A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung HW-S61T/EN

Termékkatalógus
Samsung HW-S61T/EN
4,2 5 értékelés
SoundBar - 4.0, 180 W összteljesítmény, aktív mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Hangsegéd, Dolby Digital, Spotify, távirányító
Kód:  WR622l4 Termékszám:  HW-S61T/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-S61T/EN

Sokoldalú soundbar magával ragadó hangzással és modern formatervezéssel

A 4 csatornás Samsung HW-S61T/EN hangprojektor teljesen új szintre emeli otthoni TV készüléked hangzását, és elkápráztató élményt nyújt kedvenc filmjeid megtekintésekor, illetve zenehallgatás és játék közben. Nem csupán tökéletes hangzásával, de vonzó, keskeny kialakításával is rabul ejt, amelybármely modern belső tér kiemelkedő darabja lesz.

A Samsung HW-S61T/EN hangprojektor legfőbb jellemzői

  • 180 W teljesítmény 
  • Integrált mélynyomó
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli interfész és Wi-Fi
  • Virtuális térhangzás
  • Acoustic Beam technológia
  • Dolby Audio, DTS Digital Surround
  • Adaptív audio technológia
  • 1 × HDMI (eARC) kimenet, optikai audio bemenet, USB
  • A Wireless Surround Kit-nek köszönhetően más eszközökkel bővíthető
  • Kompatibilis a SmartThings alkalmazással
  • Falra történő felszerelés lehetősége
  • Távirányító

A Samsung HW-S61T/EN magával ragadó hangzással vesz körül


A Samsung HW-S61T/EN soundbar 2 mélynyomóval és 4 tweeterrel rendelkezik, amelyekből 2 hangszóró az oldalsó részen helyezkedik el, és Samsung Acoustic Beam technológiával büszkélkedik, amelynek köszönhetően a hangprojektor minden irányba tökéletes térhangzást biztosít.

Vezeték nélküli térhatású hang

Az opcionális Samsung Surround Kit (SWA-8500S) lehetővé teszi a hangprojektor térhatású hangrendszerré történő kibővítését, zavaró kábelek nélkül. Könnyen létrehozhatsz vezeték nélküli csatornarendszert a digitális mozikhoz hasonló tökéletes hangzás érdekében.

Optimalizált hangzás minden jelenethez

A Samsung HW-S61T/EN soundbar adaptív audio technológiával rendelkezik, amely automatikusan elemzi és állítja be a hangkimenetet az aktuális tartalom szerint. Nem számít, ha filmet, híreket vagy sportmeccset nézel, hiszen minden párbeszéd gyönyörűen érthető lesz még alacsony hangerő mellett is.

A Samsung HW-S61T/EN csúcsminőségű kidolgozása rabul ejtő

A Kvadrat által finomított Samsung HW-S61T/EN keskeny és időtlen kialakításával első pillantásra lenyűgöz. A készülék a természetes megjelenést kompakt méretekkel valamint magas ellenállóképességgel ötvözi. A minőségi anyaghasználat a lekerekített formavilággal és a legújabb technológiákkal együtt a teret kitöltő hangzáskivételes élményét nyújtja.

Optimalizált Zene mód

Ha okostelefonod a Samsung HW-S61T/EN hangprojektorhoz csatlakoztatod, akkor kedvenc zenéid pontosan úgy hallgathatod meg, ahogyan azokat megalkotóik szerették volna. A Samsung HW-S61T/EN automatikusan felismeri és optimalizálja a hangot a lejátszott tartalomnak megfelelően, így mindig a legmagasabb kimeneti minőséget garantálja.

A Samsung HW-S61T/EN  kényelmes zene streamelést tesz lehetővé

A Samsung HW-S61T/EN soundbar vezeték nélküli Wi-Fi interfészt használ a mobileszközökkel történő párosításhoz. Ennek köszönhetően bármikor élvezheted kedvenc zenéid hallgatását okostelefonról vagy tabletről, kiváló hangminőség mellett.

SmartThings mobilalkalmazás

A SmartThings alkalmazás lehetővé teszi a Samsung hangszórók és hangprojektorok hozzáadását okos otthonod hálózatához, így a lejátszott zene még jobb irányítását nyújtja.


A csomagban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet

A Samsung HW-S61T/EN hangprojektor készlete minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a problémamentes telepítés érdekében. Továbbá távirányító és egy praktikus készlet is rendelkezésedre áll, amellyel a Samsung HW-S61T/EN hangprojektort a falra szerelheted.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Szín
Szürke Kész!
Csatornák száma
4.0 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
4.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
180 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
76,4 cm Kész!
Mélység
12,5 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
2,9 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Bemenetek

Optikai digitális audio
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-S61T/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-S61T/EN šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-S61T/EN sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-S61T/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-S61T/EN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ