Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung HW-Q700A

Termékkatalógus
Samsung HW-Q700A
4,5 13 értékelés
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli subwoofer, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, vezérlés iOS eszközzel, távirányító
Kód:  WR621f Termékszám:  HW-Q700A/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q700A

Stílusos 330W-os Samsung HW-Q700A soundbar

Q sorozatú prémium soundbar Dolby Atmos támogatással

A Samsung HW-Q700A Soundbar teljesen új szintre emeli a televíziód hangzását, és magával ragadó élményt nyújt kedvenc filmjeid nézéséhez, zenehallgatás vagy játék közben. Nemcsak tökéletes hangzásával, hanem vonzó, vékony kialakításával is elvarázsol mindenkit, és bármely modern belső térben megállja a helyét. Az új technológiák kedvelőit izgatni fogja a közvetlenül okostelefonról történő zenei streamelés lehetősége vagy az áhított Dolby Atmos szabvány támogatása.

A Samsung HW-Q700A soundbar legfontosabb jellemzői

  • Teljes teljesítmény 330 W
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Bluetooth vezeték nélküli interfész
  • Virtuális térhatású hangzás Dolby Atmos és DTS: X
  • Adaptív hangtechnológia
  • A SpaceFit Sound optimalizálja a hangzást a lakóteredhez
  • 1× HDMI (eARC) kimenet, optikai audió bemenet, USB
  • Falra szerelhető
  • AirPlay 2 az Apple-eszközökről történő egyszerű streaminghez
  • Távirányító + Samsung One Remote támogatás
  • Samsung Acoustic Beam 3.1.2 csatornás hangzás támogatása

A Samsung HW-Q700A Sounbar garantáltan minden oldalról hanggal vesz majd körül

A Samsung HW-Q700A soundbar elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy életre keltse a térhatású hangzást. Ez például támogatja a Dolby Atmost, amely szétteríti körülötted a hangzást. Három csatornával, egy mélynyomó csatornával és két felfelé néző csatornával olyan hangzást kapsz, amely magával ragadó szórakozást nyújt. Tökéletes kiegészítője a QLED TV-nek.

Élvezd a játékmódot a legteljesebb mértékben

Csatlakoztasd a konzolodat, és azonnal hallhatod az elvárt magával ragadó hanghatásokat. A Samsung HW-Q700A soundbar automatikus hangbeállításai aszerint optimalizálják a hangzást, hogy éppen milyen játékot játszol. A zajeltávolító technológia kiszűri a nem kívánt zajokat, így valóban tiszta hangokat hallhatsz a megfelelő irányból.

A SpaceFit Sound elemzi a környezetet

A Samsung TV és a Samsung HW-Q700A soundbar tökéletes szinergiája egészen odáig megy, hogy a TV elemzi a nappalid elrendezését. Ezután automatikusan optimalizálja a hangzást, hogy minden tekintetben megfeleljen a legmagasabb követelményeknek.



A Samsung HW-Q700A soundbar kényelmes zenei streaminget biztosít

A mobileszközökkel való egyszerű párosítás érdekében a Samsung HW-Q700A soundbar Bluetooth vezeték nélküli interfészt használ. Így a kedvenc zenéidet okostelefonodról vagy tabletedről kiváló hangminőségben hallgathatod, amikor csak szeretnéd.

Támogatja a One Remote Control általi vezérlést

Ha modern Samsung okostévéd van otthon, akkor már minden bizonnyal jól ismerheted az One Remote Control távirányítót. Lehetővé teszi a Samsung HW-Q700A soundbar legfontosabb funkcióinak vezérlését, beleértve a hangerőt vagy a hanghatásokat.

Élvezd a hangzás mélységét

Ne hagyd, hogy a hang megálljon. A Samsung Acoustic Beam technológia úgy keveri és szolgáltatja a hangot, hogy úgy tűnjön, mintha az pontosan onnan jönne, ahol a képernyőn éppen történik az akció. Ideális filmekhez és játékokhoz egyaránt. Ez az igazi 3.1.2 csatornás hangzás valóban megmozgat mindenkit. A Samsung HW-Q700A soundbar hangja teljesen elmerül a hangzásvilágban.


Integrált Apple AirPlay 2 technológia

A Samsung HW-Q700A soundbar az Apple-eszközökről történő közvetlen streamingre is gond nélkül használható. Az AirPlay 2 technológia szerves részét képezi. Egyszerűen koppints vagy kattints az AirPlay ikonra, és válaszd ki a Samsung HW-Q700A soundbar készüléket a hang lejátszásához.

A csomagban mindent megtalálsz, amire csak szükséged van

A Samsung HW-Q700A soundbar minden olyan tartozékot tartalmaz, amelyre a problémamentes telepítéshez szükséged van. A készülékhez távirányító és egy praktikus készlet is tartozik a Samsung HW-Q700A soundbar falra szereléséhez.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
3.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, FLAC, MP3 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
330 W Kész!
Sávok száma
Szélessávú Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
98 cm Kész!
Mélység
11,5 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
30,3 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,5 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-Q700A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q700A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q700A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q700A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q700A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ