Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Samsung Gear VR

Termékkatalógus
Samsung Gear VR
4,5 10 értékelés
VR szemüveg - Ajánlott: a Samsung Galaxy Note8 és a giroszkópokkal ellátott újabb modellekhez
Kód:  SAAW0020e Termékszám:  SM-R325NZVAXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear VR

Rendkívül kényelmes virtuális valóság

Tapasztalja meg a virtuális valóságot a Samsung Gear VR szemüveggel. Merüljön el fantasztikus világokban, anélkül, hogy érezné a szemüveget az arcán. Zavartalan élményt nyújt: tökéletesen illeszkedik, ugyanakkor megakadályozza a külső fény behatolását.


A kényelem a legfontosabb

Könnyű hosszú órákat tölteni a virtuális valóság lélegzetelállító lehetőségeiben. Ezért a Gear VR-t két fő célkitűzéssel tervezték: egyedi fantasztikus élményt nyújtson és maximális kényelmet biztosítson. Az első feladatot a Samsung legmodernebb technológiája végzi el, a második a kényelmes habszegélynek és a könnyen beállítható pántoknak köszönhető.


Vezérlés rendkívüli könnyedséggel

Vegye kezébe az ergonomikusan kialakított távirányítót, és élvezze a természetes irányítást. A Gear VR készülék kényelmes, könnyen kezelhető vezérlést kínál és kiváló tájékozódást a virtuális valóságban. Pontos gamepadként is tud működni a még nagyobb élvezetért.


Hogyan kell irányítani  a Gear VR-t?

1. Az érintőpad használatával válassza ki a kívánt elemeket.
2. A Home és a Back gombok könnyebbé teszik a navigációt.
3. Állítsa be a hangerőt a dedikált gombbal.
4. Nyomja meg az exponáló gombot a kiválasztott művelet megerősítéséhez.


Fedezze fel a szórakozás új dimenzióját

Élvezze a lenyűgöző kilátást a virtuális világok korlátlan változatosságára a továbbfejlesztett optikai lencsékkel, amelyek 101 fokos látószöget biztosítanak. A rendkívüli lövés, valamint a giroszkóp és a gyorsulásmérő pontos egyezése garantálja a valóban élethű élményt.


Szervezzen globális partit

A Samsung Gear VR szemüvegével kimeríthetetlen szórakozási élményt talál. Élvezze a több mint 800 játék és alkalmazás egyre növekvő választékát. És amikor létrehoz egy Oculus szobát, könnyedén szervezhet egy virtuális partit igazi szórakozással. Például találkozhat barátaival, bárhol is vannak a világon.


Zökkenőmentes kapcsolatban a Galaxyval

A Gear VR headset könnyen csatlakoztatható Samsung Galaxy okostelefonjához, függetlenül az USB-port típusától.  A Gear VR lehetővé teszi mind a Micro USB, mind az USB-C csatlakozást. Egyszerűen válassza ki a csatlakozót, és menjen kalandozni a virtuális valóságba.

A Samsung Gear VR kompatibilitása

Galaxy Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ