we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Samsung HW-K551 ezüst

Termékkatalógus
Samsung HW-K551 ezüst
4,8 6 értékelés
SoundBar - 3.1 csatornás, 340 W, vezeték nélküli aktív mélysugárzó, HDMI, USB, Bluetooth, optikai audio bemenet, TV SoundConnect, DO
Kód:  WR614j61 Termékszám:  HW-K551/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K551 ezüst

Többé ne kössön felesleges kompromisszumot hangrendszer vásárlás során. Ezen soundbar egy szempillantás alatt meggyőzi Önt arról, hogy a lehető legjobb választás volt. A Samsung hangprojektor modern designnal, kiváló teljesítménnyel, továbbá számos csatlakozási lehetőséggel szolgál, és azt a kábelek nemkívánatos látványa nélkül. A valószerű hangzás bizonyára Önt is magával fogja ragadni.

Legfontosabb jellemzők

  • Ízléses, modern design
  • 3.1 surround hangzás - összesen 6 hangszóró
  • Zenelejátszás kompatibilis Bluetooth-eszközökről
  • Vezeték nélküli mélysugárzó
  • TV SoundConnect - elképesztően tiszta hangzást biztosít
  • Távirányító

A tökéletes surround hangzás

Az átlagosnál messzemenően erőteljesebb hangélményt a 340 W maximális teljesítmény karöltve a 3.1 csatornás hangrendszerrel teremti meg. A hangprojektor két Wireless Audio 360 hangsugárzóval kiegészítve szinte a tökéletes vezeték nélküli házimozi rendszert testesíti megA nagy képméretű TV-k által nyújtott élmény legfontosabb alapeleme a tökéletes hangminőség, épp ezért a Samsung vállalat ezen remekművének az Ön otthonából sem szabadna hiányoznia. 

A hangminőség teljesen új dimenziója

A modern TV SoundConnect technológia segítségével csatlakoztatott hangprojektor kristálytiszta hangzással ajándékozza meg. Csatlakoztassa a hangrendszert tévéjéhez felesleges kábelrengeteg nélkül. Mától a multimédiás tartalmakat sokkal tisztább és lenyűgözőbb kvalitásban élvezheti. A berendezés számos fejlett technológiával büszkélkedik, amelyek együttesen páratlanul kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak. Más hangrendszerektől eltérően a hangprojektor az alacsony, közepes és magas frekvenciájú hangok feldolgozását külön erősítőkkel teszi meg. A frekvenciák jobb hangolása kizárólag ezzel a módszerrel érhető el, így a teljes spektrumban pontosabb hangreprodukciót élvezhet.

További információk:

Formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

Mélysugárzó:
7"

 

Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!

Rendszer típusa

Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
Mechanika nélküli Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
340 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Bluetooth Kész!
Bemenetek
Digitális optikai, HDMI Kész!

Hangszóró méretei

Hangszóró szélesség
1 010,5 mm Kész!
Hangszóró magasság
54 mm Kész!
Hangszóró mélység
87,5 mm Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-K551 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K551 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-K551. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K551 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K551 silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ