli a szemedet, így még tovább élvezheted a szórakozást.



A Samsung Galaxy Tab S9 tablettel minden részletet észre fogsz venni

Merülj el a játékvilágban vagy egy epikus filmben az AKG négy hangszórós rendszerének tökéletes Dolby Atmos térhatású hangzásával! A Samsung Galaxy Tab S9 tablet tökéletesen hangolt tónusaival és élénk színeivel magával ragadó történeteket kínál, amelyeket lélegzetvisszafojtva élvezhetsz. 



Esernyő nélkül sincs ok az aggodalomra

Ismerd meg a Galaxy Tab széria első olyan készülékét, amely biztonságosan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a váratlan leejtéseknek. A tablet szilárdságát az Armor alumíniummal megerősített keret biztosítja, amely védelmet nyújt a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Esős és poros környezetben is számíthatsz az IP68 védettségi fokozatra, amely a Samsung Galaxy Tab S9 tablet zavartalan használatát nyújtja még a legnehezebb körülmények között is. 



A Samsung Galaxy Tab S9 verhetetlenül tiszta képpel büszkélkedhet

A Samsung Galaxy Tab S9 tablet tökéletesen tiszta képet nyújt még a zord déli napsütésben is a Vision Booster funkciónak köszönhetően, amely automatikusan beállítja a fényerősséget. Így a teraszon élvezheted a filmnézést, vagy nyugodtan, éles képpel olvashatod kedvenc e-könyvedet. 



Játékos szórakozás új szinten

Vidd el a Samsung Galaxy Tab S9 tabletet a virtuális kalandokra a gyors, 8 magos Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, amely minden játékmozdulatodat azonnali, gördülékeny akcióvá alakítja! A kihívást jelentő 3D-s címek élvonalbeli animációkkal a 3,36 GHz-es órajelnek köszönhetően zökkenőmentesen játszódnak le a szemed előtt, így váratlanul magával ragadó pillanatokat élhetsz át. A Samsung Galaxy Tab S9 tableten a játék izgalmát csak tovább fokozza a Ray Tracing, amely minden árnyékvillanást részletesen jelenít meg.



Extra energia egy második készülékhez

A hosszú élettartamú akkumulátorral a Galaxy Tab S9 zökkenőmentesen képes lépést tartani veled, és szórakoztat otthon és útközben, miközben szükség esetén Galaxy telefonodat is ellátja energiával. Egyszerűen csatlakoztasd a tabletedhez egy USB-C csatlakozóval ellátott kábellel, és a gyorstöltés támogatásával figyelheted, ahogy okostelefonod akkumulátorának százalékos értéke megugrik. 



A Samsung Galaxy Tab S9 minden ötletednek helyet ad

Alakítsd át jegyzeteidet könnyedén digitális formába, vagy élvezd a kézírásodat megszépítő optimalizált funkciókat! A GoodNotes professzionális alkalmazás egyéves licencével zökkenőmentes S Pen-élményt és a felhasználók által kedvelt csúcskategóriás funkciókat biztosít. A csúcsminőségű hardver és szoftver ilyen kombinációjával soha többé nem fogsz elfelejteni semmit!


Írd be a billentyűzeten

A billentyűzettel és touchpaddal ellátott védőtok megvásárlásával könnyedén átalakíthatod tabletedet egy nagy teljesítményű laptoppá. A funkcióbillentyűket és a touchpadot tetszés szerint állíthatod be a DeX módban, amely eltörli a tablet és a számítógépes munka közötti különbségeket. Egészítsd ki produktivitásod eszköztárát egy opcionális billentyűzettel, és élvezd a verhetetlenül gyors befejezett feladatok ellenőrzésének érzését bármely képernyőn! A Galaxy Tab S9 Ultra tokja fejlett billentyűparancs-kiosztást és billentyűzet háttérvilágítást is kínál, így még a hosszabb szövegek beírása közben sem fogsz megizzadni. 

Videók, amelyeket érdemes megosztani

Kápráztass el mindenkit professzionálisan szerkesztett videókkal, amelyeket bármikor felvehetsz a telefonoddal, és a QuickShare funkció segítségével villámgyorsan megoszthatsz Galaxy Tab S9 tableteden! Ezután a nagyobb képernyőn könnyedén és pontosan finomhangolhatod alkotásaidat a LumaFusionnel, a legnépszerűbb videoszerkesztő és -szerkesztő eszközzel, valamint az S Pen érintőtollal, amely elválaszthatatlan társa a tabletnek. 

A tableten lélegzetelállító műveket készíthetsz könnyedén

Készíts egyedi műalkotásokat és élvezd a multitaskingot a Multi Control funkció segítségével! Folytasd a zökkenőmentes szerkesztést bármilyen eszközön, vagy vidd magaddal bárhová a telefonodon. Használd ki a díjnyertes Clip Studio Paint alkalmazás 6 hónapos licencét, hogy életre keltsd kreatív álmaidat. A leghatékonyabb eszközöket adja a kezedbe, hogy felszabadítsd kreatív energiádat, és az újonnan hozzáadott egyszerűsített móddal megszabadulj az alkotás gondjaitól. 


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
275 PPI Kész!
RAM mérete
12 GB (12 288 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
275 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
12 GB (12 288 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
256 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
8 400 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus chip
Adreno 740 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
254,3 mm (25,43 cm) Kész!
Szélesség
165,8 mm (16,58 cm) Kész!
Mélység
5,9 mm (0,59 cm) Kész!
Tömeg
498 g (0,5 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel, Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab S9 WiFi (12/256GB) - Grafit
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ