Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung HT-J7500WM

Termékkatalógus
Samsung HT-J7500WM
Házimozi rendszer - 5.1ch csatorna, 1000 W, vezető műholdas és vezeték nélküli hátsó szatellit hangsugárzók, Bluetooth, 2x HDMI, optikai bemenet, Wi-Fi, AllShare Play/AllShare Cast, Smart Hub, webböngésző, intelligens hangerő vezérlő
Kód:  WH866k2 Termékszám:  HT-J7500W/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HT-J7500WM

Vegyen részt egy valóságosabb és természetesebb hangélményben

A Samsung beépített szelep erősítőjének köszönhetően természetes és valóságos hangokat élvezhet. A tisztább hangok eléréséhez ötvözték a szelep, illetve a digitális erősítést, amely végül kiváló minőséget eredményez.

Káprázatos lehetőség a mozi hangzásvilágának megteremtésére

A HTS-J7500 erőteljes hangrendszere öt hangszóróval felszerelve nyújt élvezetet. Kis mérete éppen kényelmes, de megfelelő a kívánt hatás eléréséhez. Az 5.1 hangrendszer kivételes hangzást nyújt nagy helyigény nélkül. 

Hallgasson zenét studio hangminőségen

Teremtse meg a studio hangminőséget otthonában. Az Audio felszereltség közelebb viszi Önt a hangok eredetiségéhez visszahozva a zene mélységeit, részleteit. Az eredmény nem hasonlítható össze egy CD teljesítményével. Hallgassa kedvenc számait úgy, ahogyan azokat az szerzői megálmodták. 

Használja ki a drótnélküli megoldásokat

Építse ki az Ön számára ideális audio rendszert saját  otthonában. A J7500WM használható drótnélküli hangszórókkal, így a lakás bármely pontján használható. Tegye az egyik hangszórót a konyhába, így onnan is hallgathatja a nappaliból jövő zenét. Párosíthat egyéb eszközöket is a hangszóróhoz, így Ön hallgathat zenét, ameddig családja többi tagja egy filmet néz. 

Egyszerű megoldások a TV-je használatára

Élvezze a különböző Samsung applikációkat és más Smart TV nyújtotta lehetőségeket, így elérhetőek a BBC, Channel 4, Channel 5 és az ITV is (csak Samsunggal érhetőek el).  Így többé sosem marad le kedvenc műsorairól, vígjátékairól vagy jelentős sporteseményekről. 

Válassza a lehető legkiválóbb képet

A Samsung’s UHD és Full HD TV káprázatos vizuális élményt nyújt a hangrendszerrel párosítva. A Full HD TV élethűen letisztult, nagy felbontású képet ad, amíg az UHD TV négyszer nagyobb felbontásban biztosítja a tökéletes képet mint a Full HD. 


Műszaki adatok:

típus:
Házimozi Blu-ray lejátszóval
Csatornák száma: 5.1
Teljesítmény: 1000 W (RMS)

Általános jellemzők:
Crystal Erősítő Plus
Power Bass
Böngésző
Integrált WiFi
Bluetooth
Képernyő tükrözés

Támogatott lemezek:
3D Blu-ray
Blu-ray-Video
DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW
VCD 1.1

Rádió:
FM rádió tuner
RDS támogatás

Videó funkció:
BD Profile 5.0
BD Wise
BD Live
Ultra HD felskálázás

Dekódolás Formátum:
AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, WMA, WMV (1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, JPEG HD, AAC

Támogatott audio formátumok:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS HD

Kapcsolat:
Anynet + (HDMI-CEC)
DLNA
1 x USB 2.0 csatlakozó
2 x HDMI bemenet
1 audio bemenet
1x optikai bemenet

Áramellátás:
Fogyasztás 72.5 W
Készenléti fogyasztás: 0,5 W

Paraméterek

Összteljesítmény
1 000 W Kész!
Hangszóró
Vezeték nélküli Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezeték nélküli Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HT-J7500WM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-J7500W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HT-J7500W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-J7500WM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HT-J7500WM.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ