A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Samsung HW-K950

Termékkatalógus
Samsung HW-K950
5 1 értékelés
SoundBar - 7.1 csatornás, 500 W-os, vezeték nélküli mélysugárzó, Dolby Atmos, Dolby Digital, Bluetooth, TV Audio Csatlakozás, MultiRoom, HD Audio, 3D Video Pass, 4K Video Pass, HDR, optikai bemenet, távirányító,
Kód:  WR614m1 Termékszám:  HW-K950/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K950

Fedezd fel a hang új dimenzióját

Kivételes hangélmény vár az 5.1 csatornás HW-K950 hangprojektornak köszönhetően!  Éld át a jelenetek valós hangzását, és érezd magad az akció közepén a HD Audio-val, amely megőrzi az eredeti hangzás minőségét és gazdagságát a 96 ~ 192kHz/24bit tartomány használatával. Élvezd a kristálytiszta hangminőséget a 4K Pass-Through-val, ami lehetővé teszi 4K-s tartalmaid gördülékeny lejátszását.

Körülölel a fantasztikus hangzás

Tiszta és minőségi hanghatás a legapróbb részletekig. A 15 - saját erősítővel rendelkező - beépített hangszórónak köszönhetően a HW-K950 lenyűgözően tiszta hangminőséget biztosít az esőcsepptől a zenekari előadásokig. Támogatja a DTS, a Dolby Atmos, a Dolby True HD és a Dolby Digital Plus rendszereket.

A hétköznapitól a rendkívüliig

Dinamikus mozi est. A Sound Expansion Plus funkció lehetővé teszi a tartalmak mixelését, így bármilyen tartalmat élvezhetsz az 5.1.4-es hangrendszeren. Éld át a prémium hangminőséget, amely úgy körülölel, mintha moziban ülnél. Válassz egy filmet, tűzz ki egy estét, és készülj fel a magával ragadó hangélményre.

Moziminőség otthonod kényelméből

Élvezd a fantasztikus hangulatot a filmek és a sorozatok nézése közben a  saját nappalidban. A multi-dimenziós mozi hangzásvilág többé már nem csak a mozikban lehetséges. A HW-K950 az első olyan hangprojektor a piacon, amely 2 hátsó, vezetéknélküli hangszóróval rendelkezik. Az 5.1.4-es hangrendszernek köszönhetően pedig igazán a jelenet részesévé válhatsz.

 

Tisztább hanghatás a szoba bármely pontján

Találd meg a legjobb helyet - egyszerűen. A hangszórók konfigurálását a Samsung Audio Lab munkatársai végezték, ezáltal biztosítva a prémium hangminőséget a szoba bármely pontján. Így bárhol is ülsz a szobában, nem kell elszalasztanod egyetlen hangot sem. A felhasznált technológia és az 500 wattos teljesítmény a helyiség minden sarkában folyamatosan magas minőséget biztosít.

Könnyed, vezeték nélküli csatlakozás

Ne hagyd, hogy a kábelrengeteg megkeserítse mindennapjaidat. A hangszórók vezeték nélkül csatlakoznak egymáshoz, így biztosítva a gazdag és dinamikus hangzásvilágot. Mindezt természetesen a hangminőség elvesztése nélkül. A dinamika, a mélység és a térhangzás megmarad - ugyanúgy, mint otthonod letisztult megjelenése.

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-K950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K950. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-K950.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ