A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke
4,6 33 értékelés
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,36" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
129 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HUSaGW0512c2 Termékszám:  SM-R925FZTAEUE Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke 129 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

148 380 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 6 000 Ft

189 980 Ft 183 980 Ft
Szett megvásárlása
132 940 Ft
Szett megvásárlása

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke

A Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm-es LTE szürke színű órája nem csak az adrenalinfüggőknek való okosóra

Modern felszerelés minden sportolónak

A Samsung egy személyi edzővel érkezik a csuklódra az exkluzív Galaxy Watch5 Pro okosóra formájában. Változtasd meg jelenlegi életmódodat egy jobbra, és alakíts ki új, egészségesebb szokásokat. A prémium kategóriás óra a szabadtéri futástól kezdve a fitneszközpontban végzett edzésen át a kihívást jelentő hegyi túrákig mindenre képes figyelni. A hasznos alkalmazásoknak és a GPS-helymeghatározó támogatásnak köszönhetően soha többé nem fogsz eltévedni, így utazás közben felfedezhetsz még idáig ismeretlen helyeket. Ráadásul a praktikus Route Workout funkció lehetővé teszi az összes útvonal szinkronizálását, így teljes áttekintést kaphatsz a napi teljesítményedről aSamsung Galaxy Watch5 Pro okosórával. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro okosóra akkumulátora mindig teljes gázon fut

Még mindig vannak emberek, akik a telefonjukkal a kezükben vagy egy tokkal a vállukon futnak. Ez azonban nem praktikus megoldás, amely még a mobileszköz élettartamát is veszélyezteti. Kerülj el minden kockázatot a Samsung Galaxy Watch5 Pro okosórával, amely mindig lépést tart veled. A kompromisszumok nélküli akkumulátor az egész edzés alatt elkísér a maximális kényelem és a még könnyebb edzés érdekében. 

A szíved megfigyelés alatt

Szívritmus, ECG-mérések, de testtömeg-összetétel is. Tudd meg, hogyan is érzed magad valójában a beépített BioActive 3in1 érzékelőkkel, amelyek fejlett testelemzést biztosítanak. A Samsung Galaxy Watch5 Pro készülékkel nyomon követheted napi aktivitásodat, és azonnal megkapod az eredményeket - közvetlenül a csuklódról. 

A Galaxy Watch5 Pro segít a jobb fittség felé vezető úton

A Galaxy Watch5 Pro okosóra minden szükséges adatot megad a testfelépítésedről és testösszetételedről. A zsír- és izomtömeget százalékban fejezi ki, így rendkívül hasznos információkat ad a fittségedről. Használd ki a prémium funkciók előnyeit, és testre szabhatod az edzést, azokra a területekre összpontosítva, amelyeken dolgozni szeretnél. 

A Galaxy Watch5 Pro univerzális asszisztensként is működik

Tökéletes áttekintést kaphatsz a nap folyamán elégetett kalóriákról vagy a lépések számáról. A Samsung Galaxy Watch5 Pro készülékbe épített intelligens rendszer akár 90 féle mozgási tevékenységet is felismer, így minden edzéshez stratégiai asszisztenst biztosít.

Könnyed alvás és az alvási szokások nyomon követése a Galaxy Watch5 Pro okosórával

A regenerálódásra szánt idő rendkívül fontos az emberi szervezet számára. A Samsung Galaxy Watch5 Pro továbbfejlesztett alváskövető technológiája fejlett elemzésekkel összpontosít minden egyes szakaszra, hogy segítsen az egészségesebb szokások kialakításában. Az egész éjszakai megfigyeléssel az általános alvásminőségről ad jelentést, miközben minden felhasználóhoz hozzárendel egy alvásszimbólumot - azt az állatot, amelynek a szokásaihoz az adott személy leginkább hasonlít. 

Kétszer olyan tartós zafírüveg

A Samsung Galaxy Watch5 Pro elülső kijelzőjét dupla zafírkristályüveg és egy törhetetlen fekete titánium vagy szürke titánium színű keret kombinációja védi, így szinte bárhol ideális társ lehet. Bízz a strapabíró pajzsban, hogy a Samsung Galaxy Watch5 Pro okosórádat a legkeményebb terepre is elvihesd. 

Az okosóra barátkozik a Google-lal

Tartsd az okostelefonod a zsebedben. Minden, amire szükséged van, a csuklódon van a Samsung Galaxy Watch5 Pro formájában. Elutazol, és szükséged lenne egy kis navigációra? Nem probléma. Csak érintsd meg a képernyőt, és válaszd ki a Google Maps alkalmazást. Szeretnél zenei kíséretet az esti futáshoz? A YouTube Music kiválóan alkalmas erre. A Wear OS támogatással pillanatok alatt telepítheted kedvenc alkalmazásaidat az órádra. 

A Galaxy Watch5 Pro minden alkalomhoz ideális

A karcsú dizájn, a minimalista kialakítás, a prémium titánium test és a tartós zafírkristály előlap együttesen egy egyedülálló, edzőterembe és színházba is alkalmas kiegészítőt alkotnak. Ezenkívül a szíjat bármikor lecserélheted az aktuális hangulatodnak vagy preferenciáidnak megfelelően - ahogyan a számlap kinézetét is testre szabhatod. A Samsung Galaxy Watch5 Pro okosórát bármilyen társadalmi eseményre magaddal viheted. 

Fejezd ki személyiséged a Galaxy Watch5 Pro dizájnjával

Légy minden tekintetben eredeti. Válassz egy számlap-dizájnt a széles választékból, és adj hozzá cserélhető szíjakat, ha úgy döntesz. Nem számít, hogy a klasszikusokat kedveled, vagy új trendeket próbálsz ki. A Samsung Galaxy Watch5 Pro okosóra mindenki számára kínál valamit. 


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android GMS-el Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
80 óra (3,33 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android GMS-el Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45,4 mm Kész!
Tok anyaga
Titán Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
46,5 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Egészségügyi funkció
Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Horkolás észlelése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens, Bixby Kész!

Értesítések és hívások

Telefonálás
eSIM kártyával (új telefonszám) Kész!
Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Szürke Kész!
Szíj anyaga
Műanyag Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
80 óra (3,33 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
80 óra (3,33 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
16 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!

Samsung - minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz

Samsung akció
10% kedvezmény 2 különböző termék vásárlása esetén, vagy 15% kedvezmény 3 különböző termék vásárlása esetén Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke termékhez:

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE fekete

Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,36" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
129 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ