30 dnů na vrácení Shop roku

Samsung HW-Q90R/EN

Termékkatalógus
Samsung HW-Q90R/EN
5 3 értékelés
SoundBar - 7.1, 512 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
Kód:  WR621d Termékszám:  HW-Q90R/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q90R/EN


Engedj teret a hangzásnak

Magával ragadó hangzás a 7.1.4-es konfigurációval

Mostantól a hangzás szó szerint körülvesz. A 7.1.4-es térhatású hangzás rendszere lenyűgöző élményt nyújt nem csak filmnézés közben, hanem zenehallgatáskor is. A kifinomult Dolby Atmos és DTS: X technológiák is jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez!

A nagyszerű hang felülről jön

Hanghatások, beszéd és zene minden irányból - még a mennyezetről is. A különleges térhatású hangszórók gondoskodnak a tökéletes térhatású hangzásról.

Térhatású hangzás minden oldalról

A soundbar peremén egyedi, oldalra néző hangszórók helyezkednek el. Ezeknek hála a térhatású hangzás minden irányból körülvesz és egyenesen az akció kellős közepébe repít.

Tökéletes hangzás vezetékek nélkül

A hangreprodukciónak tökéletesnek kell lennie még hátulról is, éppen ezért a rendszer két hátsó hangszóróval is büszkélkedhet. Ezek is felfelé néznek, az így keletkező hangzás tehát páratlanul térhatású az egész helyiségben.

Minden egyes szót jól hallani

Élvezd a kedvenc filmjeid megtekintését anélkül, hogy minden egyes jelenetben be kellene állítanod a hangerőt. A soundbar adaptív hangzás technológiával készült, amely garantálja, hogy a párbeszédek mindig jól érthetőek lesznek és elég hangosak a többi hangelem mellett.

Különleges gaming beállítások

A játék élményét nem kizárólag a képvilág adja - hiszen a prémium minőségű hangzás egy újabb dimenzióba emeli a játék élményét. A soundbar csúcs-modern mélynyomóval és felfelé irányuló hangszórókkal egészül ki, ezek biztosítják, hogy nagyszerű szórakozásban legyen részed játék közben. Miután csatlakoztattad a soundbart a Samsung televízióhoz,bekapcsolhatod a speciális játék üzemmódot, így nincs is szükséged több beállításelvégzésére.

Szórakozás a legmagasabb színvonalon

Élj át minden videótartalmat magával ragadó 4K minőségben; és ehhez hasonló elbűvölő hangzással! Egyszerűen csatlakoztathatod a 4K videó forrását a soundbar-hoz, legyen szó akár játékkonzolról vagy Blu-ray lejátszóról. Sőt a soundbar még a HDR10+ formátummal is kompatibilis. Így tehát valóban első osztályú audiovizuális élmények várnak!

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbaron, sőt, mindezt remek minőségben teheted meg! Emellett az Alex hangsegédnek hála mindig megtalálhatod azt a zeneszámot, amit éppen keresel. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy lediktálod neki a zeneszám címét vagy a dalszöveg egy részletét. Mindenáltalad kedvelt zene azonnal elérhető számodra.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Intelligens kapcsolat más eszközökkel

Add hozzá a Samsung soundbar-t a csatlakoztatott eszközeidhez. Párosítsd a készüléket az otthoni hálózattal a SmartThings applikáció segítségével, amely megkönnyíti számodra a soundbar használatát és lehetővé teszi annak könnyű párosítását más eszközökkel is.


Paraméterek

Csatornák száma
7.1.4 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Kész!
Maximális teljesítmény
512 W Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
7.1.4 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
512 W Kész!
Min. frekvencia
34 Hz Kész!
Max. frekvencia
17 000 Hz Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
122,6 cm Kész!
Mélység
13,6 cm Kész!
Magasság
8,3 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
20,5 cm Kész!
Mélység
40,3 cm Kész!
Magasság
40,3 cm Kész!

Központi hangszóró méretei

Szélesség
122 cm Kész!
Mélység
13,6 cm Kész!
Magasság
8,3 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
18,6 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
2 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért drágább a bontott 30 ezerrel mint a gyári új? 379990ért hirdetik ugyanitt.

Kérdések és válaszok: Samsung HW-Q90R/EN
Kiegészítők: Samsung HW-Q90R/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q90R/EN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q90R/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q90R/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q90R/DE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ