A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018

Termékkatalógus
Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018
5 5 értékelés
VR szemüveg - A Samsung Galaxy S7 és giroszkópokkal felszerelt újabb verziókhoz tervezték, kontrollert tartalmaz
Kód:  SAAW0020ef Termékszám:  SM-R325NZVDXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018 Megszűnt

Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018

Rendkívül kényelmes virtuális valóság

Tapasztald meg a virtuális valóság élményét a Samsung Gear VR headset-tel. Merülj el fantasztikus világokban anélkül, hogy éreznéd a VR-t az arcodon, miközben zavartalan élményben lehet részed. Tökéletesen illeszkedik, ugyanakkor megakadályozza a külső fény behatolását.


A prioritás a kényelem

A virtuális valóság lélegzetelállító lehetőségeiben könnyű hosszú órákat lehet eltölteni. Éppen ezért a Gear VR-t két fő célra tervezték: egyedi fantasztikus élmény nyújtson maximális kényelem mellett. Az első cél megvalósítása a Samsung legújabb technológiájának köszönhető, a második pedig a kényelmes szivacsos széleknek és a könnyen állítható pántoknak.


Rendkívül könnyű vezérlés

Vedd kezedbe az ergonómikusan kialakított távirányítót, és élvezd az irányítást teljesen természetesen módon. A Gear VR távirányító kényelmes és könnyen használható vezérlést és kiváló koordinációt biztosít a virtuális valóságban. Gamepadként is működik, amely még nagyobb örömöt biztosít a különböző játékok során.


Hogyan vezérelhető a Gear VR?

1. A touchpad segítségével válaszd ki a kívánt elemet.
2. A Home és a Vissza gombok megkönnyítik a navigációt.
3. Állítsd be a hangerőt a dedikált gomb segítségével.
4. Nyomd meg a ravaszt a kiválasztott művelet elkezdéséhez.


Fedezd fel a szórakozás új dimenzióját

Élvezd a lenyűgöző kilátást a korlátlan számú virtuális világban a továbbfejlesztett széles látószögű, 101°-os látómezejű nagy lencsén keresztül. A beépített giroszenzoron és gyorsulásmérőn keresztül történő stabil és precíz nyomkövetés gondoskodik a valósághű élményről.


Szervezz virtuális partit

A Samsung Gear VR szemüveggel kimeríthetetlen szórakoztató élményben lehet részed. Élvezd a több, mint 800 játék és alkalmazás egyre növekvő skáláját. Hozz létre egy Oculus szobát, amelyben könnyedén szervezhetsz igazi szórakoztató virtuális partit. Például itt tudsz találkozni barátaiddal, bárhol is vannak épp a világon.


Zökkenőmentes kapcsolat a Galaxy-val

A Samsung Galaxy okostelefon a Gear VR fejhallgatóval könnyen csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy milyen USB-porttal rendelkezik a telefonod. A Gear VR lehetővé teszi mind a Micro USB, mind az USB-C kapcsolatot. Csak válaszd ki a csatlakozót, és máris elindulhatsz a kalandra a virtuális valóságban.

A Samsung Gear VR kompatibilitása

Galaxy Note9, Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2019. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller 2018.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ