30 dnů na vrácení Shop roku

Samsung HW-Q70T/EN

Termékkatalógus
Samsung HW-Q70T/EN
4,6 11 értékelés
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, távirányító
Kód:  WR622o Termékszám:  HW-Q70T/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q70T/EN

Soundbar a nagyszerű filmélményért

Világszínvonalú hangzás

Élvezd a kedvenc filmjeidet, sorozataidat és zenéidet úgy, mint ezelőtt soha. A tökéletes hangzás a kaliforniai laboratórium professzionális hang-szakértőinek az eredménye, akik a tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást innovatív akusztikai technológiával és modern számítógépes modellezéssel érték el. Ismerd meg a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar-t, amely szó szerint körülvesz térhatású hangzásával.

Soundbar és TV tökéletes harmóniában

Jobb hangzás, nagyobb élmény! A Samsung szakértői a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar-t Q-Symphony technológiával készítették el, amelynek eredményeként a készülék hangszórói lenyűgöző hangzást hoznak létre, mindeközben pedig fokozzák a TV hangszóróiból érkező hangot. Élvezd az élő koncert élményét az otthonodban, amikor csak szeretnéd.

A kanapé kényelméből az események közepébe

Akciódús thriller, izgalmas dokumentumfilmek vagy a kedvenc játékaid, mindegyik megérdemli a valóban dinamikus hangzást. A Samsung Acoustic Beam technológia egy akusztikus hangsugár, amelynek irányát az határozza meg, hogy mi történik éppen a QLED televízió képernyőjén. A Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar lehengerlő hanghatása átjárja az egész szobát - a filmek és játékok egy teljesen új dimenzióját hozza el.

Kiegyensúlyozott hangzás minden jelenetben

Párbeszéd, hírek, filmek vagy videoklipek - bármit is nézel, mindig számíthatsz a tökéletesen finomhangolt audiora minden jelenetben. Az Adaptív hangzás megbízhatóan ismeri fel az egyes jelenetek hangzásának jeleit és mindig az optimális hangzást nyújtja. Még halk párbeszéd esetén sem maradsz le egyetlen szóról sem.

A játékélmény új dimenziója

Ne adj esélyt az ellenfeleidnek! A Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar olyan fejlett játék üzemmóddal rendelkezik, amely megváltoztatja a játékról alkotott jelenlegi elképzelésed. Éld át a mélynyomók által gazdagított izgalmas játékmenetet a még intenzívebb játékélményért, illetve tapasztald meg a felfelé irányuló hangszóróból áradó hanghullámokat a tökéletes térhatás jegyében. Másik előnye, hogy nincs szükség bonyolult beállításokra - amikor elindítod a kedvenc játékodat, a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar automatikusan átvált Játék üzemmódra, így nyugodtan koncentrálhatsz a céljaid elérésére.

Mindig nagyszerű segítőtárs

Nem kell kompromisszumot kötnöd, élvezd a kifogástalan hangzás rendszerét bármilyen körülmények között. Csatlakoztasd a játékkonzolt, DVD lejátszót vagy más készüléket a televízióhoz és hagyd, hogy a kristálytiszta hangzás és a magával ragadó hangjegyek érvényesüljenek - mindez gyerekjáték a HDMI eARC felbontással.

Képvilág és hangzás a legtisztább formában

A HDR 10+ nagy felbontású tartalom ugyanilyen jó minőségű hangzást érdemel. Csatlakoztass bármilyen készüléket a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 hangszóróhoz és játszd le a HDR 10+ tartalmat, mindig a legjobb hangminőséget kapod majd.

A jelenet zenéje az irányításod alatt

Irányítsd a tévén megtekintett tartalmakat és a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 funkcióit egyetlen távirányítóval! A praktikus One Remote távirányító lehetővé teszi a Samsung HW-Q70T/EN 3.1.2 soundbar fő funkcióinak irányítását, mint például be- és kikapcsolás, a hangerő szabályozása vagy a hangeffektek alkalmazása közvetlenül a televíziódon.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
3.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
330 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
98 cm Kész!
Mélység
11,5 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
20,5 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,7 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-Q70T/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q70T/EN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q70T/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q70T/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q70T/EN.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ