A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Samsung HW-MS550

Termékkatalógus
Samsung HW-MS550
5 1 értékelés
SoundBar - 2.0 csatornás, 120W, One body formatervezés, WiFi, WiFi Streaming Music, Bluetooth, 3D Video pass, Dolby Digital/DTS, Multiroom, Smart Sound Mode USB, optikai bemenet, analóg bemenet, 1x HDMI bemenet, 1x HDMI kimenet, távvezérlés, falra szerelhető, sötét titán
Kód:  WR615d2 Termékszám:  HW-MS550/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-MS550

Helyezze magát kényelembe

Most már a televízió előtt ülve bárhol részese lehet a tökéletes hangzásélménynek. Innovatív technológiákkal a szívében a Samsung soundbar-ja akár nagyobb teret is képes kitölteni csúcsminőségű hanggal.

Valósághű HD Audio

96 kHz-es frekvencia tartomány, 24 bites mélység, semmi down-sampling. Merüljön el zenehallgatás vagy filmnézés közben a Samsung Soundbar nyújtotta lenyűgöző HD Audio minőségű hangzásban.

Vezeték nélküli hallgatás

Ne terhelje belterét további kábelekkel, amelyek csak összebogozódnak, és folyton láb alatt vannak. Használja ki a SoundBar nyújtotta vezeték nélküli "okoscsatlakozást" televíziójához. Az eszköz a Bluetooth-ot, illetve WiFi-t is támogatja.

Használja ki a TV-je távirányítóját

Már a tíz ujja sem elég az összes elektronikai berendezésének vezérlésére? Ne aggódjon! A soundbar tökéletesen kommunikál a Samsung televíziók távirányítójával, így további eszközre nincs szüksége.

Streamelje kedvenc dalát

Indítsa el kedvenc dalának lejátszását okostelefonján vagy tabletjén, és élvezze még jobb minőségben a Samsung SoundBar-jával. A Bluetooth-, illetve WiFi-csatlakozásnak köszönhetően mindez gyerekjáték.

Töltse be otthonát zenével

A legújabb slágerek az esti partihoz a nappaliban, nyugtató dallamok a hálószobában. A Samsung Multiroom alkalmazással könnyedén összeállíthatja a tökéletes zenei aláfestést otthonának különböző helyiségeiben.

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Csatlakozó típus
HDMI Kész!
Min. mélynyomó frekvencia
50 Hz Kész!
Max. mélynyomó frekvencia
20 000 Hz Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia
50 Hz Kész!
Max. mélynyomó frekvencia
20 000 Hz Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-MS550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-MS550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-MS550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-MS550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-MS550.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ