AP+ slevy v app 0% splátky mobily, notebooky

Samsung Galaxy Watch3 (ÁTTEKINTÉS) - a legjobban felszerelt okosóra a piacon?

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve • Szerző: Daniel Hlas

A dél-koreai Samsung régóta várt konferenciáján bemutatták az új okostelefonokat, tableteket, vezeték nélküli fejhallgatókat és a népszerű okosórák új generációját - a Samsung Galaxy Watch3-at. A 3-as szám meglepetésként hathat, ám megakadályozza, hogy összetévesszük a készüléket sokkal sportosabb bátyjával, a Samsung Galaxy Watch Active2-vel. Az eddig feltárt paraméterek határozottan látványosak és valószínűleg ez az eddigi legjobban felszerelt okosóra a piacon. Ám az ára húzós lehet.

i

Bemutatták a Samsung Galaxy Note20-ot is. És ha most előrendeled, értékes ajándékot is kapsz.

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;

Samsung Galaxy Watch3 – TARTALOM

  1. Kisebb kivitelezés, katonai ellenállás és bőrszíj
  2. Nagyobb kijelző, forgatható lünetta és ismeretlen üzemidő
  3. Az összes funkció egyetlen eszközben
  4. A sportolók maximális elégedettsége érdekében
  5. Amikor mindent tudni szeretnénk az egészségünkről
  6. Samsung Galaxy Watch3 – verziók, elérhetőség és ár

Kisebb kivitelezés, katonai ellenállás és bőrszíj

A funkciók szinte végtelen biztosítása azt a benyomást keltheti, hogy a készülék méreteinek igazán masszívnak kell lenniük, hogy minden beleférjen. Azonban épp az ellenkezője igaz - a Samsung Galaxy Watch3 a korábbi generációhoz képest 8%-kal kisebb, 14%-kal vékonyabb és 15%-kal könnyebb kivitelezést kapott.

A gyártó ismét két különböző méretet kínál, így választhatunk a 41 mm-es és a 45 mm-es verzió között. A 11,1 mm-es vastagság szintén észrevehetetlen, amely egy váratlanul nagyszerű érték az ilyen tölthető masinák esetében. Az elégedettséghez a mindössze 53,8 grammos tömeg is hozzájárul, habár ez határozottan nem egy tisztán könnyű óra.

Ellenállás szempontjából a Samsung Galaxy Watch3 egy rendkívüli eszköz. Megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, amely általában csak néhány outdoor modell sajátja. A szélsőséges körülmények, a rossz időjárás vagy a különféle hőmérséklet-ingadozások többé nem jelentenek akadályt, és végre teljes mértékben magára a kalandra összpontosíthatunk, aggodalmak nélkül. A megfelelő ellenállásról az IP68 védettségi fokozat gondoskodik 5 ATM tanúsítással. Habár ezek az értékek általában a vízállóságot jelzik, függetlenül a merülés időtartamától, a hivatalos weboldal szerint 1,5 méteres friss vízben próbálták ki (csak) 30 percig.

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
A Samsung Galaxy Watch3 okosóra néhány számlapjának és funkciójának bemutatása.

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra prémium megjelenését a csomag részét képező bőrszíj is kihangsúlyozza. Az egyedi designt is magában foglaló számos előny ellenére az ilyen szíj nem ajánlott sportoláshoz és vízbe, amely csak azt a tényt erősíti meg, hogy a Samsung Galaxy Watch3 elsősorban nem sportorientált órának készült. Mindenesetre, a szíj bármikor könnyedén levehető, csak venned kell egy, a saját ízlésednek megfelelő másolatot - a szíjak ajánlatát itt találod.

Nagyobb kijelző, forgatható lünetta és ismeretlen üzemidő 

Az előző generációhoz hasonlóan a Samsung Galaxy Watch3 szintén csúcskategóriás AMOLED kijelzőt kínál, amely gyakorlatilag elengedhetetlen. Legalábbis az első minták így működnek, a gyártó részletes specifikációjára még mindig várunk. Azonban, nem hivatalos források szerint a kijelzőt a már bevált Corning Gorilla Glass védi.

Kezelésre az érintőképernyő mellett a két oldalgombot, és mindenek előtt, a rendkívül népszerű forgatható lünettát kell használnunk. Egyszerű interakciót tesz lehetővé a tartalommal anélkül, hogy az ujjainkkal szükségtelenül eltakarnánk az információt, és a Samsung valószínűleg az egyetlen, aki jelenleg ezt az ikonikus trükköt alkalmazza. A mechanikus lünetta szintén tökéletes módja az óra kezelésének nedves, izzadt vagy koszos ujjakkal, amely miatt az érintőképernyő gyakran csődöt mond.

A kijelző átmérője 1,4 hüvelykre nőtt és számos új számlappal bővült a lista, amellyel szintén remekül az imidzsedhez igazíthatsz. A konferencián lehetőségünk nyílt arra is, hogy saját ruháinkat fotózzuk le okostelefonnal, amelyet az outfitünkhöz tökéletesen passzoló minta kiválasztása követett. Az abszolút újdonság, hogy a számlapok mutatják az aktuális időjárást világszerte, több, mint sikeres animáció.

Ha az információ teljes mértékben hiányzik valamiről, akkor az a teljesítmény és az akkumulátor. Nem ismerjük az akkumulátor kapacitását vagy valós üzemidejét, de nem megerősített információk alapján két naposra számíthatunk. Lennie kell vezeték nélküli töltésnek is, amely mind a csomagban található töltőn, mind pedig okostelefonon keresztül működik a fordított töltés technológia révén.

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
A Samsung Galaxy Watch3 bőrszíjának részletes megjelenítése.

Az összes funkció egyetlen eszközben

Kevés okosóra büszkélkedhet olyan széleskörű funkciókkal, mint amelyeket a Samsung Galaxy Watch3 mutatott be ma. Az alapmenüben megtalálható a tervező, a jegyzet, az emlékeztető, a stopper, az időzítő, az időjárás-előrejelzés, az értesítések és még sok más. Gyors válaszok formájában továbbfejlesztett funkciókkal is találkozhatunk, amelyek az aktuális beszélgetéshez (bár magyar nyelven még hiányzik az adaptáció) igazodnak. Ott vannak még a Bitmoji matricák módosítási lehetőséggel, amelynek köszönhetően az ábrák a küldő képére formálhatók. A Samsung Galaxy Watch3 a beszélgetési előzményeket is megjeleníti, amely teljes kontextust garantál és így lehetővé teszi az összes beérkező üzenet tökéletes megértését.

Egy másik rendkívüli elem, hogy a zenék közvetlenül az óra belső memóriájában tárolhatók, majd vezeték nélküli fejhallgatón keresztül lejátszhatók. Szóval akárhová is megyünk, okostelefon nélkül is hallgathatunk zenét, amely sportoláskor különösen jól jön. Az eszköznek telefonálásra is alkalmasnak kell lennie, mind csatlakoztatott telefonon, mind pedig külön LTE-n keresztül, habár ehhez a Samsung Galaxy Watch3 drágább LTE verziójára lesz szükség. A Samsung Pay szolgáltatáson keresztül az NFC technológián alapuló érintésmentes fizetés előnyeit is élvezhetjük. Összességében a funkciók választéka annyira széles, hogy a gyártó már nem is írja le mindegyiket, ezért mi is csak a következő áttekintésben nyújtunk majd róluk teljes képet.

  

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
A Samsung Galaxy Watch3 okosóra lehetővé teszi a telefonálást és megőrzi a beszélgetési előzményeket.

A sportolók maximális elégedettsége érdekében

Annak ellenére, hogy a Samsung Galaxy Watch3 nem egy tisztán sportoláshoz kifejlesztett eszköz, nem tagadhatja le az ezzel a területtel kapcsolatos funkciók széles választékát. A lépések, a megtett távolság, az elégetett kalóriák és más adatok folyamatos nyomon követése mellett számos különféle tevékenység közül választhatunk, az integrált GPS-t is beleértve.

Nem feledkezhetünk meg a szívritmus mérésről, a véroxigénszint mérésről és a több, mint 120 otthoni edzésprogramról sem. Ráadásul animációkon keresztül mutatja be a gyakorlatokat, amelyeket egyébként okos TV-n is megtekinthetünk, beleértve a Samsung Galaxy Watch3-ról származó aktuális adatokat. A mozgás részletes elemzése szintén megjelenik a kijelzőn, szóval első látásra úgy tűnik, hogy akár még az igényesebb sportolók is elégedettek lehetnek az órával.

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
A Samsung Galaxy Watch3 okosóra 120 otthoni edzésprogramot biztosít, beleértve az egyes gyakorlatok animált bemutatását is.

Amikor mindent tudni szeretnénk az egészségünkről

Ez az átlagon felüli készülék a pszichológiai funkciók nyomon követésének területén is megállja a helyét. Számíthatunk az alvás monitorozásra, beleértve a teljes pontszám kiszámítását vagy a fény meghatározását, a mély és REM-fázisokat. A részletes elemzés a National Sleep Foundation-nel folytatott együttműködésen alapul, amelynek köszönhetően sikerült beépíteni az oktatási tartalomba, a jobb alvást szolgáló tippekkel együtt.

Lehetőség lesz nyomásmérésre, stressz-szint mérésre (teljes test terhelése), valamint EKG-ra, habár a nyomásmérés és az EKG még csak korlátozott számú országban érhető el. A Samsung Galaxy Watch3, továbbá, egy továbbfejlesztett gyorsulásmérőn keresztül érzékeli a nagy eséseket, és baleset esetén képes SOS üzenetet küldeni az aktuális pozícióról, amely szó szerint egy életmentő funkció.

Samsung Galaxy Watch3; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
A Samsung Galaxy Watch3 kétféle méretének megjelenítése.

Samsung Galaxy Watch3 – verziók, elérhetőség és ár

A Samsung Galaxy Watch3 nagyobb, 45 mm-es verziója Mystic Black vagy Mystic Silver színben érhető el, megközelítőleg 155 000 Ft-os áron. A kisebb, 41 mm-es változat esetén, másrészt, a Mystic Bronze vagy Mystic Silver színekből választhatunk, az ára pedig 142 000 Ft körül alakul. Az LTE modellekről jelenleg még nincs információnk, ám az áruk bizonyára magasabb lesz úgy 12 000-18 000 Ft-tal. A 45 mm-se titatnium modell a legnagyobb ínyencek számára készült, amelynek eredményeképp kb. 216 000 Ft vándorolna ki érte a zsebünkből. Az említett árak az okosóra piac magasabbjai között mozognak, de megfelelnek a kínált felszereltségnek. 

i Még érdekelhet

A Samsung Galaxy Watch3 elutasítja a kompromisszumokat, és egyértelmű céllal lép az okosórák piacára - hogy a legjobb legyen. A gyártó jó löketet adott ehhez, és az eredmény főleg az előkészített áttekintés részét képező, alapos tesztelések során válik majd nyilvánvalóvá. Ám ha nem akarsz várni, akár most is megveheted a Galaxy Watch3-at, csak kattints a lenti zöld gombra.

Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ