Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung HW-R450/EN

Termékkatalógus
Samsung HW-R450/EN
4,9 12 értékelés
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
Kód:  WR620a1 Termékszám:  HW-R450/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-R450/EN


Kényeztetés a fülek számára

Az alacsony frekvenciák valósághű reprodukciója

A minőségi hangzás élménye magában foglalja a teljes frekvencia spektrum minden hangjának tiszta és részletgazdag kivitelezését. Emellett megkülönböztető jegye még a basszus is, amelynek valósághű reprodukciójáról a különálló vezeték nélküli mélynyomó gondoskodik, ennek elhelyezése pedig kizárólag rajtad múlik.

A gamerek számára is alkalmas

A filmek és zene mellett a soundbar a videojátékok élményének is egy teljesen új oldalát mutatja meg. Legyen szó bármilyen műfajú játékról, a soundbar igazodik a játék hangzásvilágához, így a legtöbbet hozhatod ki a játékból a páratlan élmények érdekében.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt mindezt remek minőségben teheted meg! Hasonlóan praktikus a soundbar vezeték nélküli csatlakozása a televízióhoz. Ehhez használd a Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolódást és élvezd a megszakítás nélküli tévénézés élményét.

Mindig a legjobb minőség

Élvezd a legmagasabb minőségű hangzást minden körülmények között. A Samsung soundbar olyan praktikus audio optimalizálás funkcióval büszkélkedhet, amely a lélegzetelállító hangzás élményét nyújtja minden egyes megtekintett jelenetben. Számíthatsz a mindig tökéletesen tisztán érthető hangzásra és a kiegyensúlyozott frekvenciára remek mélységgel és térhatással.

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


Paraméterek

Csatornák száma
2.1 Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!
Maximális teljesítmény
200 W Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
200 W Kész!
Min. frekvencia
43 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok
Dolby Digital, DTS Digital Surround Kész!
Vezérlés
Távirányító Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
18,15 cm Kész!
Mélység
27,2 cm Kész!
Magasság
34,3 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
5,5 kg Kész!

Bemenetek

Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
3,5 mm jack
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-R450/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-R450/EN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-R450/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-R450/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-R450/DE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ