A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál ApF HU

Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB szürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB szürke
4,5 30 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Kód:  HUSAMO0240c3 Termékszám:  SM-F721BZAHEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB szürke


Telefon funkciói

167,3 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy Z Flip 4 Mobiltelefon

73,6 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy Z Flip 4 Mobiltelefon

17,4 mm

Telefon súlya: 183 g

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

6,7"

képátló

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

Android 12

operációs rendszer típusa

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

3 700 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

Dupla SIM

SIM-kártya típusa

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

73,6 × 167,3 × 17,4 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × Va)

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

256 GB

belső memória

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

12 Mpx

kamera

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

5G/LTE

leggyorsabb internet

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

memóriakártya-foglalat

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip 4

183 g

telefon súlya

A Samsung Galaxy Z Flip4 egy (nem) összehajtahtó okostelefon

A Galaxy Z Flip4 eredeti és praktikus kialakítású

A Galaxy Z Flip4 minden olyan felhasználó számára készült, aki értékeli a stílusos és kifinomult dizájnt a praktikus használat mellett. Az ultrakompakt, összecsukható kialakítás a mindennapi tevékenységekhez és a fényképezéshez is tökéletes - soha nem volt még ilyen gyors és egyszerű egy okostelefonnal művészi képet vagy filmet készíteni. De azt is értékelni fogod, hogy a Samsung összecsukható telefonját részben kinyithatod, például ha szeretteiddel kommunikálsz vagy különféle médiatartalmakat tekintesz meg. Bárhogyan is használd a Flip4-et, elégedett leszel a hosszú akkumulátor-üzemidővel és a külső felületek, a zsanér és maga a hajlékony kijelző kiválótartósságával. Milyen színösszeállítás tetszik a leginkább? Bármilyen öltözéket választhatsz, mert a matt felületű és fényes kerettel ellátott, elegáns Samsung Galaxy Z Flip4 garantáltan gyönyörűen illeni fog hozzá.



Okostelefon, mint tökéletes divatkiegészítő

A Flip4 egy jól felszerelt okostelefon nagy, 6,7" méretű kijelzővel, amely elfér a szűk nadrágok legkisebb zsebében is, a legapróbb kézitáskában vagy egy zakó mellzsebében. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a Samsung Galaxy Z Flip4 úgy hajtható össze, hogy soha ne legyen útban vagy álljon ki ott, ahol nincs rá szükség, a Flex módnak köszönhetően pedig önmagában állványként is használható. A Samsung Galaxy Z Flip4 egyszerre modern, kompromisszumok nélküli telefon és ékszer - hihetetlenül elegáns kiegészítője bármilyen öltözéknek, legyen az merész vagy konzervatív.


A Samsung Galaxy Flip 4 nagy hagsúlyt fektet az elegáns és ellenálló testre

Természetesen a modern okostelefonok mindig figyelmes bánásmódot igényelnek, de az új Galaxy Z Flip4 készüléked miatt nem kell aggódnod - forradalmi összecsukható kialakítása nem veszélyezteti a tartósságát. Az okostelefont a legújabb generációs, rendkívül erős üveg - Corning Gorilla Glass Victus+ - borítja. A kialakítás kulcsfontosságú elemét - a zseniálisan kitalált zsanért - ezúttal egy rendkívül erős Armor Aluminium keret védi, melynek nevéből adódóan alumíniumból készült. És a hajlékony, 6,7" kijelző miatt sem kell aggódnod. Ugyanis még ellenállóbb, mint valaha. Ráadásul a szupervékony Ultra Thin Glass réteg akár 200 000 behajtást is kibír, így a Samsung GalaxyZ Flip4 készüléket olyan gyakran használhatod, amilyen gyakran csak szeretnéd.



A víz nem fenyegetés a Samsung Galaxy Z Flip4 számára

Ismerd meg a világ első összecsukható telefonját, amely magas szintű vízállósággal büszkélkedhet. Ahogy az a prémium Galaxy okostelefonoknál megszokott, az IPX8 minősítésnek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a készülék akár 1,5 méteres mélységben is képes 30 percig ellenállni a víz hatásának. Tehát - nem kell aggódnod a Galaxy Z Flip4 készülékedért még esőben, kiömlő víz esetén vagy hasonló balesetek során sem. Egy kis víz nem fogja tönkretenni.



Mesteri fotós még rosszabb fényviszonyok között is

A Samsung Galaxy Z Flip4 kompakt testében is elfért a prémium kategóriás fotózási élmény, amellyel kitűnhetsz a közösségi média világában. A főszereplő a 12 megapixeles, széles látószögű kamera, amely Nightography megoldással gyönyörű képeket készít nappal és éjszaka is. Így még ha a fény első pillantásra nem is tűnik kedvezőnek, az eredményül kapott fotók részletesek, gyönyörűen ábrázoltak és valósághűen színezettek lesznek. A Samsung Z Flip4 egy népszerű, szintén 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával is rendelkezik, amellyel nagy embercsoportokról, panorámaképeken át az építészeti gyöngyszemekig bármiről készíthetünk fotókat. Ha pedig meg szeretnédörökíteni magad, a 10 megapixeles előlapi kamera tökéletesen megfelel majd hozzá.



Flexibilis felhasználási lehetőségek

A Samsung Galaxy Z Flip4 összecsukható telefont nem csak teljesen ki- vagy behajtva lehet használni. A Flex üzemmód lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen nyitási szöget kiválaszthass - akárcsak egy laptopnál, új szintre emelve a kényelmet és a produktivitást. Használd a telefon alsó felét állványként, és élvezd a valóban "hands-free" kommunikációt szeretteiddel vagy a különféle médiatartalmak kényelmes megtekintését. A részben kinyitott Z Flip4 emellett állványként is használható. A FlexCam minden további kiegészítő nélkül lehetővé teszi, hogy olyan érdekes szögekből készíts felvételeket, amelyekről a hagyományos telefonok nem is álmodhatnak.

A Samsung Galaxy Z Flip4 okostelefont a fotózás szerelmeseinek tervezték

A Galaxy Z Flip4 hardverét és szoftverét úgy hangolták, hogy a lehető legegyszerűbb és legszórakoztatóbb legyen minden alkalommal tökéletes képeket készíteni. Készíts szelfiket a legfejlettebb kamerával - a 12 megapixeles fő objektív az éjszakai fényképezéssel gyönyörűen megvilágít még a sötétben is, és nem kell vakon fotóznod, mivel a külső kijelzőn valós idejű előnézetet látsz. A klasszikus fényképezéshez, amikor a főképernyőt "keresőként" használod, értékelni fogod a gyors beállítási lehetőségeket, amelyek biztosítják, hogy a kapott kép minden alkalommal tökéletes legyen. Ráadásul a telefon gyorsfelvételi funkcióját is továbbfejlesztették, így a Z Flip4 akkor semhagy cserben, ha csak néhány másodperced van a jelenet megörökítésére, csak egy villanásnyira kell feloldanod a telefont, és azonnal elkezdheted a fotózást.

Légy mindig közel a szeretteidhez

Ha bármilyen okból nem tudtok fizikailag találkozni, a Galaxy Z Flip4 segítségével akkor is kapcsolatban maradhatsz például szeretteiddel vagy munkatársaiddal. Különösen a videohívások során fogod értékelni a Flex módot, ahol nincs szükség állványra, és a kezed szabad marad. Egy tökéletesen szinkronizált filmnézés a barátokkal rutinná válik, nem számít, hogy egy fél földgolyónyi távolságra vagytok egymástól.

A legigényesebb művész eszközeit találhatod meg a Galaxy Z Flip4 okostelefonban

A Galaxy Z Flip4 segítségével gyorsan és példátlanul egyszerűen készíthetsz lenyűgöző audiovizuális alkotásokat. Kiváló minőségű kamerákkal rendelkezik Nightography támogatással, eredeti látószögeket kínál az ötletes tervezéssel, valamint szűrők, különféle üzemmódok és effektek sokaságával rendelkezik. Könnyedén szerkesztheted felvételeidet a Samsung Galaxy Z Flip4 készülékbe épített professzionális eszközökkel. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy válassz egy olyan közösségi hálózatot, ahol a közönség érdeklődését fel tudod kelteni és el tudod kápráztatni őket a munkáddal.

Kiváló kitartás és gyors töltés

A Galaxy Z Flip4-nek kicsattan az energiája - szó szerint. A vezeték nélküli árammegosztásnak köszönhetően pedig képes más eszközöket is feltölteni - például a barátod lemerült telefonját. Ráadásul ez a funkció egész nap használható - például este bármikor csatlakoztathatod a Flip4 készülékte a töltőhöz, hogy feltöltsd a vezeték nélküli fejhallgatódat vagy órádat. A hatékony 4 nm-es processzor, a 3700 mAh kapacitású akkumulátor (tipikus) és a gyorstöltés támogatása az alapja ennek az elegáns okostelefon megbízható tartósságának. Ha telefonodból mégis kifogyna a szusz, villámgyorsan feltöltheted energiával. A szupergyors töltés vezetékes és vezeték nélküli formábanis támogatott a Fast Wireless Charging 2.0 technológia segítségével.

A Samsung Galaxy Z Flip4 még praktikusabb külsővel rendelkezik

A külső képernyő már a régi kagylós telefonok idején is praktikus kiegészítő volt, és a Galaxy Z Flip4 egyértelműen bizonyítja, hogy helye van az okostelefonok világában. Az 1,9" kijelzőn olyan hasznos funkciókat vezérelhetsz, mint a gyorsbeállítások be- és kikapcsolása, az üzenetekre való válaszadás és a praktikus widgetek használata. És akkor is értékelni fogod a kijelzőt, amikor nem használod aktívan. Kiegészítheted a telefon dizájnját fényképek, videók vagy akár saját AR hangulatjelek megjelenítésével. Ezek a látszólag apró dolgok teszik a Galaxy Z Flip4-et igazán egyedivé.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus+ Kész!
Magasság
165,2 mm Kész!
Szélesség
71,9 mm Kész!
Mélység
6,9 mm Kész!
Súly
187 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 700 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,19 GHz (3 190 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 730 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!

Samsung - minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz

Samsung akció
10% kedvezmény 2 különböző termék vásárlása esetén, vagy 15% kedvezmény 3 különböző termék vásárlása esetén Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Z Flip4 termékhez:

374 990 Ft - 449 900 Ft

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/256 GB szürkészöld

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
449 900 Ft
Utolsó termék a raktáron
 

Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB kék

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
374 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB szürke
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ