A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Samsung HT-J5550W

Termékkatalógus
Samsung HT-J5550W
4,7 12 értékelés
Házimozi rendszer - 3D BD, 5.1 csatornás, 1000W, torony hangszórók elöl és hátul, vezeték nélküli hátsó hangszórók, Bluetooth, HDMI, USB, optikai bemenet, Wi-Fi, Smart Hub, DLNA, webböngésző
Kód:  WH866d37 Termékszám:  HT-J5550W/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HT-J5550W

A Samsung az innovativ HT-J5550W házimozi rendszerrel jelenik meg a piacon, amely innovatív dizájnnal büszkélkedhet, egy új szintre emelve a Full HD 3D szórakozást, vezeték nélküli hátsó hangsugárzók és végtelen lehetőség a vezeték nélküli technológiák használatára. Azon kívül, hogy élvezheti a kiváló minőségű 5.1 térhatású hangot és lejátszhat 3D tartalmakat a Blu-ray 3D lemezről, de még biztosítja az intelligens Smart Hub funkciót is az Ön számára. A mozgóképek lejátszása tehát csak a kezdet. Ezzel a modellel élvezheti az internet böngészést, játékokat,TV-t és más egyéb szórakoztató alkalmazásokat. A kiváló dizájn egy bónusz, amelyet a HT-J5550W kínál.

Változtassa a TV-jét Smart TV-vé a Smart Hub funkciók igénybevételével. Ez egy webböngészőt tartalmaz és hozzáférést biztosít a közösségi hálózatokhoz, mint a Facebook és a YouTube videók is megtekinthetők az Ön nagyképernyős TV-án. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül játszon le zenei tartalmat más eszközökkel. így ha a kedvenc koncert előadása az okostelefonon, laptopon vagy tableten van elmentve, akkor ezt meghallgathaja a HT-J5550W hangszórókon keresztül.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók
  • DTS-HD Master Audio
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby True HD
  • Smart Hub (okoselosztó)
  • Opera TV Store
  • Böngésző
  • Beépített Wi-Fi
  • DLNA
  • AllShare Play  (egyidejű megosztás több készüléken)
  • Bluetooth kapcsolat

Ha csatlakoztatja a lejátszót egy 3D-s TV-hez, akkor élvezheti a nagy hollywoodi kasszasikereket 3D vagy 2D Full HD minőségben. A régi filmeket vagy tündérmeséket majd HD szintre emelni és így még sokkal élvezetesebbek lesznek, mint ahogy azt valaha is gondolta volna.

Hasznos funkciók

Az AllShare lehetővé teszi, hogy ezután egyidejűleg nézze a műsorokat TV-n és egy másik eszközön, például mobiltelefonon. A tartalom tükrözés lehetővé teszi, hogy a videók, képek és egyéb tartalmak megtekinthetők legyenek a nagy képernyőn, így az összes családtaggal vagy barátokkal együtt tudja őket megnézni.

A fantasztikus hangzás még jobban elröppenti a mesebeli világba. A tényleges kimeneti teljesítménye 1000 W. A készülék nemcsak erős, hanem jól is néz ki az elegáns megjelenésével. Jól beleillik minden modern belső térbe.

Műszaki adatok:

Lejátszó típusa:
Házimozi 3D Blu-ray lejátszó

Csatornák száma:
5.1

Az általános teljesítmény:
1000 watt (RMS)

Támogatott lemezek:
3D Blu-ray
Blu-ray-Video
DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW
CD DA / CD-R / CD-RW
VCD
USB

Tuner:
FM rádió tuner

Videó funkció:
BD Wise
BD Élő
Konvertáló DVD felbontása akár 1080p (up-skála)

Dekódolás Formátum:
MPEG1 / 2/4, DivX, DivX HD, XviD, AVCHD1.0, MKV, WMV, MJPEG, MVC, H.264, H263, JPEG, PNG, GIF, MIT

Támogatott audio formátumok:
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, LPCM, AAC, MP3, WMA, FLAC, AC3, APE, MKA, RA

Kapcsolat:
Anynet + (HDMI-CEC)
DLNA
Képernyő tükrözés
1x USB 2.0 csatlakozó
1x HDMI kimenet (ARC támogatás)
1 × analóg audio bemenet
1x optikai bemenet

Tartozékok:
Távirányító elemekkel
FM antenna

Paraméterek

Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!
Összteljesítmény
1 000 W Kész!
Technológia
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Kimenetek
USB, HDMI Kész!

Rendszer típusa

Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Kimenetek
USB, HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezeték nélküli Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HT-J5550W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-J5550W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HT-J5550W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-J5550W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HT-J5550W.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ