30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung HW-A650

Termékkatalógus
Samsung HW-A650
5 8 értékelés
SoundBar - 3.1, 430 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Multiroom, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Surround, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
Kód:  WR621d1 Termékszám:  HW-A650/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-A650

Samsung HW-A650 430 W Soundbar 3D Surround hangzással

A modern Samsung HW-A650 soundbar az egész nappalit betölti hanggal

A Samsung HW-A650 3 csatornás soundbar teljesen új szintre emeli otthoni tévéd hangzását, és magával ragadó élményt nyújt kedvenc filmjeid nézése, zenehallgatás vagy játék közben. Nemcsak tökéletes hangzásával, hanem vonzó, vékony kialakításával is elvarázsol, így bármely modern belső térben megállja a helyét.

A Samsung HW-A650 soundbar főbb jellemzői

  • Teljes teljesítmény 430 W
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Támogatott a Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X hangzás
  • 1× HDMI (eARC) kimenet, optikai audio bemenet, USB
  • Beépített középső hangszóró a tisztább párbeszédekért
  • Falra szerelhető
  • Távirányító + Samsung One Remote támogatás

A Samsung HW-A650 Sounbar minden oldalról hanggal vesz körül

A Samsung HW-A650 soundbar elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy életre keltse a térhatású hangzást. Támogatja a DTS Virtual: X-et, amely átalakítja a hangot és 3D hatást ad hozzá, hogy a következő szintre emelje azt. A beépített középső hangszóróval pedig maximálisan élvezheted otthoni szórakozásodat.

Élvezd a játékmódot a legteljesebb mértékben

Csatlakoztasd a konzolodat, és azonnal halhatod a magával ragadó hanghatásokat. A Samsung HW-A650 soundbar automatikus hangbeállításai optimalizálják a hangzást aszerint, hogy éppen milyen játékot játszol. A zajeltávolító technológia megszabadítja a hangot a nem kívánt zajoktól, így a megfelelő irányból tiszta hangot hallhatsz.



Optimalizált hangmódok

A Samsung HW-A650 soundbar automatikusan elemzi a hangforrás típusát, majd optimalizálja a soundbart a lehető legjobb eredmény érdekében. Így nem kell a különböző hangmódokkal bajlódnod, mert a Samsung soundbar mindenről gondoskodik.

A Samsung HW-A650 középső hangszóróval is rendelkezik

A Samsung HW-A650 soundbar beépített középső hangszórója mindent megtesz a kristálytiszta párbeszédekért. Ez versenyelőnyt jelent, mivel számos azonos árszintű konkurens megoldás nem rendelkezik középső hangszóróval.

Támogatjaa One Remote Control-t

Ha modern Samsung okostévéd van, akkor már jól ismered az One Remote Control távirányítót. Lehetővé teszi a soundbar legfontosabb funkcióinak vezérlését, beleértve a hangerőt vagy a hanghatásokat.


A csomagban mindent megtalálsz, amire szükséged van

A Samsung HW-A650 soundbar minden olyan tartozékot tartalmaz, amely a problémamentes telepítéshez szükséges. A készülékhez távirányító és egy praktikus készlet is tartozik a Samsung HW-A650 soundbar falra szereléséhez.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
3.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, FLAC, MP3 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
430 W Kész!
Sávok száma
Szélessávú Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
98 cm Kész!
Mélység
10,5 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
30,3 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
8,86 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-A650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-A650. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-A650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-A650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-A650.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ