Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung HW-Q600A

Termékkatalógus
Samsung HW-Q600A
4,4 17 értékelés
SoundBar - 3.1.2, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli subwoofer, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (kimenet), Bluetooth, Multiroom, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
Kód:  WR621e Termékszám:  HW-Q600A/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q600A

Stílusos 360 W-os Samsung HW-Q600A soundbar

Q sorozatú prémium soundbar Dolby Atmos támogatással

A Samsung HW-Q600A Soundbar teljesen új szintre emeli a televíziód hangzását, és magával ragadó élményt nyújt kedvenc filmjeid nézése, zenehallgatás vagy játék közben. Nemcsak tökéletes hangzásával, hanem vonzó, vékony kialakításával is elvarázsol mindenkit, és bármely modern belső térben megállja a helyét. Az új technológiák kedvelőit garantáltan izgatni fogja a közvetlenül okostelefonról történő zenei streamelés lehetősége vagy az áhított Dolby Atmos szabványtámogatása.

A Samsung HW-Q600A soundbar legfontosabb jellemzői

  • Teljes teljesítmény 360 W
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Bluetooth vezeték nélküli interfész
  • Virtuális térhatású hangzás Dolby Atmos és DTS: X.
  • Adaptív hangtechnológia
  • 1× HDMI (eARC) kimenet, optikai audió bemenet, USB
  • Falra szerelhető
  • Távirányító + Samsung One Remote támogatás
  • Samsung Acoustic Beam 3.1.2 csatornás hangzás támogatása

A Samsung HW-Q600A Soundbar garantáltan minden oldalról hanggal vesz majd körül

A Samsung HW-Q600A soundbar elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy életre keltse a térhatású hangzást. Ez például támogatja a Dolby Atmost, amely szétteríti körülötted a hangzást. Három csatornával, egy mélynyomó csatornával és két felfelé néző csatornával olyan hangzást kapsz, amely biztosan magával ragadó szórakozást nyújt. Tökéletes kiegészítője a QLED TV-nek.

Élvezd a játékmódot a legteljesebb mértékben

Csatlakoztasd a konzolodat, és azonnal hallhatod az elvárt magával ragadó hanghatásokat. A Samsung HW-Q600A soundbar automatikus hangbeállításai aszerint optimalizálják a hangzást, hogy éppen milyen játékot játszol. A zajeltávolító technológia kiszűri a nem kívánt zajokat, így tiszta hangokat hallhatsz a megfelelő irányból.



Optimalizált hangmódok

A Samsung HW-Q600A soundbar automatikusan elemzi a hangforrás típusát, majd optimalizálja a hangsávot a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Így nem kell a különböző hangmódokkal bajlódnod, mert a Samsung soundbarja mindenről gondoskodik helyetted.

A Samsung HW-Q600A soundbar kényelmes zenei streaminget biztosít

A mobileszközökkel való egyszerű párosítás érdekében a Samsung HW-Q600A soundbar Bluetooth vezeték nélküli interfészt használ. Így a kedvenc zenéidet okostelefonodról vagy tabletedről kiváló hangminőségben hallgathatod, amikor csak szeretnéd.

Támogatja a One Remote Control általi irányítást

Ha neked modern Samsung okostévéd van otthon, akkor már valószínűleg jól ismered a One Remote Control távirányítót. Lehetővé teszi a Samsung HW-Q600A soundbar legfontosabb funkcióinak vezérlését, beleértve a hangerőt vagy a hanghatásokat.

Élvezd a hangzás mélységét

Ne hagyd, hogy a hang megálljon egy helyen. A Samsung Acoustic Beam technológia úgy keveri és szolgáltatja a hangot, hogy úgy tűnjön, mintha az pontosan onnan jönne, ahol a képernyőn éppen történik az akció. Ideális filmekhez és játékokhoz egyaránt. Ez az igazi 3.1.2 csatornás hangzás valóban megmozgat. A Samsung HW-Q600A soundbar hangja teljesen elmerül a hangzásvilágban.


A csomagban mindent megtalálsz, amire csak szükséged van

A Samsung HW-Q600A soundbar minden olyan tartozékot tartalmaz, amely a problémamentes telepítéshez szükséges. A készülékhez távirányító és egy praktikus készlet is tartozik a Samsung HW-Q600A soundbar falra szereléséhez.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
3.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Multiroom Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, FLAC, MP3 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
360 W Kész!
Sávok száma
Szélessávú Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
98 cm Kész!
Mélység
10,5 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
30,3 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,22 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-Q600A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q600A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q600A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q600A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q600A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ