A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Watch 5 40mm grafit

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 5 40mm grafit
4,3 61 értékelés
Okosóra - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), NFC fizetési típus Google Pay, EKG mérés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, egyedi számlapok, navigáció, akadálymentesség fogyatékkal élők számára, always On Display és játék, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 40 óra, esés érzékelő és SOS gomb, tok anyaga alumínium
Kód:  HUSaGW0511b1 Termékszám:  SM-R900NZAAEUE Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch 5 40mm grafit

A Samsung Galaxy Watch5 40 mm-es grafit színű óra lesz a társad a sportoláshoz és a hosszú utazásokhoz

A könnyű alváshoz

A továbbfejlesztett alvásfigyelő technológiával az alvási tevékenységed is kézben tarthatod. A Galaxy Watch5 okosóra rögzíti az alvás különböző szakaszait (éber, könnyű, mély, REM), és nyolc állatszimbólummal segít megérteni az alvás teljes folyamatát. De ne lepődj meg, ha kiderül, hogy úgy horkolsz, mint egy medve. Ez is az óra funkciója. 

A szívritmus leolvasása a csuklódról egyenesen a Samsung Galaxy Watch5 kijelzőjén

Figyeld a fontos mutatókat a nagy teljesítményű 3 in 1 Samsung BioActive érzékelővel. A három érzékelő adatai egy helyen érhetők el. Az ECG-érzékelő segítségével figyelemmel kísérheted fizikai állapotodat, amely a csuklódról leolvassa a szívritmusod és a szívverésed, emellett rendelkezésre áll a bioelektromos impedanciaelemzés, amely kiszámítja a testzsírszázalékot vagy a vázizomtömeget, az optikai pulzusmérő szenzor pedig lehetővé teszi a pulzusszám, valamint a vérnyomás mérését. Lépj egy egészségesebb holnap felé a Galaxy Watch5 átfogó erőnléti áttekintésével. 

A Galaxy Watch5 lépést tart veled

Gyúrsz? A Samsung Galaxy Watch5 veled együtt edz - edződ és sparing partnered lesz egyben! Nem hagy ki egyetlen lépést vagy elégetett kalóriát sem, és rögzíti az egész edzési folyamatot. Tedd élvezetesebbé az edzőteremben tett látogatásod, és hagyd, hogy az óra több mint 90 különböző gyakorlatnál figyeljen. 

Nulláról 45%-ra 30 perc alatt

Nem kell aggódnod amiatt, hogy gyorsan el kell menned valahová, és nincs feltöltve az órád. A Galaxy Watch5 30 perc alatt akár 45%-ra is feltölti az aksiját. A korábbi modellekhez képest sokkal nagyobb akkumulátorral és gyorsabb töltéssel rendelkezik, így pillanatok alatt készen áll az indulásra. 

A Samsung Galaxy Watch5 kijelzője zafír védelmet kapott

Az ellenállás szó szinonimája? - Galaxy Watch5 prémium zafírkristályos kijelzővel. Ennek köszönhetően az óra nem retten meg a víztől és a karcolásoktól, amelyekkel szemben most 1,6-szor erősebb. Bármit is tartogat számodra a nap, a Galaxy Watch5 mindenre készen áll. 

Amit a telefonoddal megtanulsz, azt megtalálod a Galaxy Watch5-ön

A Galaxy Watch5 okosóra messze nem csak az időt mutatja. Ez a Samsung óra gyakorlatilag minden fontos funkciót képes elvégezni, amit a telefonod is. Az üzenetküldés és a telefonálás a Galaxy Watch5 esetében már szinte alapfelszereltség, de mi a helyzet a YouTube-videók nézésével, az új kalandok megtervezésével a Google Maps segítségével, vagy egyszerűen csak az interneten való böngészéssel? A Galaxy Watch5 ezt kirázza a kisujjából. Ha pedig nem tudod, mit kell tenned, egyszerűen kérj segítséget Bixby-től vagy a Google Asszisztenstől. A Smart Switch segítségével egyszerűen átviheted az adatokat a régi készülékről az új készülékre, így ott folytathatod, aholabbahagytad. 

Villantsd meg a stílusodat a Galaxy Watch5 okosórával

Akár a klasszikus analóg számlapért rajongsz, akár a gyorsabb digitális időmérést részesíted előnyben, a Galaxy Watch5 alkalmazkodik a stílusodhoz - modern és vintage dizájnt egyaránt kínál. Válassz a klasszikus vagy a nem hagyományos dizájnelemek közül, és mutasd meg a világnak az ízlésedet. 


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android GMS-el Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
40 óra (1,67 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android GMS-el Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
39,3 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
28,7 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Tevékenység észlelése Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, SOS gomb, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens, Bixby Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Szíj

Szíj színe
Szürke Kész!
Szíj anyaga
Műanyag Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13 cm Kész!
Csukló max. kerülete
19 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
40 óra (1,67 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra (0,83 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
16 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 5 40mm grafit
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ