Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete
Érintőceruza - aktív, 4096 nyomáspont, hegy vastagsága 1,5 mm, Bluetooth, nyomásérzékelés, Palm rejection és cserélhető hegy, hossza 197 mm, átmérő 1,5 mm
19 320 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WR6121a24 Termékszám:  EJ-PF946BBEGEU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete 19 320 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete

Szeretnéd megkönnyíteni az érintőképernyős készülékkel való munkát és kényelmesen írni, rajzolni vagy dolgozni? Ez a hasznos Samsung stylus toll nem képes többérintéses gesztusokat végrehajtani, viszont az ujjhoz képest nagyon pontos tud lenni. Aktív technológiája olyan további funkciók támogatását biztosítja, mint pl. Bluetooth, nyomásérzékelés, Palm rejection és cserélhető hegy, így nemcsak az érintős készülék vezérlésére, hanem írásra, rajzolásra, fotószerkesztésre és egyéb tevékenységekre is tudod használni. A kiegészítő funkciók működtetéséhez elem szükséges. Ezen Samsung érintőceruza az ideális intelligens kiegészítő az érintőképernyős munkához.

A hasznos Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete stylus pen érdekes tulajdonságai

  • A praktikus Samsung aktív stylus pen pontosabb kezelést biztosít az érintőképernyős készüléknek
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont kivételes teljesítményt nyújt
  • A hegy vastagsága: 1,5 mm
  • Ez a stylus alkalmazkodik az alkalmazott nyomáshoz
  • A még nagyobb természetesség érdekében a gyártó palm rejection funkcióval egészítette ki a készüléket
  • A Bluetooth technológia lehetővé teszi a készülékhez való csatlakozást
  • Cserélhető hegy
  • A célszerű Samsung stylus pen mérete: 197 × 1,5 mm (hossz × átmérő)

Samsung érintő ceruza - kényelmesebb munka

A nagyszerű 4096 nyomáspont minden érintést érzékel, így hozzájárul a pontos munkavégzéshez. Az érintőceruza hegye 1,5 mm vastag.

Légy produktív útközben is a kompakt méretnek köszönhetően

A nagyszerű Samsung érintő tollal értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. Az érintőtoll érzékeny a nyomásra, amit rá gyakorolnak. Ez lehetővé teszi a különböző vastagságú vonalak használatát. A toll gyengéd nyomása vékony vonalat eredményez, erősebb nyomásra pedig vastag vonal keletkezik. Nem hiányzik a praktikus palm rejection funkció sem, amely nem reagál az ujj- és tenyérérintésre, csak a ceruzára. A Bluetooth technológia biztosítja a készülékhez való csatlakozást. A legjobb választás mindazok számára, akik kreatívan szeretnék használni készüléküket rajzolásra, írásra, szövegkiválasztásra és játékra. A cserélhető hegy lehetővé teszi, hogy a stylust a mindennapi igényekhez igazítsd. Ezen Samsung érintő ceruza mérete: 197 × 1,5 mm (hossz × átmérő).

Paraméterek

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Vastagság
1,5 mm Kész!
Funkciók
Bluetooth, Nyomásérzékelés, Palm rejection, Cserélhető hegy Kész!
Hossz
197 mm Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Vastagság
1,5 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Bluetooth, Nyomásérzékelés, Palm rejection, Cserélhető hegy Kész!

Méret & súly

Hossz
197 mm Kész!
Átmérő
1,5 mm Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ