Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung HT-J5150

Termékkatalógus
Samsung HT-J5150
5 3 értékelés
Házimozi rendszer BD, 5.1ch, 1000W, elülső és hátsó hangsugárzók, HDMI, USB, optikai bemenet,
Kód:  WH866d32 Termékszám:  HT-J5150/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HT-J5150

Samsung házimozi rendszer Blu-Ray lejátszóval, 5.1 -es hangzással és 1000 W összteljesítménnyel amely a filmjei és tárolt zenéi számára hihetetlen hangzást biztosít. A házimozi rendszer elülső és hátsó, álló nagy teljesítményű hangszórókkal és egy központi hangszóróból és  mélynyomóból áll. Ezt a modellt modern design és klasszikus fekete stílus jellemzi.

Legfontosabb jellemzők

  • DTS-HD Master Audio
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby True HD
  • FM tuner
  • Bluetooth

Samsung HT-J5150 képes a klasszikus DVD-k és a modern nagy felbontású Blu-ray lemezek lejátszására is. A Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével összekötheti a rendszert az okostelefonjával és egyszerűen hallgathatja az azon tárolt zenét. A DVD Up-Scale gondoskodik róla, hogy a  filmeket HD minőségben nézhesse, és hogy még az eddigieknél is felemelőbb élményt biztosítsunk Önnek. A házimozi rendszer rendelkezik egy FM tuner-rel, így hallgathatja a rádiót, és akár 15 állomást is eltárolhat. Szeretné felvenni a televíziós vagy rádiós műsorait? Semmi sem egyszerűbb, csak csatlakoztassa az USB-eszközt.

Műszaki adatok:

Lejátszó típusa:
Házimozi rendszer Blu-ray lejátszóval

Csatornák száma:
5.1

Az általános teljesítmény:
1000 watt (RMS)

Támogatott lemezek:
Blu-ray Video, DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW, VCD 1.1, USB

Tuner:
FM rádió tuner

Videó funkció:
BD Wise
DVD konvertálás felbontása akár 1080p (Up-Scale)

Dekódolás formátuma:
AVCHD első0, JPEG, JPEG HD, WMV, DivX (Beleértve XviD), LPCM, AAC, MP3, FLAC, WMA

Támogatott audio formátumok:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS HD

Kapcsolat:
Anynet + (HDMI-CEC)
1 x USB 2.0 csatlakozó
1 x HDMI kimenet
1 × analóg audio bemenet
1 × optikai bemenet

Áramellátás:
Működési fogyasztás: 49 W
Készenléti fogyasztás: 0,5 W

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HT-J5150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-J5150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HT-J5150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-J5150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HT-J5150.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ