Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung HW-K651 ezüst

Termékkatalógus
Samsung HW-K651 ezüst
5 1 értékelés
SoundBar - 3.1 csatornás, 340 W-os, vezeték nélküli mélysugárzó, Dolby Digital, Bluetooth, TV SoundConnect, Multiroom, HDMI bemenet, HDMI kimenet, USB, optikai bemenet, távirányító,
Kód:  WR614l11 Termékszám:  HW-K651/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K651 ezüst

Ne köss feleslegesen kompromisszumokat a TV hangzásával kapcsolatban. Miután beszerezted ezt a modellt, mindössze néhány másodperc alatt rá fogsz jönni, hogy ez a választás megérte. Nagyvonalakban a következőképpen jellemezhető a Samsung HW-K651: tökéletesség kombinálva modern kinézettel és kiváló teljesítménnyel. Ezenfelül a vadonatúj csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a bosszantó kábeleknek is búcsút mondhatsz. Mindezek mellet a hiteles hangzás le fog venni a lábadról. Minden TV mellé kötelező. 

Legfontosabb jellemzők

  • Karcsú kialakítás
  • 3.1 térhatású hangzás
  • Teljes mértékben bővíthető vezeték nélkül a 360°-os hangzásért
  • TV SoundConnect - hihetetlenül tiszta hangzás
  • Samsung Multiroom
  • Távirányító

Mindent felülmúló hangélmény

A Samsung Multiroom alkalmazásnak köszönhetően kedvenc zenéidnek a lejátszása még sosem volt könnyebb. A készülék fejlett audio technológiával van felszerelve a kivételesen kiegyensúlyozott hangzás érdekében. A legtöbb hangprojektorral ellentétben a Samsung HW-K651 külön erősítőt használ az alacsony, közép és magas frekvenciák feldolgozásához. Emiatt lehetséges a tisztább, valamint pontosabb, a teljes zenei spektrumot lefedő hangkibocsátás. Használd a modern SoundConnect TV technológiát, és élvezd a hihetetlenül tiszta hangzást. Egyszerűen csak csatlakoztasd az audió rendszeredet a TV-hez, megkímélve magadat a kábelrengetegtől. Mostantól minden szórakoztató tartalom sokkal szebben és lenyűgözőbben fog szólni, mint bármi amit eddig hallottál. 

Magával ragadó élmény

Az audio rendszer igazán magával ragadó élményt biztosít a 340W maximális teljesítménynek és a 3.1-es hangzásnak köszönhetően. Adj hozzá a rendszeredhez egy pár Wireless Audio 360 hangszórót a tökéletes moziélményhez. Az egyik leglegényesebb része a jó TV-nek a kiváló hangzás, ezért a Samsung hangprojektora semmiképpen nem hiányozhatod az otthonodból. 

További információk:

Formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC

Mélynyomó:
7"

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-K651 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K651 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-K651 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ