A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB lila

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB lila
3,6 30 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2640 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single + eSIM, IPX8 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 10W, 3300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  HSAMO0222c2 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB lila


A világ első vízálló, összehajtható telefonja

A technológiák az egyre kisebb és kisebb méreteket célozzák, ez pedig utolérte a mobiltelefonos fejlesztéseket is! Bemutatjuk a Samsung Galaxy Z Flip3 5G készüléket - csúcskategóriás telefon 6,7"-es Infinity Flex kijelzővel és 120 Hz-es frekvenciával, amely összehajtható és elfér még a legkisebb zsebben is. A Samsung Galaxy Z Flip3 5G nagyobb méretű külső kijelzővel rendelkezik, emellett pedig fejlett fotómodul, Flex mód és számos remek tulajdonság jellemzi a minden eddiginél ellenállóbb kialakításhoz, mindez pedig olyan prémium formatervezéssel érkezik, amely remek mindennapos szórakozást nyújt.

Galaxy Z Flip3 5G - Dizájnos ékszer a nagy igényű felhasználóknak

A Galaxy Z Flip3 5G telefon futurisztikus megjelenését a hozzá illő színek teszik teljessé, ezekkel Te is megmutathatod a saját stílusodat és kihangsúlyozhatod a mindennapos megjelenésedet. Legyen szó akár egy szabadsággal töltött hétről vagy egy találkozóról a barátokkal, a Samsung Galaxy Z Flip3 5G okostelefon tökéletesen egészít ki karcsú megjelenésével.

A Galaxy Z Flip3 5G okostelefon egy teljes méretű zsebtelefon

Szűk farmer, mini kézitáska vagy a póló elején található zseb a mellkason - a Galaxy Z Flip3 5G összehajtható telefon teljesen átírja a játékszabályokat. Egyszerűen kinyitható, a tágas 6,7"-es kijelző 4,2"-es telefonná alakul, amely kényelmesen elfér a kisebb zsebben vagy akár a tenyeredben is.

Mini kijelző, maximális szórakozás

Soha nem kell megszakítanod a kapcsolatot a barátaiddal a Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefonnal. A továbbfejlesztett 1,9"-es külső kijelzőn kényelmesen ellenőrizheted a bejövő üzenetekről szóló értesítéseket, vezérelheted a zenelejátszást vagy készíthetsz szelfiket is. Emellett lehetőséged van az interakció testre szabására is - válaszd ki a legjobb interfészt a könnyű hozzáférés érdekében és válassz egyet a sok elérhető szín és stílus közül, ezáltal a Samsung Galaxy Z Flip3 5G okostelefon vezérlése a lehető legintuitívabb.

A Galaxy Z Flip3 5G okostelefon magával ragadó 120 Hz-es kijelzővel rendelkezik

Élvezd a böngészés, a játékok és a videók végtelen simaságát. A 6,7"-es Infinity Flex kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet, amelyet automatikusan szabályoz a megtekintett tartalomnak megfelelően. Az élénk és vibráló színekért a különleges fejlesztésű Dynamic AMOLED 2X technológia felel. A Samsung Galaxy Z Flip3 5G mindenhogyan lenyűgöző képvilágot nyújt.

Készíts szelfiket a Samsung Galaxy Z Flip3 5G előlapi kamerájával

Kapd lencsevégre a barátaiddal vagy családoddal töltött egyedülálló pillanatokat a Galaxy Z Flip3 5G okostelefon két hátlapi kamerájával. A 12 Mpx-es ultraszéles látószögű kamerával több hely marad a képen, miközben a 12 Mpx-es klasszikus kamera kivételes képeket készít a falra. Sőt mi több, a Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefont hagyhatod akár összehajtva is - ugyanis a külső kijelző megjeleníti a fotó előnézetét, az oldalsó hangerőszabályozó gombok pedig exponáló gombként funkcionálnak.

A Te világod, a Te nézőpontod

Már jól ismered a Single Take üzemmódot - készülj fel és nézd meg a fotózás és a videózás egy teljesen új szintjét a mesterséges intelligenciával. A Flex üzemmóddal lehetőséged van a Samsung Galaxy Z Flip3 5G okostelefon kívánt szögének precíz beállítására és a szenzációs handsfree felvételek készítésére. Nehéz dolgod lesz a sok szuperül készült fotó közül kiválasztani a legjobbat.

Éles és tiszta éjszakai fotózás

Többé már nem szükséges keresgélned a környezetedben, hogy miből csinálhatnál gyorsan tartóállványt. A Samsung Galaxy Z Flip3 5G okostelefon Flex üzemmódban csodálatosan éles fotókat készít, képes megőrizni a pontosan beállított szöget, amelyben elkészíti a fotókat és a videókat. Nagyra értékelheted ezt a tulajdonságát különösen a Night Hyperlapse funkcióval együtt, hiszen így használhatod a lassú exponálást és megörökítheted a bámulatos városi fényeket éjszaka vagy más fényjátékokat is.

A Samsung Galaxy Z Flip3 5G okostelefon az IPX8 minősítés szerint vízálló

Indulj el a már régóta várt kalandra, a Galaxy Z Flip3 5G ugyanis nem ijed meg az esőtől. Az okostelefont 30 percig tesztelték 1,5 méter mélységig történő friss vízbe merítés során, ez garantálja, hogy gond nélkül ellenáll egy kis nedvességnek vagy az intenzív edzésnek - így félelem nélkül élhetsz a maximumon.

Ellenálló szépség

Az összehajtható okostelefon a Galaxy Z sorozat legerősebb üvegének védelmét, azaz a Corning Gorilla Glass Victus védelmét élvezi, amely több rétegből áll és eredményesen védi a Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefont. Az összehajtást végző elemet erős alumínium váz védi. A külső réteget modern technológia segítségével fejlesztették ki. Ennek hála a Samsung Galaxy Z Flip3 5G az eddigi legjobb védelmet kapta.

A Samsung Galaxy Z Flip3 5G a maximálisan rugalmas okostelefon

Akár 80%-kal nagyobb ellenállást élvez mint az elődei - a Galaxy Z Flip3 5G nem akármiből készült. Ez a Samsung legmerészebb elképzelésének megvalósítása az összehajtható technológiában, amelyhez hozzájárul az Ultra Thin Glass rendkívül vékony üveg a fő kijelzőn. A panel réteggel és a védőfóliával kombinálva akár 200 ezer összehajtásnak is ellenáll az igazán hosszú élettartam jegyében.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Magasság
166 mm Kész!
Szélesség
72,2 mm Kész!
Mélység
6,9 mm Kész!
Súly
183 g Kész!
Szín
Lila Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 1152p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 888 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 660 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB lila
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ