A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Samsung HW-Q950A

Termékkatalógus
Samsung HW-Q950A
4,0 6 értékelés
SoundBar - 11.1.4, 616 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli subwoofer, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, 4K Video Pass, ARC, HDR, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, vezérlés iOS eszközzel, távirányító
Kód:  WR621i Termékszám:  HW-Q950A/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q950A

Stílusos 616 W-os Samsung HW-Q950A soundbar

Q sorozatú prémium soundbar Dolby Atmos támogatással és 11.1. 4 csatornás hangzással

A Samsung HW-Q950A Soundbar teljesen új szintre emeli a televíziód hangzását, és magával ragadó élményt nyújt kedvenc filmjeid nézéséhez, zenehallgatás vagy játék közben. Nemcsak tökéletes hangzásával, hanem vonzó, karcsú kialakításával is elvarázsol mindenkit, és bármely modern belső térben megállja a helyét. Az új technológiák kedvelőit izgatni fogja a közvetlenül okostelefonról történő zenei streamelés lehetősége vagy az áhított Dolby Atmos szabványtámogatása.

A Samsung HW-Q950A soundbar legfontosabb jellemzői

  • Teljes teljesítmény 616 W
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Bluetooth vezeték nélküli interfész
  • Virtuális térhatású hangzás Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD és DTS: X
  • Adaptív hangtechnológia
  • A SpaceFit Sound+ optimalizálja a hangzást a lakótered alapján
  • 2× HDMI (eARC) kimenet, optikai audió bemenet, USB
  • Falra szerelhető
  • AirPlay 2 az Apple-eszközökről történő egyszerű streaminghez
  • Távirányító + Samsung One Remote támogatás

A Samsung HW-Q950A soundbar minden oldalról hanggal vesz majd körül

A Samsung HW-Q950A soundbar képes életre kelteni a térhatású hangzást. Ez például támogatja a Dolby Atmos-t, amely szétteríti körülötted a hangzást ó. Három csatornával, egy mélynyomó csatornával és két felfelé néző csatornával olyan hangzást kapsz, amely magával ragadó szórakozást nyújt. Tökéletes kiegészítője a QLED TV-nek.

Élvezd a játékmódot a legteljesebb mértékben

Csatlakoztasd a konzolodat, és azonnal hallhatod az elvárt magával ragadó hanghatásokat. A Samsung HW-Q950A soundbar automatikus beállítása aszerint optimalizálja a hangzást, hogy éppen milyen játékot játszol. A zajeltávolító technológia kiszűri a nem kívánt zajokat, így valóban mindig tiszta hangokat hallhatsz a megfelelő irányból.

A SpaceFit Sound+ elemzi a környezetet

A Samsung TV és a Samsung HW-Q950A soundbar tökéletes szinergiája egészen odáig megy, hogy a TV elemzi a nappalid elrendezését. Ezután automatikusan optimalizálja a hangzást, hogy minden tekintetben megfeleljen még a legmagasabb követelményeknek is.



A Samsung HW-Q950A soundbar kényelmes zenei streaminget biztosít

A mobileszközökkel való egyszerű párosítás érdekében a Samsung HW-Q950A soundbar Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot használ. Így a kedvenc zenéidet okostelefonodról vagy tabletedről kiváló hangminőségben hallgathatod, amikor csak szeretnéd.

Támogatja a One Remote Control általi vezérlést

Ha neked modern Samsung okostévéd van otthon, akkor már minden bizonnyal jól ismered a One Remote Control távirányítót. Lehetővé teszi a Samsung HW-Q950A soundbar legfontosabb funkcióinak vezérlését, beleértve a hangerőt vagy a hanghatásokat.

Beépített hangalapú asszisztens

A hangvezérlés egyszerű és kényelmes, ezért a Samsung a HW-Q950A soundbarba integrálta a Amazon Alexa támogatását. A hangvezérléssel még akkor is könnyen elindíthatod kedvenc lejátszási listádat, ha éppen elfoglalt vagy.


Integrált Apple AirPlay 2 technológia

A Samsung HW-Q950A soundbar az Apple-eszközökről történő közvetlen streamingre is gond nélkül használható. Az AirPlay 2 technológia szerves részét képezi. Egyszerűen koppints vagy kattints az AirPlay ikonra, és válaszd ki a Samsung HW-Q950A soundbar készüléket a hang lejátszásához.

A csomagban mindent megtalálsz, amire csak szükséged van

A Samsung HW-Q950A soundbar minden olyan tartozékot tartalmaz, amely a problémamentes telepítéshez szükséges. A készülékhez távirányító és egy praktikus készlet is tartozik a Samsung HW-Q950A soundbar falra szereléséhez.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
11.1.4 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
11.1.4 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, FLAC, MP3 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
616 W Kész!
Sávok száma
Szélessávú Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
123,2 cm Kész!
Mélység
13,8 cm Kész!
Magasság
6,95 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
40,3 cm Kész!
Mélység
40,3 cm Kész!
Magasság
21 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
20,1 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

HDMI
2 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Áruház! Kérdezném, hogy a hátsó hangszórókhoz – a mintaképen látható – állványok a csomag tartozékai-e? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Samsung HW-Q950A
Kiegészítők: Samsung HW-Q950A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q950A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q950A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q950A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q950A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ