Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Doručení zdarma Stellar Blade

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018

Termékkatalógus
Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018
5 5 értékelés
VR szemüveg - A Samsung Galaxy S7 és giroszkópokkal felszerelt újabb verziókhoz tervezték, kontrollert tartalmaz
45 300 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAAW0020ef Termékszám:  SM-R325NZVDXEZ Gyártó honlapja:
Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018 45 300 Ft Felbontott raktáron

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Rendkívül kényelmes virtuális valóság

Tapasztald meg a virtuális valóság élményét a Samsung Gear VR headset-tel. Merülj el fantasztikus világokban anélkül, hogy éreznéd a VR-t az arcodon, miközben zavartalan élményben lehet részed. Tökéletesen illeszkedik, ugyanakkor megakadályozza a külső fény behatolását.


A prioritás a kényelem

A virtuális valóság lélegzetelállító lehetőségeiben könnyű hosszú órákat lehet eltölteni. Éppen ezért a Gear VR-t két fő célra tervezték: egyedi fantasztikus élmény nyújtson maximális kényelem mellett. Az első cél megvalósítása a Samsung legújabb technológiájának köszönhető, a második pedig a kényelmes szivacsos széleknek és a könnyen állítható pántoknak.


Rendkívül könnyű vezérlés

Vedd kezedbe az ergonómikusan kialakított távirányítót, és élvezd az irányítást teljesen természetesen módon. A Gear VR távirányító kényelmes és könnyen használható vezérlést és kiváló koordinációt biztosít a virtuális valóságban. Gamepadként is működik, amely még nagyobb örömöt biztosít a különböző játékok során.


Hogyan vezérelhető a Gear VR?

1. A touchpad segítségével válaszd ki a kívánt elemet.
2. A Home és a Vissza gombok megkönnyítik a navigációt.
3. Állítsd be a hangerőt a dedikált gomb segítségével.
4. Nyomd meg a ravaszt a kiválasztott művelet elkezdéséhez.


Fedezd fel a szórakozás új dimenzióját

Élvezd a lenyűgöző kilátást a korlátlan számú virtuális világban a továbbfejlesztett széles látószögű, 101°-os látómezejű nagy lencsén keresztül. A beépített giroszenzoron és gyorsulásmérőn keresztül történő stabil és precíz nyomkövetés gondoskodik a valósághű élményről.


Szervezz virtuális partit

A Samsung Gear VR szemüveggel kimeríthetetlen szórakoztató élményben lehet részed. Élvezd a több, mint 800 játék és alkalmazás egyre növekvő skáláját. Hozz létre egy Oculus szobát, amelyben könnyedén szervezhetsz igazi szórakoztató virtuális partit. Például itt tudsz találkozni barátaiddal, bárhol is vannak épp a világon.


Zökkenőmentes kapcsolat a Galaxy-val

A Samsung Galaxy okostelefon a Gear VR fejhallgatóval könnyen csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy milyen USB-porttal rendelkezik a telefonod. A Gear VR lehetővé teszi mind a Micro USB, mind az USB-C kapcsolatot. Csak válaszd ki a csatlakozót, és máris elindulhatsz a kalandra a virtuális valóságban.

A Samsung Gear VR kompatibilitása

Galaxy Note9, Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ