Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung Gear S3 Frontier

Termékkatalógus
Samsung Gear S3 Frontier
4,7 229 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon,
Kód:  SAAW0013a Termékszám:  SM-R760NDAAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Gear S3 Frontier

Intelligens karóra nemcsak kalandoroknak

A Gear S3 Frontier okos karóra robosztus és egyben stílusos külseje megfelel a gazdag funkcióknak. Extrém körülmények között sem veszít széleskörű felhasználási lehetőségeiből. Kezelése mindig nagyon praktikus és designja kiemelkedően mély benyomást tesz. A Samsung egyetlen készülékben köti össze az ellenálló kivitelezést és a tökéletes designt, ez most mind a tiéd lehet. 

Az elképzeléseid szerinti külső

Változtasd meg a Gear S3 külsejét, amikor csak szeretnéd. Az Always On Display funkció különféle minták gazdag választékát kínálja. 15 az alap beállításokban, a többi pedig a Gear App Store-ban vár rád. Így a Super AMOLED kijelző egy szempillantás alatt pontosan a kívánságod szerinti külsőt ölti fel. Amennyiben pedig szeretnéd az órád külsejét a maximális tökéletességig fokozni, válassz a különféle design-ú karszalagok közül.

Különlegesen könnyen kezelhető

Az intelligens karórád széleskörű kifejlesztett funkciókat kínál, emellett mégis nagyon könnyen kezelhető minden körülmények között. A fontos beállítások és a kedvenc applikációk eléréséhez elég elfordítani a keretet. Így könnyen kiválaszthatod és elindíthatod a kiválasztott programokat, melyek folyamatos és semmivel sem gátolt működéséről a kétmagos, 1 GHz-es processzor és a 768 MB operációs memória gondoskodik. 

Sosem tévedsz el

Nem számt hová tartasz. Az sem, milyen módon éred el uticélodat. A Gear S3 Frontier karóra minden alkalommal megbízhatóan oda vezet, ahová jutni szeretnél. A GPS helymeghatározó rendszer és a Glonass támogatása a kimagaslóan pontos navigációs rendszert jelenti városban és a természetben is. Az okos karóra ugyanolyan könnyen megtalálja a legkönnyebb erdei utat, mint ahogy a legrövidebb vonalat a hírhedt étteremhez, amelyet keresel. 

Tedd kellemesebbé a sportolás élményét

Bármilyen sportnak is hódolsz, a Samsung Gear S3 karóra jó társ lesz hozzá. Követi az aktivitásodat, releváns és hasznos információkkal szolgál, mindent annak érdekében csinál, hogy jobban kiélvezhezsd a sportolást, mint eddig bármikor. Többek között intelligensen figyelmeztet az időjárásváltozásra és barométerrel is felszerelt az atmoszférikus nyomás mérésére.

Zene minden alkalomhoz

Játszd fel kedvenc zenéidet a Gear S3 okos karórára. A Bluetooth fülhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztül szószerint bárhol és bármikor hallgathatod az elbűvölő dallamokat. A Samsung készülék különféle formátumok lejátszását támogatja, hallgathatsz MP3, M4A, AA OÍGG, OGA, WAV, WMA, AMR és AWB fájlokat is.

Ismerd meg az akkumulátor erejét

Használd ki a Gear S3 karóra összes funkcióját korlátok és afelőli aggodalom nélkül, hogy a nehéz munka esetén gyorsan lemerülne. Mivel az akkumulátor különleges üzemidejével akár négy napig élvezheted az óra által nyújtott lehetőségeket. Az akkumulátor 380 mAh kapacitása elegendő energiát biztosít az okoskaróra 1,5 GB belső memóriáján tárolt különféle tartalom kiélvezésére.

Bármilyen időjárásban

Még a nagyon igényes körülmények között sem kell aggódnod karórád miatt. Az időjárás viszontagságai nem okoznak gondot a Samsung Gear S3-nak, mivel IP68 bizonylattal büszkélkedik, amely biztosítja, hogy a készülék nemcsak a szennyeződéseknek és a pornak áll ellen, hanem a víznek is akár 1,5 méter mélységig 30 percen át. A megbízható és okos karóra így szószerint bárhová elkísérhet.

Segít a bajban

A Gear S3 segít biztonságban maradnod. Könnyedén elmentheted bele a hozzád közel álló személyek listáját, akik az órádon keresztül válnak védőszentjeiddé. Ha véletlenül bajba kerülnél, elég háromszor megnyomnod az Otthon gombot, amivel a kiválasztott vészkontaktusoknak azonnal figyelmeztetést küldesz információkkal az aktuális tartózkodási helyedről.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
62 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Hölgyem/Uram! Azt szeretném kérdezni, hogy a Samsung SM-R760 Gear S3 Frontier okosórát közvetlenül a Samsung Electronics Magyar Zrt.-től szerzik-e be (vagyis kapok-e hozzá magyar nyelvű kitöltött Samsung jótállási jegyet), és ennélfogva be tudom regisztrálni a Samsungnál a +12 hónap garanciáért, vagy ezt a terméket csak az ún. európai garanciával forgalmazzák, és nem jár rá a plusz Samsung garancia? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Varga Edit

Kérdések és válaszok: Samsung Gear S3 Frontier
Kiegészítők: Samsung Gear S3 Frontier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear S3 Frontier. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear S3 Frontier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Frontier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Frontier.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ